Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
dec 2017
08

Stor julklappstävling på Sharps, vinn julklappar till ett värde av 40 000 kr!

Jultomten har kommit till Sharps.se och det är dags för stor julklappstävling här på forumet, denna gång i samarbete med Highroller

Förra tävlingen vanns av konlog som plockade hem en sportresa värd 15 000 kr. Denna gång slår vi på stort och lottar ut 40 000 kr i julklappar till er medlemmar.

Tävlingen delas även denna gång upp i två prisnivåer där den första nivån är helt gratis att delta i. Den andra prisnivån kräver en insättning på minst 500 kr. Denna gång är det väldigt stort värde i prisnivå 2 så vi rekommenderar alla att ta chansen även där.

Tävlingen gäller endast för nya medlemmar hos spelbolaget Highroller och det är endast Sharps medlemmar som kan vinna priserna.

För att delta i prisnivå 1 så behöver man endast skapa ett nytt konto hos Highroller via länkarna här i inlägget och när det är gjort så är man med i utlottning av tre stycken presentkort på 500 kr hos Tailor Events.

I prisnivå 2 så lottar vi ut julklappar till ett värde av 7 500 kr i teknikprylar till fem personer. Julklapparna bestäms av vinnarna själv och varje pris motsvarar t.ex. ett paket av
Playstation 4 med två spel, Apple TV & en Sonos Play 1, dvs perfekta julklappar till dig själv eller någon annan i familjen.

För att delta här så behöver man göra en insättning hos Highroller på minst 500 kr på sitt nyskapade konto via länkarna här på Sharps. Gör du en insättning så deltar du i både prisnivå 1 och 2.

Samtliga nya medlemmar på Highroller får vi vid insättning en bonus på 200% upp till 1000 kr och 50 free spins.

Tävlingen kommer pågå under hela december innan vi utser vinnarna och chansen att vinna är väldigt hög eftersom det är endast våra medlemmar på Sharps som kommer ta del av dessa priser.

Busenkla regler och stort värde i denna tävlingen, så det finns inget att tveka på här enligt oss.

Vill du inte göra en insättning så kan du ju helt gratis vara med och delta i prisnivå 1 genom att endast skapa ett nytt konto via länkarna och få chansen att vinna 500 kr.

Vi tycker självklart att ni också ska sätta in pengar då det är väldigt bra värde i prisnivå 2 där du har du chans att vinna försenade julklappar till dig själv eller några lyckliga i familjen.

Skapa ett konto via några av länkarna i det den här posten eller via bilden nedan.

Lycka till!

Som alltid så tar vi gärna in all form av feedback och så även gällande denna tävling. Låt oss höra om ni tycker detta är bra eller dåligt, om vi borde satsa på fler tävlingar likt denna eller om vi ska satsa på något annat och kom då gärna med förslag på vad för typ av tävlingar ni vill ha.

Vi passar på att önska er en trevlig helg och så hoppas vi att så många som möjligt deltar i tävlingen för ju större intresse det finns för våra tävlingar desto bättre priser kan vi ordna åt våra medlemmar i framtida tävlingar!

Vänliga hälsningar,
Sharps Crew


Kommentera (24)

promo
td