Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
nov 2017
08

Calatans analys och speltips inför Bomben fredag 10/11

På fredagens Bomben-kupong med spelstopp 20:44 finns en rullpott om 166095 kr. Det är en playoff-match i VM-kvalet samt två vänskapsmatcher som skall nystas upp:


Sverige - Italien
Sverige möter alltså Italien i två matcher för att avgöra vilken av dessa grupptvåor som går vidare till VM i Ryssland 2018.
Sverige bjuder sällan på målfyrverkeri när man möter bra motstånd i tävlingsmatcher. I VM-kvalgruppen vann man visserligen hemma mot Frankrike med 2-1 men 2-1-målet var väldigt turligt om än också väldigt tjusigt. Annars var det 1-1 hemma mot Nederländerna. I EM förra året spelade Sverige 1-1 mot Irland, 0-1 mot just Italien och 0-1 även mot Belgien.
Förutom 3-0-förlusten borta mot Spanien i VM-kvalgruppen har Italien haft väldigt få tävlingsmatcher och värdemätare på bortaplan de senaste åren. Man spelade 1-1 borta mot Kroatien i EM-kvalet 2015. Italien har hållit nollan i 5 av de 7 senaste VM-kvalmatcherna och man har hållit nollan i 5 av de 7 senaste mötena med Sverige.
Det har blivit 2 mål eller färre i 6 av de 7 senaste mötena lagen emellan.
Ligger nära till hands att börja strecka en målsnål upplösning även här.

Statistik


England - Tyskland
Både England och Tyskland klara för VM i Ryssland 2018. Möts här i en vänskapsmatch på Wembley.
England visserligen gruppvinnare i VM-kvalet men inte utan en hel del tur. Hade påfallande ofta svårt att avgöra de matcher man ändå dominerade och räddades flera gånger av sena mål. Nu saknar man en handfull spelare p g a skador: Kane, Alli, Henderson, Winks, Sterling och Delph varav iallafall 4 vore givna i startelvan annars.
Tyskland nästan löjligt dominanta i sin VM-kvalgrupp där man inte tappade en enda poäng, gjorde 43 mål och släppte in 4. Inte den svåraste av grupper men ändå. Helt frisk och kry trupp nu.
Prestigemöte med klar fördel Tyskland.

Statistik


Frankrike - Wales
Frankrike gruppvinnare med lite blandade prestationer. Känns som även detta kan gå lite hur som helst. Är siktet inte helt inställt kan det bli 0 mål framåt som mot Luxemburg, annars kan det lika gärna bli en handfull mål som mot Nederländerna och Bulgarien.
Wales spelade bort sig från VM i sista gruppspelsmatchen mot Irland. Vad kommer man med för inställning här? Fortfarande knäckta eller med huvudet högt? Saknar fixstjärnan Bale och ordinarie mittfältarna Williams och Robson-Kanu.

Statistik


Lilla systemet: 48 rader
1-1
0,1-1,2,3
0,1,3,4-0,1

Mellansystemet: 240 rader
0,1-0,1
0,1-1,2,3
0,1,2,3,4-0,1

Stora bolagssystemet: 448 rader á 5kr
0,1-0,1
0,1-1,2,3,4
0,1,2,3,4,5,6-0,1

Kommentera

promo
td