Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
nov 2017
15

Calatans analys och speltips inför Bomben torsdag 16/11

På torsdagens Bomben-kupong med spelstopp 18:59 finns extrapengar á 333333 kr i potten. Det är tre matcher från SHL som skall lösas:


Djurgården - Växjö
Toppmöte mellan serieettan Växjö och trean Djurgården. Djurgården är bland de starkaste hemmalagen och är bland de lag i serien som skapar flest skott på mål per match. Samtidigt är man bland de lag i serien som släpper till allra minst skott på eget mål. Växjö är det starkaste bortalaget. Man är bland de lag i serien som skapar flest skott på mål per match. Man är också det lag i serien som släppt till allra minst antal skott emot sig, även om man haft ett väldigt lätt spelschema det senaste.
Framförallt två starka defensiver som ställs mot varandra. De senaste matcherna lagen emellan har också varit jämna och inte alltför målrika tillställningar. Ligger nära till hands att det blir så även på torsdag.

Statistik


Mora - Karlskrona
Möte i nedre delen av tabellen: Mora på elfte plats tar emot Karlskrona på trettonde plats. Båda lagen är bland de sämsta i serien när det gäller att skapa skott på mål framåt och samtidigt bland de sämre på att släppa till få skott på mål bakåt, så välförtjänta placeringar såhär långt. Det som sticker ut mest i statistiken är att Karlskrona är det lag i serien som kommit till allra minst antal skott på mål på bortaplan och dessutom har den sämsta skotteffektiviteten totalt sett och i synnerhet på bortaplan. Nollan på bortalaget till under 10% vill vi ha med tidigt.

Statistik


Örebro - Rögle
Örebro klaraste hemmafavoriten på kupongen möter här seriens formsvagaste lag Rögle. Båda lagen skapar ungefär som genomsnittet i serien vad gäller skott på mål framåt. Örebro släpper till ungefär som genomsnittet i serien när det gäller skott mot eget mål medans Rögle är det lag i serien som släpper till allra flest skott på eget mål, speciellt på bortaplan.
Klar hemmafördel.

Statistik


Lilla systemet: 36 rader
2-2
2,3-1,2,3
3,4-1,2,3

Mellansystemet: 336 rader
1,2,3-1,2,3
2,3-0,1,2,3
3,4-1,2,3
Villkor:
– Max 1 måls målskillnad i match A (Djurgården-Växjö)

Stora bolagssystemet: 2160 rader
1,2,3,4-1,2,3,4
2,3,4-0,1,2,3,4
2,3,4,5-0,1,2,3
Villkor:
– Max 7 mål totalt i match A (Djurgården-Växjö)
– Max 1 måls målskillnad i match A (Djurgården-Växjö)

Kommentera

promo
td