Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
nov 2017
02

Vinn sportresa värd 15 000kr, endast för Sharps medlemmar

Sharps bjuder in till en exklusiv tävling för våra medlemmar i samarbete med Casumo!

Tävlingen delas upp i två prisnivåer där den första nivån är helt gratis att delta i. Den andra prisnivån kräver en insättning på minst 10 euro, men det är stort värde på prisnivå 2 så vi rekommenderar alla att ta chansen även där.

Tävlingen gäller endast för nya medlemmar hos spelbolaget Casumo och det är endast Sharps medlemmar som kan vinna priserna vilket gör att chansen till att vinna ökar markant.

Samtliga priser är presentkort hos Tailor Events!

För att delta i prisnivå 1 så behöver man endast skapa ett nytt konto hos Casumo via länkarna här i inlägget och när det är gjort så är man med i utlottning av 5 stycken presentkort på 500kr styck.

I prisnivå 2 så lottar vi ut ett presentkort på hela 15 000kr som motsvarar en grym sportresa för två personer. För att delta här så behöver man göra en insättning hos Casumo på minst 10 euro på sitt nyskapade konto via länkarna här på Sharps. Gör du en insättning så deltar du i båda prisnivå 1 och 2.

Samtliga nya medlemmar på Casumo får också 20 freespins direkt vid registrering. Vid insättning på minst 10 euro så får man ytterligare 200 freespins och en bonus på 200% upp till 50 euro.

Tävlingen kommer pågå under hela november innan vi utser vinnarna och chansen att vinna är väldigt hög eftersom det är endast våra medlemmar på Sharps som kommer ta del av dessa priserna.

Busenkla regler och stort värde på denna tävlingen så det finns inget att tveka på här enligt oss!

Vill du inte göra en insättning så kan du ju helt gratis vara med och delta i prisnivå 1 genom att endast skapa ett nytt konto via länkarna och ta 20 freespins.

Det är ju utan tvekan värt chansen att sätta in mindre än 100kr för att dels få 200 freespins ytterligare och en bonus men sedan också kunna vinna en valfri grym sportresa till ett värde av 15 000kr! Vem vet, dina 10 euro och 200 freespins kan ju växa sig stora och sen så kan man vinna ett resepresentkort på det!

Skapa ett konto via några av länkarna i det den här posten eller via bilden nedan.

Lycka till!

Som alltid så tar vi gärna in all form av feedback och så även gällande denna tävlingen. Låt oss höra om ni tycker detta är bra eller dåligt, om vi borde satsa på fler tävlingar likt denna eller om vi ska satsa på något annat och kom då gärna med förslag på vad för typ av tävlingar ni vill ha.

Vi passar på att önska er en trevlig torsdagskväll och så hoppas vi att så många som möjligt deltar i tävlingen för ju större intresse det finns för våra tävlingar desto bättre priser kan vi ordna åt våra medlemmar i framtida tävlingar!

Vänliga hälsningar,
Sharps Crew


Kommentera (7)

promo
td