Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
sep 2017
22

Lazlos tips inför Stryktipset v.38 23/9

Helengelsk omgång denna vecka. Läs Lazlos tankar om Stryktipset här.

Tabeller för ligorna hittar ni här:

Premier League

Championship


1. Leicester - Liverpool
Lagen möttes i ligacupen under veckan där Leicester vann med 2-0 efter ännu en klen prestation av Klopps mannar. Liverpool har tappat formen helt då man efter sin 4-0 seger mot Arsenal inte lyckats vinna på 4 matcher. Senast i Premier League fick man bara 1-1 hemma mot Burnley som storfavorit. Leicester har kapacitet att störa storlagen på en bra dag vilket man också visat redan denna säsongen och 2-0 segern i veckan ger såklart råg i ryggen. Båda lagen lär bli förstärkta till lördagens match med spelare som vilade i ligacupen och ett ordinarie Liverpool är klart starkare än ett ordinarie Leicester så därför känns 2:an som bästa utgångstecknet men veckans match och Liverpools osäkra form gör att man vill gardera tidigt.

Statistik

Laguppställning

2. Burnley - Huddersfield
Båda dessa lagens står på 8 poäng efter 5 matcher med endast 1 förlust per lag så här långt. Det är dock Burnley som imponerat mer då man mött betydligt tuffare motstånd då man vann borta mot Chelsea i premiären och man har även spelat 1-1 borta mot både Tottenham och så Liverpool senast vilket är imponerande resultat. Huddersfield inledde flygande men 2 raka segrar men har sedan dess inte vunnit även om motståndet varit lite tuffare i dom senaste matcherna då man mött förväntade mittenlag som West Ham, Southampton och Leicester. Burnley har imponerat med fina resultat mot storlagen och gäller därför som favorit här och det kan man hålla med om med tanke på att Huddersfield klassas som ligans sämsta lag.

Statistik

Laguppställning


3. Everton - Bournemouth
Everton kommer in till denna matchen med 3 raka förluster och 0-9 i målskillnad på dessa matcherna men då ska man ha i åtanke att man mött idel storlag i form av Chelsea, Tottenham och Manchester United. Så även om resultatraden är usel så har motståndet varit ett nummer för stort för Everton som därmed finner sig i botten av tabellen efter 5 matcher. Många klassade Everton som ett lag för den över halvan inför säsongen och nu när motståndet börjar bli enklare så bör det också trilla in fler poäng på kontot. Bournemouth har också dom haft det tufft inledningsvis då man förlorade sina första 4 matcher innan man senast tog första poängen i och med segern med 2-1 mot Brighton. Även Bournemouth var ett lag som folk trodde lite på inför säsongen men det har varit tufft så här i början. Två lag som kan betydligt bättre än vad dom visat hittills och Everton är ganska stor favorit i kraft av hemmaplan. Tycker inte det finns tillräckligt med harmoni i Everton för att lita på dom som storfavorit utan jag garderar helst här.

Statistik

Laguppställning


4. Manchester City - Crystal Palace
Manchester City leder premier league med 16-2 i målskillnad på sina 5 matcher och man öser in mål framåt för stunden. Crystal Palace ligger sist i ligan och har hittills inte gjort ett enda mål på sina 5 matcher. Manchester City med sin urstarka form lär dominera den här matchen från första sekunden och Crystal Palace lär få extremt svårt att plocka några poäng här. Manchester City har också dominerat inbördes möten mellan lagen då man vunnit samtliga av lagens senaste 6 möten och man har hela 20-2 i målskillnad på dessa 6 matcherna. Omgångens starkaste favorit här helt klart!

Statistik

Laguppställning


5. Southampton - Manchester United
Southampton brukar kunna hänga med på över halvan av tabellen vilket man också gör hittills denna säsongen med 8 poäng på 5 matcher och endast 1 förlust på dessa. På hemmaplan har man ofta kunnat störa storlagen och det finns en viss risk att så även sker här. Manchester United spelar riktigt bra denna säsongen och ligger i toppen av tabellen efter 4 vinster och 1 oavgjort med hela 16-2 i målskillnad. Visst måste Manchester United gälla som favorit här men Southampton har kapacitet och kan störa här.

