Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
nov 2017
01

Calatans analys och speltips inför Bomben torsdag 2/11

På torsdagens Bombenkupong med spelstopp 18:59 finns 444444 kr i extrapengar adderade. Det är tre matcher från SHL som skall lösas:


Frölunda - Skellefteå
Båda lagen ligger och trampar i mitten av tabellen. Varvar ganska ojämna prestationer och får inte någon vidare utväxling resultatmässigt.
Frölunda presterar ganska medelmåttigt när det gäller att komma till skott på mål. Man är bland de 4 bästa lagen i serien på att släppa till få skott mot egna målet; dock är räddningsprocenten bland de sämre så man släpper in förhållandevis mycket mål.
Skellefteå det lag i serien som kommer till överlägset flest skott på mål på hemmaplan men på bortaplan är det faktiskt bara två lag som kommer till färre skott på mål än Skellefteå. Är bland de tre bästa lagen i serien när det gäller att släppa till få skott på mål emot sig på bortaplan.
Brukar inte bli några målfyrverkerier när lagen möts, senaste mötet slutade 2-2 och det ligger väl nära till hands nu också.

Statistik


Karlskrona - Örebro
Karlskrona visserligen näst sist i totala tabellen men har krigat till sig ganska många poäng i målsnåla matcher på hemmaplan. Karlskrona är bland de lag i serien som kommer till minst skott på mål per match. Har också den lägsta skotteffektiviteten i serien. Är bland de tre lag i serien som släpper till flest skott på eget mål per match.
Örebros säsong kan sammanfattas bäst med: sticker inte ut. Ligger i mitten av tabellen, ligger i mitten av bortatabellen och ligger i mitten av formtabellen. Örebros skottstatistik sticker inte heller ut år något håll. Man både skapar och släpper till ungefär lika många skott på mål per match som genomsnittet i serien.


Statistik


Mora - Malmö
Mora har tagit en hel del poäng de senaste matcherna och formen är på uppgång. Har ett förhållandevis ok hemmafacit men då har man inte mött något riktigt starkt bortalag ännu. Mora är bland de lag i serien som skapar minst antal skott på mål per match. Har dock den högsta skotteffektiviteten av alla på hemmaplan. Är också bland de två lag i serien som släpper till flest antal skott på eget mål per match.
Malmö är det formstarkaste laget i serien och har börjat klättra i tabellen. Vunnit de fyra senaste matcherna med liten marginal och mycket tack vare en storspelande målvakt. Malmö är bland de tre bästa lagen när det gäller att skapa många skott på mål per match. Är också bland de bättre lagen när det gäller att hålla nere antalet skott på egna målet.


Statistik


Lilla systemet: 81 rader
2-2
1,2,3-1,2,3
1,2,3-2,3,4

Mellansystemet: 324 rader
1,2-2,3
1,2,3-1,2,3
1,2,3-2,3,4

Stora bolagssystemet: 2160 rader
1,2,3-2,3
0,1,2,3-1,2,3
0,1,2,3,4-2,3,4,5,6,7

Kommentera

promo
td