Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
okt 2017
18

Calatans analys och speltips inför Bomben torsdag 19/10

På torsdag kväll har Svenska Spel kryddat följande Bomben-kupong med 444444 kr i extrapengar:


Karlskrona - Djurgården
Karlskrona ligger på tolfte plats med 9 poäng på 10 matcher och 14-23 i målskillnad. Hemmafacit ser något ljusare ut med 8 poäng på 6 matcher och 11-9 i målskillnad. Sett till de fem senaste matcherna har Karlskrona den sämsta formen av alla lag i serien, men då har man haft ett ganska tufft spelschema med bl a dubbelmöte med serietvåan Växjö. Bara fem lag i serien har kommit till färre skott på mål per match än Karlskrona på hemmaplan. Dessutom har Karlskorna den lägsta skotteffektiviteten av alla lag. Vidare är man bland de tre sämsta lagen i serien när det gäller att hålla nere antalet skott på egna målet per match.
Djurgården ligger på tredje plats med 19 poäng på 10 matcher och 32-22 i målskillnad. Man är bland de starkare lagen även på bortaplan med 8 poäng på 5 matcher och 14-12 i målskillnad. Djurgården är näst bästa laget när de gäller att komma till skott på mål på bortaplan. Man är dessutom det lag i serien som släpper till minst antal skott på eget mål per bortamatch.
Ganska klar fördel Djurgården som skall kunna vinna med ett eller ett par mål.

Statistik


Mora - Frölunda
Mora återfinns just nu på sista plats i tabellen med 7 poäng på 9 matcher och 18-34 i målskillnad. Har visserligen bara spelat 3 hemmamatcher hittills men gjort det bra och plockat 6 poäng och 12-9 i målskillnad. Vid en snabb blick på formtabellen ser det mörkt ut: näst sämst med 3 poäng och 9-22 i målskillnad. Men då har man mött idel lag från övre halvan av tabellen och 4 av de 5 senaste har varit bortmatcher. Bara fyra lag i serien har kommit till färre skott på mål per match än Mora på hemmaplan. Man har haft en på gränsen till osunt hög skotteffektivitet på 15% vilken rimligtvis kommer jämna ut sig i längden. Mora är det näst sämsta laget i serien när det gäller att hålla nere antalet skott på egna målet per hemmamatch.
Frölunda ligger på sjätte plats med 15 poäng på 9 matcher och 24-25 i målskillnad. Ganska blekt bortafacit med 4 poäng på 4 matcher och 10-15 i målskillnad, men då har man bl a mött de två starkaste hemmalagen Färjestad och Växjö. Frölunda är bland de fem sämst presterande lagen i serien när det gäller att komma till skott på mål på bortaplan. Man är också bland de fem sämsta lagen när det gäller att hålla nere antalet skott mot egna målet på bortaplan.
Kupongen mest svårbedömda match. Frölunda tyngre i grund och botten men har man råd kan det vara intressant att sträcka med fördel Mora.

Statistik


Växjö - Malmö
Serietvåan Växjö har både bäst hemmafacit och bäst formkurva just nu. Men då har man haft förhållandevis lätt spelschema, speciellt på hemmaplan. Växjö är det tredje bästa laget i serien när det gäller att komma till skott på mål på hemmaplan. Man är det allra bästa laget när det gäller att hålla nere antalet skott mot det egna målet på hemmaplan.
Malmö ligger på tionde plats och är dessutom det tredje formsvagaste såväl som tredje sämsta bortalaget i serien. Malmö är dock det tredje bästa laget i serien när det gäller skapa skott på mål på bortaplan. Defensivt har det emellertid inte sett övertygande ut på bortaplan; man är bland de sex sämsta lagen när det gäller att hålla nere antal skott på eget mål och man har den lägsta räddningsprocenten av all lag: 82,7%.
Växjö har haft förhållandevis lätta hemmamatcher hittills och Malmös underliggande statistik tyder på att man kan bättre än vad tabellerna visar. 4 av de 5 senaste matcherna lagen emellan har slutat med max 1 måls vinstmarginal (den femte matchen med 2 måls vinstmarginal).

Statistik


Lilla systemet: 48 rader
1,2-3,4
2,3-2,3
3,4-2,3
Villkor:
– Max 1 måls vinstmarginal i Match C (Växjö-Malmö)

Mellansystemet: 324 rader
1,2,3-2,3,4
1,2,3,4-2,3,4
3,4-2,3
Villkor:
– Max 1 måls vinstmarginal i Match C (Växjö-Malmö)

Stora bolagssystemet: 2358 rader
0,1,2,3-2,3,4,5
1,2,3,4,5-1,2,3,4
2,3,4,5-1,2,3,4
Villkor:
– Max 1 måls vinstmarginal i Match C (Växjö-Malmö)
– Minst 1 och max 2 favoriter vinner (där Djurgården, Frölunda och Växjö räknas som favoriter enligt oddsen)

Kommentera

promo
td