Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
sep 2017
14

Lazlos tips inför Stryktipset v.37 16/9

Omgångar med Jackpot fortsätter, denna vecka är den på 11 miljoner. På kupongen denna vecka är det matcher från Premier League, Championship och en match som Allsvenskan

Tabeller för de olika ligorna hittar ni här:

Premier League

Championship

Allsvenskan


1. Tottenham - Swansea
Vi inleder lördagens kupong med omgångens största favorit i form av Tottenham som kommer från en fin 0-3 seger borta mot Everton förra helgen som följdes upp med 3-1 hemma mot Dortmund under veckan i Champions League och det känns väl som Tottenham börjar komma igång lite nu. Swansea har haft lite problem med målskyttet i inledningen av säsongen då man bara gjort 2 mål på 4 matcher vilket kan bli besvärligt mot ett Tottenham som fått fart på offensiven. Historiskt sett har Tottenham mycket lätt för Swansea då det på dom 11 senaste matcherna blivit 10 Tottenhamsegrar och 1 oavgjord. Ifjol blev det 8-1 på två möten mellan lagen där Tottenham båda mötena och på hemmaplan blev det hela 5-0 seger. Känns som en av omgångens starkaste favoriter det här.

Statistik

Laguppställning


2. Huddersfield - Leicester
Huddersfield inledde säsongen imponerande med en 3-0 seger men har sedan dess bara mäktat med 1 mål framåt på 3 matcher. Det är väldigt tajt och defensivt spel som är melodin för nykomlingen. Leicester har haft ett otroligt tufft spelschema i inledningen av säsongen då man har 3 förluster mot storlagen Arsenal, Manchester United och nu senast Chelsea även om man varit nära i flera av dessa matcherna. När man mötte mer beskedligt motstånd i form av Brighton så tog Leicester en klar 2-0 seger. Nu är motståndet lättare igen och Leicester har högst nivå av dessa två lagen men hemmaplansfördelen jämnar ut skillnaderna. Känns öppet där jag ändå lutar åt Leicester som kommer ta fler poäng nu när motståndet börjar bli lättare och Huddersfield klassas som ett av ligans sämsta lag.

Statistik

Laguppställning


3. Liverpool - Burnley
Liverpool krossade Arsenal med 4-0 och följde sedan upp det med 0-5 mot Manchester City så det är en rejäl blandning av resultaten för Klopps mannar. I veckan fick man bara 2-2 mot Sevilla i Champions League efter att man missat straff vid 2-1 ledning och det känns som Liverpool inte riktigt är att lita på denna säsongen heller. Burnley har spelat ganska bra hittills denna säsongen och kan störa här om man får till det. Ifjol vann lagen varsin match när dom möttes och hemmalaget stod som segrare båda gångerna. Visst ska Liverpool ses som favorit i kraft av hemmaplan och den högre kvaliteten i laget men det är inte helt omöjligt att Burnley skräller igen här.

Statistik

Laguppställning


4. Newcastle - Stoke
Newcastle har fått fart på spelet med 2 raka segrar där man inte släppt in mål i någon match och trenden är klart på uppåtgående. Stoke har fällt två giganter på hemmaplan på slutet med 1-0 seger över Arsenal och 2-2 mot Manchester United senast men det är också på hemmaplan där Stoke normalt är flera klasser bättre än borta. Känns som Stoke har en högre nivå i spelet än Newcastle men hemmaplansfördelen kan vara enorm här och Newcastle kommer ju också dom in med riktigt god form här. Krysset känns nära till hands och ska man gardera så anser jag att 1:an ska med först.

Statistik

Laguppställning


5. Watford - Manchester City
Watford har imponerat på många hittills denna säsongen då man är obesegrade efter 4 matcher, 2 oavgjorda på hemmaplan och 2 vinster på bortaplan. Senast tog man en fin seger borta mot Southampton och den segern var inte på något sätt orättvis. Watford bör ha gott mod i laget men nu ska man möta en riktigt tuff motståndare och man får återigen ses som stor underdog. Manchester City kommer från 2 storsegrar med 5-0 mot Liverpool förra helgen och 4-0 mot Feyenoord i Champions League under veckan. Pep Guardiola startade med bästa tänkbara lag i veckan mot Feyenoord så det kan innebära att några spelare vilas till helgens match mot Watford. Manchester City är ett otroligt bra lag och ska gälla som favorit men Watford imponerar och kan med lite tur störa här.

