Logga in
jan 2018
10

Calatans analys och speltips inför Bomben torsdag 11/1

På torsdagens Bomben-kupong med spelstopp 18:59 finns 333333 kr adderat i form av extrapengar. Kupongen innehåller tre matcher från SHL:


Färjestad - Djurgården
Seriefyran Färjestad har börjat klättra i formtabellen igen efter en riktigt nattsvart december. Det var inte mycket som klaffade en period inklusive skärpan framför mål som var helt bedrövlig. Har studsat tillbaka även där och har en skotteffektivitet över 15% de två senaste matcherna. Färjestad både skapar och släpper till ungefär lika mycket skott på mål per match som genomsnittet i serien. Har den högsta skotteffektivitet totalt sett av alla lag i serien.
Serietvåan Djurgården har drabbats av vad det nu var som Färjestad hade i december. Djurgården har skapar fler skott på mål än motståndarlaget i de fem senaste matcherna men har haft överlag bedrövligt låg utdelning och bara fått med sig totalt 3 poäng. Djurgården är det lag i serien som skapar allra flest skott på mål per match. Är också bland de fem lag i serien som släpper till minst antal skott på eget mål per match. Har den högsta räddningsprocenten totalt sett av alla lag i serien.
Två lag där skotteffektiviteten spökar eller har spökat. Den som har minst oflyt framför mål vinner. Målrikt?

Statistik


HV71 - Frölunda
HV71 på sjätte plats i tabellen och fjärde plats i formtabellen. Riktigt bra prestationer det senaset, i synnerhet på hemmaplan. HV71 är bland de fyra lag som kommer till allra flest skott på mål per match. Är också bland de fem lag i serien som släpper till minst antal skott på eget mål per match.
Frölunda trea i både tabell och formtabell. Har dock haft en del flyt de senaste matcherna och 11 poäng från de fem senaste är alldeles för mycket. 6 poäng hade varit mer rättvist. Frölunda både skapar och släpper till ungefär lika mycket skott på mål per match som genomsnittet i serien.
Glödhett HV71. Frölunda får det tufft om vekligheten kommer ikapp lite.

Statistik


Rögle - Brynäs
Tabelljumbon Rögle har vaknat till liv och bokfört 10 poäng från de fem senaste matcherna. Riktigt bra och starka kämpainsatser på hemmaplan det senaste. Rögle är ett av de tre lag i serien som skapar allra minst antal skott på mål per match. Är också bland de tre lag i serien som släpper till flest skott på eget mål per match.
Brynäs fortsatt det formstarkaste laget i serien. Är ett av de sju lag i serien som skapar allra minst antal skott på mål per match. Släpper till ungefär lika många skott på eget mål per match som genomsnittet i serien.
Två lag i bra slag. Ovisst men målrikt.

Statistik


Lilla systemet: 48 rader
3,4-2,3
3,4,5-1,2
2,4-2,4
Villkor:
- Ej oavgjort i match C (Rögle-Brynäs)

Mellansystemet: 256 rader
2,3,4-2,3,4
3,4,5,6-0,1,2,3
2,4-2,4
Villkor:
- Minst 5 mål i match A (Färjestad-Djurgården)
- Ej oavgjort i match C (Rögle-Brynäs)

Stora bolagssystemet: 2080 rader
2,3,4,5-1,2,3,4
3,4,5,6-0,1,2,3
1,2,3,4,5-1,2,3,4,5
Villkor:
- Minst 5 mål i match A (Färjestad-Djurgården)
- Minst 5 mål i match C (Rögle-Brynäs)
- Minst 2 måls vinstmarginal i match C (Rögle-Brynäs)

Kommentera

promo
td