Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
dec 2017
07

Calatans analys och speltips inför Bomben torsdag 7/12

På torsdagens Bomben-kupong med spelstopp 18:59 finns 444444 kr i extrapengar. Tre matcher från SHL skall streckas rätt för att ta del av den extra stora potten:


Djurgården - Linköping
Serietrean Djurgården är det lag i serien som kommer till näst flest skott på mål på bortaplan men är faktiskt bland de 5 lag i serien som kommer till minst antal skott på mål på hemmaplan. Har näst bäst hemmafacit räknat i tagna poäng men kunde lika gärna förlorat mot två av seriens sämsta bortalag Örebro och Rögle i de två senaset hemmamatcherna.
Seriefemman Linköpings statistik påminner om Djurgårdens: man är bland de 4 lag i serien som kommer till minst antal skott på mål på hemmaplan men är det lag i serien som skapar allra flest skott på mål på bortaplan. Lyckades förlora mot Luleå i senaste bortamatchen trots att man skapade 3 gånger så många skott på mål. Linköping är vidare bland de 3 lag i serien som släpper till allra minst antal skott på eget mål på bortaplan.
Intressant läge att gå emot oddsfavoriten Djurgården.

Statistik


Färjestad - Växjö
Färjestad är det lag i serien som producerar näst minst antal skott på mål på hemmaplan; har även haft den högsta skotteffektiviteten i serien med 12% vilket jag tycker indikerar att de överpresterat en del på hemmais. Släpper till ungefär som genomsnittet i serien när det gäller skott mot egna målet på hemmaplan.
Växjö bland de 3 lag I serien som skapar mest skott på mål både totalt sett och på bortaplan. Är också det lag i serien som släpper till allra minst skott mot egna målet, totalt sett och på bortaplan. Har dock mattats av något och inte varit lika dominanta i de senaste bortamatcherna.
De senaste 5 matcherna lagen emellan har inneburit i snitt 26 skott på mål per lag och match vilket är lägre än snittet för serien så här långt (27,5 skott på mål per lag och match).
Färjestad har överpresterat hemma och Växjö tappat lite fart borta - upplagt för få mål?

Statistik


Luleå - Brynäs
Luleå det lag i serien som skapar minst antal skott på mål såväl totalt som på hemmaplan. Är också bland de lag i serien vilka släpper till minst antal skott på mål emot sig.
Brynäs är bland de lag i serien som skapar minst antal skott på mål och är bland de lag i serien som släpper till flest skott mot eget mål. Brynäs är visserligen det formstarkaste laget i serien men då har man inte vunnit statistiken över skott på mål i någon av de 5 senaste matcherna, och då har 4 av dessa matcher varit mot riktigt formsvagt motstånd!
De senaste matcherna lagen emellan har innehållit förhållandevis många skott på mål och faktiska mål.
Målrikt med hemmafavör?

Statistik


Lilla systemet: 64 rader
1,2-2,3
1,2-1,2
3,4-2,3

Mellansystemet: 288 rader
1,2-2,3
0,1,2-0,1,2
2,3,4,5-2,3

Stora bolagssystemet: 2160 rader
0,1,2-2,3,4
0,1,2,3-0,1,2,3
2,3,4,5,6-1,2,3

Kommentera

promo
td