Statistik

Laguppställning


6. West Bromwich - West Ham
West Bromwich inledde med 2 tajta 1-0 segrar men har sedan tappat en hel del och senast såg det inte speciellt bra ut när man torskade med 3-1 mot Brighton på bortaplan. Defensiven var ett signum för West Bromwich i inledningen av säsongen men man såg inget av den stabiliteten senast. West Ham har haft raka motsatsen i början av säsongen, man läckte som ett såll inledningsvis med 10 insläppta mål på 3 raka förlustmatcher innan man senast fick ordning på saker och ting och lyckades vinna 2-0 mot Huddersfield. West Ham har hög kapacitet, normalt högre än West Bromwich och med lagens olika formkurvor så tror jag att det finns bra skrällchans för bortalaget här.

Statistik

Laguppställning


7. Birmingham - Preston
Birmingham fortsätter ha stora problem denna säsongen och nu har man 4 raka förluster och i dom senaste 3 matcherna har man inte lyckats göra något mål framåt. Totalt har man 3 mål framåt på 7 matcher vilket är sämst av alla lag i ligan och man ligger på nedflyttningsplats för stunden med bara 1 seger på 7 matcher. Preston har imponerat rejält denna säsongen då man spelat tajt och plockat många poäng. I veckan fick man också fart på offensiven när man vann med hela 3-0 mot då serieledande Cardiff i en match där man imponerade rejält. Preston har endast släppt in 2 mål på 7 matcher vilket är bäst i hela ligan och man har endast förlorat 1 match av 7 hittills. Enligt mig är det helt fel favorit i denna matchen. Birmingham spelar uselt och kan inte göra mål medans Preston är grymt stabila bakåt och exploderade offensivt senast. Tvåan är bästa utgångstecknet enligt mig och den som har råd plockar med krysset då det kan bli tajt och tillknäppt här.

Statistik

Laguppställning


8. Bristol City - Derby
Bristol City fortsätter spela offensiv och senast spelade man 3-3 borta mot topplaget Wolverhampton. Faktum är att Bristol City endast förlorat 1 match av 9 sedan tävlingssäsongen startade i början av augusti, cupen är då inräknad. Problemet för Bristol City är att man spelar mycket oavgjort med hela 4 oavgjorda matcher på 7 spelade i Championship vilket innebär att man inte riktigt fått den poängskörden man önskat så här långt trots att spelet många gånger varit riktigt bra. Derby har spelat över förväntan denna säsongen och i senaste ligamatchen krossade man Hull med 5-0 på hemmaplan. Man åkte ur cupen nu under veckan och till skillnad från Bristol City så spelar Derby nästan aldrig oavgjort utan samtliga av lagets senaste 7 matcher har slutat med antingen vinst eller förlust. Jag håller Bristol City som det starkare laget här och man bör gälla som favorit även om Derby har kvalitet att skrälla.

Statistik

Laguppställning


9. Hull - Sunderland
Hull är ligans målgladaste lag med nästan 4 mål i snitt per match och det är både full fart framåt med 13 gjorda och det endast är Leeds som gjort fler mål med sina 14 men inget lag har släppt in fler mål än Hull med 14 insläppta så här långt. Trenden för Hull är klen men det är på hemmaplan man har imponerat denna säsongen med 4-0 seger i senaste hemmamatchen mot Bolton. Sunderland har inte imponerat denna säsongen och formen är usel med 4 raka förluster och endast 1 mål gjort framåt på dessa 4 matcherna. Båda dessa lagen åkte ur Premier League ifjol och inledningen på årets säsong indikerar att lagen får mycket svårt att ta sig tillbaka direkt. Känns svårt här men Hull får tipset i kraft av hemmaplan och det faktum att man brukar kunna göra en hel del mål medans Sunderland har stora problem med målskyttet.

