Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
okt 2017
25

Calatans analys och speltips inför Bomben torsdag 26/10

På torsdag kväll har Svenska Spel kryddat följande Bomben-kupong med 333 333 kr i extrapengar:


Brynäs - Färjestad
Brynäs resultat det senaste har verkligen varit märkliga och udda. Man har förlorat stort hemma mot Skellefteå bara för att i nästa match kriga ner samma lag på bortaplan. Sen får man stryk mot bottenlagen Mora och Rögle bara för att nolla Frölunda på bortaplan i senaste matchen. Brynäs producerar ganska mediokert med skott på mål per match, totalt sett och på hemmaplan. Man är bland de fem lag i serien som släpper till mest skott mot eget mål per match.
Efter en bländande inledning på säsongen har Färjestad fått lite grus i maskineriet. Man leder visserligen fortfarande serien men är med 6 poäng på de senaset 5 matcherna det blott tionde formstarkaste laget just nu. Har fått stryk av såväl toppkollegorna Växjö och Örebro som bottenlaget Rögle. Färjestad har tillsammans med Skellefteå gjort allra flest mål hittills men som lag kommer man till ganska medelmåttig mängd skott på mål per match. Man är också bland de fyra lag i serien som släpper till flest skott på eget mål per match, både totalt och på bortaplan.
Brynäs radar upp udda resultat huller om buller och Färjestad har en ovanligt hög skotteffektivitet som kanske håller i sig eller normaliseras. De senaste matcherna lagen emellan innehåller en hel del högoktaniga resultat. Därför inleder vi kupongen med att lämna luckor på de mest streckade/troliga tecknen och chansar på att det återigen blir ett lite udda resultat.

Statistik


Linköping - Rögle
Linköping är ett av de få lag som tagit färre poäng på hemmais än på bortais hittills. Har också mött förhållandevis tufft motstånd på hemmaplan vilket också avspeglar sig i den underliggande statistiken: man är bland de fyra lag i serien som kommer till minst antal skott på mål på hemmaplan men är samtidigt det lag som kommer till allra flest skott på mål på bortaplan. Man släpper till något över genomsnittet när det gäller skott mot eget mål, både totalt sett och på hemmaplan.
Rögle har varit ruskigt ojämna på hemmaplan men desto jämnare och stabilare på bortaplan, speciellt de senaste matcherna. Rögle är bland de fem lag i serien som producerar minst antal skott på mål per match, både räknat samtliga matcher och enbart bortamatcher. Man är dessutom bland de två lag i serien som släpper till mest antal skott emot sig per match, både totalt sett och på bortaplan.
Linköping vann bortamötet med just Rögle i tisdags med 0-6 men det var lite väl stora och orättvisa siffror sett till matchbilden. Tror på jämnare siffror här men fortfarande fördel Linköping.

Statistik


Växjö - Frölunda
Växjö är det lag som inlett serien allra starkast på hemmaplan. Bara ett lag har släppt in färre mål hemma, vilket rimmar bra med skottstatistiken för hela serien. Växjö är nämligen bland de 6 lag i serien som kommer till flest skott på mål men är också det lag i serien som släpper till minst antal skott emot sig, både totalt sett och på hemmaplan.
Frölunda levererar bra på hemmaplan men spelar desto knackigare på bortaplan. Har visserligen ryckt upp sig något de senaste matcherna men då har man mött uteslutande seriens sämre hemmalag. Frölunda producerar ungefär som genomsnittet i serien när det gäller skott på mål per match. Är bland de lag som som släpper till minst antal skott emot sig på hemmaplan men också faktiskt bland de lag som släpper till flest skott emot sig på bortaplan.
Hemmastarkt Växjö mot bortasvagt Frölunda; här känns det mest intressant att strecka klar fördel Växjö.

Statistik


Lilla systemet: 64 rader
1,4-2,5
3,4-2,3
3,4-1,2

Mellansystemet: 324 rader
1,4,5-2,5,6
3,4-2,3
3,4,5-0,1,2

Stora bolagssystemet: 2304 rader
0,1,4,5-1,2,5,6
2,3,4,5-1,2,3,4
3,4,5-0,1,2

Kommentera

promo
td