Statistik

Laguppställning


6. Stoke - Chelsea
Lite samma scenario här som i matchen ovan. Stoke på hemmaplan brukar alltid vara lurigt för motståndarlaget och det gäller även för storlagen. Dock bara 1 seger så här långt för Stoke på 5 matcher i ligan så när man "skräller" så blir det kryss som man fått både mot Manchester United och Arsenal på hemmaplan. Nu ska nästa storlag bege sig till Stoke för en lurig bortamatch så blir det kryss denna gången också? Chelsea känns inte riktigt lika vassa som förra säsongen och kommer få slita hårt för att ta 3 poäng i denna matchen. Känns som det kan bli tight och tufft i denna matchen. Chelsea gäller som favorit och det känns som man kommer väldigt långt på X2 om man vill gardera.

Statistik

Laguppställning


7. Swansea - Watford
Swansea har stora problem att göra mål denna säsongen vilket många anade på förhand när man hade tappat mycket offensiv kraft inför säsongen. Man har gått mållösa från 4 av 5 matcher denna säsongen men visst var det imponerande att kriga sig till 0-0 i senaste matchen borta mot Tottenham. Watford hade inte förlorat på sina första 4 matcher innan man nu senast åkte på en stjärnsmäll när man blev krossade av Manchester City med 0-6 på hemmaplan. Känns som en väldigt lurig match det här. Swansea är favorit kraft av hemmaplan men jag vet inte om jag vågar lita på ett lag med såna frågetecken för offensiven. Watford har gjort en hel del mål denna säsongen och känns minst lika bra som Swansea så det blir nog stenhårt här.

Statistik

Laguppställning


8. Derby - Birmingham
Derby blandar och ger med fina prestationer som varieras med riktiga bottennapp så man är inte riktigt att lita på denna säsongen. 5-0 vinst mot Hull följdes upp med 1-4 förlust mot Bristol City senast och frågan är vilket Derby vi får se denna gången. Birminghams ledning fick nog efter 6 raka förluster och man gjorde sig av med tränaren Redknapp och ibland kan ett tränarbyte ge direkt effekt vilket såklart laget hoppas på. Birmingham ligger i botten av tabellen och har endast fått till 4 mål framåt på 8 matcher vilket såklart är uselt och sämst i hela ligan tillsammans med jumbon Bolton. Derby måste gälla som favorit här men Birmingham kan bättre än vad man visat och det finns alltid möjlighet till en positiv reaktion vid tränarbyte så skrällchansen finns helt klart mot ojämna Derby.

Statistik

Laguppställning


9. Fulham - Middlesbrough
Både Fulham och Middlesbrough har ambitioner att vara med och tampas i toppen för att ta sig till premier league men inledningen på säsongen har väl bara varit okej men inte mer för dessa lagen. Fulham hade litet bottennapp senast när man förlorade 1-2 mot Burton och det är ett lag man ska slå om man ska vara med i kampen om premier league platser. Problemet för Fulham är offensiven som bara fått till 8 mål på 8 matcher vilket inte räcker till för att husera i toppen. Middlesbrough kommer in med fin form då man har 4 raka matcher utan förlust. Den solida defensiven finns där som väntat och nu har man också börjat göra en hel del mål vilket är positivt. Känns som en väldigt jämn match på förhand där Fulham gäller som favorit i kraft av hemmaplan men Middlesbroughs starka defensiv kan ställa till stora problem för Fulham som har svårt att göra mål så jag utgår från krysset.

Statistik

Laguppställning


10. Leeds - Ipswich
Leeds åkte på sin första förlust senast när man torskade 0-1 borta mot Millwall men man repade mod direkt och under veckan så slog man ut premier league laget Burnley med en 2-3 seger efter övertid på bortaplan vilket imponerar. Leeds verkar ha riktigt bra flyt i hela laget då man på 8 matcher har hela 14-3 i målskillnad i ligan vilket är riktigt imponerande. Både defensiven och offensiven sitter där. Ipswich hade en hel rad med tursegrar i inledningen av säsongen där man var totalt underlägsna i spelet men lyckades sätta dom få chanserna man hade och således vinna många matcher oförtjänt. Vinden vände tillslut och man åkte på 2 förluster innan man nu senast lyckades vinna med 2-0 hemma mot jumbon Bolton. Nu är motståndet på en helt annan nivå och Leeds ska gälla som klar favorit och om inte Ipswich hittar sin tur igen så bör man vara spelmässigt underlägsna i denna matchen och får åka hemåt utan några poänt.

