Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
nov 2017
16

Calatans analys och speltips inför Bomben fredag 17/11

På fredagens Bomben-kupong med spelstopp 18:59 finns en rullpott á 143797 kr. Det är en match från SHL samt två matcher från HockeyAllsvenskan som skall dekrypteras:


HV71 - Linköping
Både HV71 och Linköping har presterat ganska lika det sista, även om Linköping kanske haft något bättre fart i offensiven. HV71 producerar ungefär som genomsnittet i serien både när det gäller att komma till skott på mål och släppa till skott mot egna målet. Har en av de allra sämsta räddningsprocenten i serien. Linköping är ett av de bättre lagen i serien sett till att skapa skott på mål framåt, speciellt på bortaplan där man har den allra bästa statistiken av alla lag. När det gäller att släppa till få skott mot egna målet levererar man ungefär som genomsnittet i serien.

Statistik


Leksand - IK Pantern
Toppmöte mellan fyran Leksand och trean Pantern. Pantern starkaste hemmalaget i serien men men samtidigt ett av de fem svagaste lagen på bortais. Båda lagen är bland de 4 lagen som kommer till flest skott på mål. Leksand är bland de 3 lag i serien vilka släpper till minst antal skott mot egna målet medan Pantern släpper till ungefär lika mycket skott mot egna målet som genomsnittet i serien.

Statistik


MODO - Björklöven
Två formstarka lag i mitten av tabellen. Båda lagen är bland de 5 lagen som kommer till minst antal skott på mål, MODO är allra sämst i hela serien men har samtidigt den överlägset bästa skotteffektiviteten. MODO är bland de 4 lag i serien vilka släpper till minst antal skott mot egna målet medan Björklöven släpper till ungefär lika mycket skott mot egna målet som genomsnittet i serien. MODO har gått lite för bra det sista och en rekyl kan komma; synar nollan till 2% vad det lider för att få potential i stora systemet.

Statistik


Lilla systemet: 64 rader
2,3-2,3
2,3-2,3
2,3-2,3

Mellansystemet: 216 rader
2,3-2,3,4
2,3-1,2,3
1,2,3-2,3

Stora bolagssystemet: 2400 rader
2,3-1,2,3,4,5
1,2,3,4,5-1,2,3,4
0,1,2,3-1,2,3

Kommentera

promo
td