Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
nov 2017
14

Officiella Sharps-bolag för Stryktipset

Nu är det äntligen dags att starta upp officiella Sharps-bolag för gemensamma spel på Svenska Spels produkter! Först ut är Stryktipset där vi siktar på premiärspel till helgens boostade omgång med 10 miljoner kr i jackpott.

Det första vi sjösätter är två bolag med plats för 10 medlemmar vardera:

Sharps Stryktipsbolag 250
10 medlemmar, andelspris 250 kr per medlem och vecka.

Sharps Stryktipsbolag 500
10 medlemmar, andelspris 500 kr per medlem och vecka.

Ca 90% av insatsen kommer att spelas enligt de analyser och spelförslag som presenteras av Calatan här på Sharps inför varje veckas Stryktipset och ca 10% av insatsen kommer spelas med en bredare ram och med siktet inställt på sjusiffrig utdelning. Spelen kommer att läggas av Calatan och systemen som lämnas in i de olika bolagen kan bygga på olika spikar etc. Samtliga rader kommer kunna följas med liverättning.

Anmälan sker genom PM till Calatan med namn på bolaget man önskar deltaga i samt e-postadress dit inbjudan till bolaget skall skickas.
Först till kvarn gäller. Beroende på intresse kanske vi kör flera bolag.

Finns det intresse för bolag med mindre eller större insats och fler eller färre medlemmar?

Kom gärna med input hur vi kan göra detta så bra som möjligt!

Kommentera

promo
td