Logga in
jan 2018
04

Calatans analys och speltips inför Bomben torsdag 4/1

På torsdagens Bomben-kupong med spelstopp 18:59 finns 160331 kr i rullpott. Kupongen innehåller tre matcher från SHL:


Brynäs - Luleå
Brynäs det sjunde formstarkaste laget i serien just nu men prestationerna det senaste har varit stabila och bra. Brynäs både skapar och släpper till ungefär som genomsnittet i serien när det gäller skott på mål.
Luleå visserligen det näst formstarkaste laget just nu men då har man haft en hel del tur och fått med sig betydligt mer än vad man egentligen förtjänat, speciellt på bortaplan. Verkligheten kom ikapp lite senast mot Mora. Luleå är det lag i serien som skapar allra minst antal skott på mål per match. Presterar ungefär som genomsnittet i serien när det gäller att hålla nere antalet skott på egna målet.
Fördel Brynäs.

Statistik


Frölunda - Växjö
Frölunda är det tredje formstarkaste laget i serien men har mestadels mött formsvagt motstånd från nedre delen av tabellen det senaste. Frölunda är bland de fem lag i serien vilka skapar flest skott på mål per match. Släpper till näst minst antal skott på egna målet i serien per hemmamatch.
Serieledarna Växjö har varit något ojämna på bortais de senaste matcherna. Sett till hela säsongen är man plan de tre lag som skapar flest skott på mål och man är det lag i hela serien som släpper till allra minst antal skott på eget mål.
Helt öppet och väldigt svårbedömt.

Statistik


Malmö - Linköping
Malmö har haft en del tur de tre senaste matcherna då man vunnit trots att man kommit till färre skott på mål än motståndarlagen. Malmö är dock det lag i serien som skapar allra flest skott på mål per match så kapaciteten finns. Är bland de fem lag som släpper till minst antal skott mot egna målet.
Linköping har också tagit fler poäng än vad man egentligen förtjänat de senaset matcherna. Sett till hela säsongen skapar man något fler skott på nål än genomsnittet i serien och man släpper också till färre skott på egna målet än snittet.
Fördel Malmö.

Statistik


Lilla systemet: 64 rader
2,3-0,1
2,3-2,3
3,4-2,3

Mellansystemet: 288 rader
2,3-0,1
1,2,3,4-2,3,4
3,4-1,2,3

Stora bolagssystemet: 2160 rader
1,2,3,4-0,1,2
1,2,3,4-1,2,3,4,5
2,3,4,5-1,2,3
Villkor:
- Brynäs vinner match A

Kommentera

promo
td