Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
okt 2017
31

Calatans analys och speltips inför Bomben onsdag 1/11

På onsdagens Bomben-kupong med spelstopp 20:44 finns en rullpott om 185665 kr. Det är tre matcher från gruppspelet i Champions League som skall gissas:


Napoli - Manchester City
Både Napoli och Manchester City går som tåget i ligan i sina respektive hemländer. Båda lagen leder respektive liga med ett par poäng och båda lagen är det lag i sin serie som skapar flest avslut och flest avslut på mål samt släpper till minst avslut på eget mål.
I Champions League har Napoli dock fått en tämligen dålig start medan Manchester City ångat på. Inte så mycket för att Napoli varit dåliga; man hade en del otur som inte fick med sig 3 eller iallafall 1 poäng från bortamötet med Shakhtar. Napoli ligger hur som helst just nu trea med 3 poäng totalt; 3 poäng upp till tvåan Shakhtar och 6 poäng efter ledande Manchester City. Ett inte helt osannolikt scenario är att Shakhtar slår Feyenoord i andra gruppmatchen och går upp på 9 poäng så detta är något av en måstematch för Napoli om man skall ha en rimlig chans att ta sig vidare. Napolis tränare Sarri har pratat mycket om de onödiga mål Napolis släppt in det senaste så defensiven lär ha högsta prio på onsdag. Napoli har dessutom en relativt enkel match mot Chievo till helgen medan Manchester City har en något svårare nöt i form av Arsenal. Båda lagen har haft ett förhållandevis enkelt spelschema så här långt i de inhemska serierna, men jag tycker det är intressant att kika närmare på de tillfällen då man mött lag av ungefär samma kaliber och med ungefär samma spelstil. Napoli mötte Inter hemma den 21 oktober, en match mellan två lag som är starka i bollinnehav och kortpassningsspel samt spelar en offensiv fortboll med många försök till genomskärare och snabba instick. Detta möte slutade 0-0. Statistiken för avslut och avslut på mål var 13-11 respektive 4-2 vilket är markant mindre än vad lagen levererar i genomsnitt i ligan. Manchester City mötte Chelsea borta den 30 september, en match mellan två lag som spelar aggressivt och är starka i kortpassningsspelet och bygger sitt anfallsspel mycket kring instick i mitten. Matchen slutade 0-1. Statistiken för avslut och avslut på mål summaredes till 4-17 respektive 2-6 vilket är mindre än vad lagen levererar i genomsnitt i ligan.
Det omvända mötet den 17 oktober slutade 2-1 efter en chockstart och två snabba mål för Manchester City.
Kontentan av detta svammel är väl ungefär såhär: Det är mycket snack om offensiverna, i synnerhet Manchester Citys. Det tror jag trissar upp förväntningarna på en målrik match lite väl mycket och då är det mest intressant att spela på en riktigt målsnål tillställning.
Spelbolagen erbjuder odds runt 4,60 för att Napoli gör exakt 0 mål, vilket indikerar en sannolikhet på ca 21% för detta utfall. Oddsen för att Manchester City gör exakt 0 mål ligger runt 5,00 vilket motsvarar en sannolikhet på 20%. Så länge nollorna är streckade till mindre än 20% tycker jag att dessa är väldigt intressanta att bygga runt.

Statistik


Porto - Leipzig
Hyperviktig match för båda lagen. Läget i gruppen är som så att Besiktas leder på 9 poäng, Leipzig är tvåa med 4 poäng, Porto trea med 3 poäng och Monaco sist med 1 poäng. Svårt att få något grepp om denna match tycker jag, kan verkligen gå precis hur som helst. I det omvända mötet den 17 oktober vann Leipzig hemma med 3-2 efter en riktigt starkt prestation där man vann avsluten med 21-9 och avslut på mål med 8-4.
Läge att gardera ordentligt.

Statistik


Tottenham - Real Madrid
Båda lagen toppar gruppen med 7 poäng vardera efter två segrar och 1-1 i Madrid nu senast. APOEL och Dortmund redan distanserade med 1 poäng vardera. Både Tottenham och Real Madrid har halkat efter den absoluta toppen i respektive liga; Tottenham på tredje plats i Premier League och 8 poäng upp till serieledande Manchester City och Real Madrid på tredje plats i La Liga med 8 poäng upp till ledande Barcelona. Båda lagen har en del skavanker som oroar. För hemmalaget missade superviktige Kane helgens ligamatch mot Manchester United p g a känningar i baksida lår. Med i truppen nu. Bortalaget saknar ordinarie målvakten Navas, ordinarie backen Carvajal och forwardsalternativet Bale. Hur mycket vågar man riskera nu när båda lagen i princip redan är klara för avancemang och dessutom behöver lägga fullt fokus på inhemska ligan? Jag tycker att det luktar avvaktande och kanske inte full fart framåt.

Statistik


Lilla systemet: 64 rader
0,1-0,1
1,2-1,2
0,1-0,1

Mellansystemet: 256 rader
0,1-0,1
0,1,2,3-0,1,2,3
0,1-0,1

Stora bolagssystemet: 900 rader á 2kr
0,1-0,1
0,1,2,3,4-0,1,2,3,4
0,1,2-0,1,2

Kommentera

promo
td