Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
mar 2011
29

Sharps uppgraderas och flyttar till ny server

FORUM/SPREADSHEET STÄNGS NU, inga inlägg/spel lagda efter 17:00 kommer att sparas.

Nu, cirka ett år efter senaste flytten så kommer Sharps.se att flytta till en ny server igen för att bättre klara trycket från det ökande antalet besökande som hittar hit. På den nya servern kommer vi ha bra utrymme till att både kunna växa och samtidigt fortsätta utveckla sidan. I samband med flytten får sidan en ny look och vissa mindre nyheter kommer introduceras, mer om det kommer ni hitta när flytten är gjord. Denna nyhet är bara till för att förbereda er medlemmar på vad som händer imorgon.

Flytten beräknas påbörjas imorgon onsdag den 30e mars eftermiddag/kväll. Detta kommer innebära att forumet stängs tillsammans med spreadsheeten och vi räknar med runt en timme innan allt är klart på den nya servern. Därefter kommer vi att uppdatera denna nyhet med instruktioner för hur den nya servern kan nås direkt (kan annars ta upp till ett par dagar för dns:n att uppdateras) så att forum och spreadsheets kan användas.

BOL

Kommentera

promo
td