Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
aug 2011
24

Bonustrade/Bonushora - Hur man utnyttjar bonusar

Det har kommit ett nytt tillskott till spelskolan i form av en bonustrading-guide som förklarar och går igenom hur man lätt kan tradea bonusar mellan bolagen för att få igång en hyffsad startkassa att spela med. Ni hittar den under spelskolan eller här.

Det har även sedan några veckor tillbaka kommit ett par nyheter på forumet i form av möjlighet att infoga spelschema samt regelverk till sina trådstarter. Vi ser gärna att vid trådstarter i stil med "Dagens Fotboll" och "Dagens MLB" att man infogar spelschema för relevanta ligor.

En efterfrågad funktion som äntligen kommit är även möjligheten att få ut BB-kod för flera spel från sitt spreadsheet enkelt. Använd [email protected] (klicka på spelet där lagnamnen står för att få upp) och välj BBkod så skrivs BBkoden ut ovanför sheetet, gör likadant för fler spel och du får en färdig lista. Det finns nu även möjlighet att kategorisera sina favoritspreadsheets vilket kan vara smidigt för dem som har ett antal. Fler uppdateringar väntar!

Vi passar även på att nämna att Sharps.se nu omnämnts med bild och text i tidningen Slitz septemberutgåva där en kille ska försöka sig på bettinglivet under två dagar och bland annat följer några av speldagböckerna här på Sharps.

Kommentera (47)

promo
td