Statistik

Laguppställning


11. Norwich - Bristol City
Norwichs defensiv läckte rejält i inledningen på säsongen då man släppte in 12 mål på första 5 ligamatcherna. Nu efter 8 spelade matcher så har man fortsatt 12 insläppta mål så man har vässat defensiven rejält med 3 raka hållna nollor i ligaspelet. När defensiven får prioritet så blir oftast offensive lidande så det har inte blivit så många mål framåt för Norwich heller utan man har endast 8 mål på 8 ligamatcher. Bristol City är i fin form med en 4-1 seger senast som följdes upp med 2-0 mot premier league laget Stoke i ligacupen under veckan. Offensiven är riktigt vass för Bristol som bombat in 9 mål sina senaste 3 matcher. Faktum är att Bristol City endast förlorat 1 av sina 8 ligamatcher men eftersom man spelat oavgjort i hela 4 matcher så är man inte i den absoluta toppen av tabellen. Känns som en jämn match där jag ändå skulle luta åt Bristol City och deras fina form och starka offensiv.

Statistik

Laguppställning


12. Preston - Millwall
Preston fortsätter att imponera och med endast 3 insläppta mål på 8 matcher så har man en av ligans bästa defensiver som gör att man har chans till poäng i alla matcher. Offensiven har också den kommit igång ordentligt nu på slutet då man först slog topplaget Cardiff med 3-0 hemma och nu senast vann man 1-3 borta mot Birmingham. Millwall gav Leeds deras första förlust förra helgen i och med 1-0 segern på hemmaplan men nu är det dags för bortamatch där man hittills inte vunnit någon match och man har också problem med att man saknar flera viktiga spelare. Preston måste gälla som klar favorit även om Millwall skulle kunna kriga sig till ett kryss.

Statistik

Laguppställning


13. Sunderland - Cardiff
Sunderland har haft en tung start på säsongen då man ligger i botten av tabellen med endast 1 seger på 8 matcher. Nu senast så bröt man en 4 matcher lång förlustsvit när man lyckades knipa 1 pinne borta mot Hull i en match som slutade 1-1. Cardiff öppnade säsongen urstarkt med 5 raka vinster men har nu gått segerlösa i 3 raka matcher där man förvisso har möt en del bra lag. Formen har dalat en del för Cardiff på slutet och spelet flyter inte lika bra som det gjorde i inledningen av säsongen. Enligt oddsen så är detta en väldigt jämn match men jag viktar åt Cardiff som har den klart högre kapaciteten av dessa lagen. Inget av lagen är att lita på i dagsläget men Sunderland har nästan aldrig visat upp något bra under säsongen medans Cardiff spelade lysande för några veckor sedan. Enligt mig större chans att Cardiff hittar rätt igen, trots bortaplan.

Statistik

Laguppställning


Systemförslag:

Enkelraden:

1. 2
2. 1
3. 1
4. 1
5. 2
6. 2
7. X
8. 1
9. X
10. 1
11. 2
12. 1
13. 2Lilla systemet: 64-rader

1. 2
2. 1X
3. 1X
4. 1
5. 2
6. 2
7. X2
8. 1
9. 1X
10. 1
11. X2
12. 1
13. X2Mellansystemet: 256-rader

1. X2
2. 1X
3. 1X
4. 1
5. 2
6. 2
7. X2
8. 1X
9. 1X
10. 1
11. X2
12. 1
13. X2Stora Systemet: 1024-rader

1. X2
2. 1X
3. 1X
4. 1
5. X2
6. 2
7. X2
8. 1X
9. 1X
10. 1
11. X2
12. 1X
13. X2


Kommentera (1)

promo
td