Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
dec 2017
12

Calatans analys och speltips inför Bomben onsdag 13/12

På onsdagens Bomben-kupong med spelstopp 20:59 finns 141175 kr i rullpott med som extra utdelning. Det är tre matcher från Premier League som skall streckas för att ha chans att ta del av dessa slantar:


Liverpool - West Bromwich
Ligafyran Liverpool är det tredje formstarkaste laget i ligan och ett av de fyra lagen med bäst facit på hemmaplan hittills. Liverpool är också bland de tre lag i ligan som skapar flest kvalificerade målchanser per match och man är bland de fem lag i ligan som släpper till minst antal kvalificerade målchanser emot sig. På hemmaplan är man det lag som släppt till allra minst kvalificerade målchanser mot sig (och bara släppt in 3 mål hittills).
Sjuttondeplacerade West Bromwich är bland de allra formsvagste lagen i ligan och man är bland de sju lag i ligan som spelat ihop minst poäng på bortaplan hittills. West Bromwich är bland de lag i ligan som skapar allra minst kvalificerade målchanser framåt men släpper till något färre kvalificerade målchanser mot sig än genomsnittet i ligan. Trenden är dock starkt negativ. Hos de stora bolagen motsvarar oddsen på att West Bromwich ska göra exakt 0 mål en sannolikhet på 55% för detta utfall; just nu är nollan på West Brom streckad till 45%. Underspelat alltså trots den hårda streckningen, till skillnad mot ettan som är ’rätt’ streckad till 40%.
Klar fördel Liverpool som ska kunna vinna med ett par mål. Spiknolla på bortalaget!

Statistik


Manchester United - Bournemouth
Ligatvåan Manchester United är det näst formstarkaste laget i ligan och det lag som har näst bästa facit på hemmaplan hittills. Är bland de lag som skapar allra flest och släpper till allra minst antal kvalificerade målchanser på hemmaplan. Trenden är dock negativ och man är det lag som överpresterat mest såhär långt på säsongen; var det början på en rekyl vi såg i derbyförlusten mot City? Prestationerna i de två föregående ligamatcherna mot Watford och Arsenal har inte varit alls så bra som man kan tro av att bara titta på slutresultaten.
Bournemouth ligger på fjortonde plats. Ligger i mitten av formtabellen och tabellen enbart räknat på bortamatcher. Är bland de lag som skapar allra minst antal kvalificerade målchanser framåt och släpper till fler kvalificerade målchanser mot sig än genomsnittet i ligan. Trenden är dock positiv!
Skrällvarning på Bournemouth!

Statistik


West Ham - Arsenal
Nästjumbon West Ham lyckades kriga sig till 1-0 hemma mot Chelsea senast. Inte helt rättvist dock, Chelsea vann bl a skottstatistiken med 5-19. Jag tror inte att det var början på någon vändning för West Ham, det ser alltför dystert ut i statistiken. Man är bland de lag i ligan som skapar allra minst antal kvalificerade målchanser framåt och är dessutom bland de lag i ligan som släpper till allra flest kvalificerade målchanser bakåt. Trenden är negativ och har så varit ett bra tag.
Arsenal började säsongen lite halvknackigt men har nu kommit igång ordentligt. Man är det fjärde formstarkaste laget i ligan och innehar just nu plats 6 i tabellen. Arsenal är bland de tre lag i ligan vilka skapar allra flest kvalificerade målchanser och är även bland de fem lag i ligan vilka släpper till minst antal kvalificerade målchanser emot sig. Trenden är starkt positiv. Arsenal har gjort 3 mål eller fler i 8 av de 10 sensate mötena med just West Ham.
Klar fördel Arsenal.

Statistik


Lilla systemet: 48 rader
2,3,4-0
1,2-1,2
0,1-3,4

Mellansystemet: 192 rader
2,3,4,5-0
0,1,2,3-0,1,2
0,1-3,4

Stora bolagssystemet: 480 rader á 4 kr
2,3,4,5,6-0
0,1,2,3-0,1,2
0,1-2,3,4,5

Kommentera

promo
td