Statistik

Laguppställning


10. Middlesbrough - Queens Park Rangers
Ännu en match mellan två lag som ligger nära varandra i tabellen då båda dessa lagen har 11 inspelade poäng så här långt. Middlesbrough lever på en solid defensiv vilket man också gjorde i Premier League förra säsongen även om det inte räckte till i den högsta ligan då. Endast 3 insläppta mål för Middlesbrough så här långt är stabilt och en stark defensiv innebär att man har chans att plocka poäng i alla matcher. Queens Park Rangers har spelat över förväntan denna säsongen och risken är väl att man tappar under säsongens gång. Hemmalaget är stor favorit då man har klart bäst kapacitet av dessa två lagen och hemmaplan är ju också det en stor fördel. Krysset kan dock vara troligt och ska med tidigt vid garderingarna.

Statistik

Laguppställning


11. Millwall - Leeds
Nykomlingen Millwall har endast mäktat med 1 seger så här långt på 7 matcher även om man har spelat jämnt i alla matcher och aldrig förlorat stort. På förhand trodde många att Millwall skulle få det svårt denna säsongen och det finns risk att man kommer tappa ju längre säsongen lider. Leeds går som tåget och har nu spelat 9 matcher denna säsongen där man har 7 vinster och 2 oavgjorda, med cupen inräknad. I ligan har man gjort 14 mål framåt vilket är bäst av alla lag och man har endast släppt in 2 mål vilket också det är bäst av alla lag tillsammans med Preston. Leeds har 5 raka segrar med 16-1 i målskillnad (cupen inräknad) och i ligaspelet har Leeds inte släppt in mål sedan premiären så man har hållit nollan i 6 raka ligamatcher. Med allt detta i ryggen så tycker jag att Leeds känns som en av omgångens starkaste bortafavoriter.

Statistik

Laguppställning


12. Nottingham - Wolverhampton
Nottingham bröt en dålig trend senast när men sent lyckades pricka in ett sent mål för att vinna 0-1 borta mot Sunderland och segern kändes inte helt rättvis. Totalt sett har Nottingham spelat ganska bra denna säsongen med 4 vinster och 3 förlust på 7 matcher och på hemmaplan brukar man kunna vara en svår nöt att knäcka. Storsatsande Wolverhampton har startat säsongen lovande och håller till i toppen av tabellen efter endast 1 förlust på 7 matcher vilket var mot toppkollegan Cardiff. Wolverhampton har högre kapacitet och bör gälla som favorit här enligt mig även om det känns ganska öppet.

Statistik

Laguppställning


13. Djurgården - Örebro
Djurgården fortsätter att spela riktigt bra och segern mot Göteborg senast med 1-3 var fullt rättvis. På Djurgårdens senaste 7 matcher i Allsvenska har man endast 1 förlust mot serieledande Malmö med 0-1 på hemmaplan som var ett väldigt orättvist resultat eftersom Djurgården förde spelet även i den matchen. Örebro har gjort sig av med sin tränare och fick i kraft av det en liten nytändning senast när man lyckades vinna med 2-1 mot serieledande Malmö. Bortsett från det resultatet så har väl Örebro inte övertygat på slutet men kanske kan bytet av tränare ge mer energi till Örebro kommande matcher. Djurgården bör gälla som favorit men Örebro har absolut kapacitet att skrälla här.

Statistik

Laguppställning


Systemförslag:

Enkelraden:

1. 1
2. 2
3. 1
4. X
5. 2
6. 2
7. 2
8. 1
9. 1
10. 1
11. 2
12. 2
13. 1Lilla systemet: 64-rader

1. 1
2. X2
3. 1
4. 1X
5. 2
6. X2
7. 2
8. 1X
9. 1X
10. 1X
11. 2
12. X2
13. 1Mellansystemet: 256-rader

1. 1
2. X2
3. 1
4. 1X
5. 2
6. X2
7. 2
8. 1
9. 1X
10. 1X
11. 2
12. X2
13. 1XStora Systemet: 1024-rader

1. 1
2. X2
3. 1X
4. 1X
5. X2
6. X2
7. 2
8. 1X
9. 1X
10. 1X
11. 2
12. X2
13. 1X


Kommentera

promo
td