Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
jan 2018
17

Calatans analys och speltips inför Bomben onsdag 17/1

Äntligen rullpott på en kupong med fyra fotbollsmatcher igen! På onsdagens Bomben-kupong med spelstopp 20:44 finns 146523 kr adderat som rullpott. Kupongen innehåller tre matcher från engelska FA-cupen samt en match från spanska Copa del Rey:


Chelsea - Norwich
Returmöte efter 0-0 i första matchen. Norwich gjorde en heroisk insats men Chelsea vann avsluten med 9-16 och antal avslut på mål med 0-7.
Chelsea spelar inte mindre än 8 matcher i januari inkl semifinal i ligacupen mot Arsenal. Har 4 oavgjorda matcher i rad nu varav de 3 senaste slutat 0-0; Chelsea har dock vunnit statistiken över avslut och avslut på mål ganska stort i samtliga dessa matcher. Men ett tecken på att spelartruppen börjar bli trött?
Norwich håller på att fastna i ingenmansland i serietabellen och FA-cupen är Norwich bästa (och enda) chans på ära och berömmelse denna säsong. Man har ett bra cup-facit med en riktigt bra insats i ligacupen där man bl a slog svårspelade Brentford borta i sextondelsfinal och pressade Arsenal till förlängning på Emirates Stadium i åttondelsfinal. Kommer satsa helhjärtat och sälja sig dyrt på onsdag.
2-0 ser ut att bli mest streckat. Värdet finns i tecknen 0,1-1,2.
Trött Chelsea orkar inte köra över ett kämpande Norwich?

Statistik


Swansea - Wolverhampton
Returmöte efter 0-0 i första matchen. I princip helt jämnt där Swansea vann skottstatistiken med 13-14 och Wolverhampton vann statistiken över skott på mål med 7-4.
1-1 ser ut att bli mest streckat.
Jämnt och målsnålt!

Statistik


Wigan - Bournemouth
Returmöte efter 2-2 i första matchen. Wigan hade en del tur i första mötet; Bournemouth vann statistiken för avslut med 19-8 och avslut på mål med 7-2 men bjöd på ett självmål.
Wigan glänste inte i senaste seriematchen där man spelade 0-0 i en händelsefattig drabbning mot serienian Peterborough.
Bournemouth kommer från en rättvis 2-1-seger mot Arsenal i ligan. Är inne i ett stim och har gjort i snitt 2,25 mål per match de senaste 4 ligamatcherna.
1-1 ser ut att bli mest streckat.
Skiljer trots allt 2 divisioner (nåväl, en och en halv). Wigan tappat lite momentum? Bournemouth i riktigt bra slag och vill revanschera sig efter senaste mötet.

Statistik


Espanyol - Barcelona
Första matchen i dubbelmöte i kvartsfinalen.
Bra stämning och momentum i Espanyol. De fem senaste matcherna inkluderar rättvis 1-0-vinst hemma mot ligatvåan Atlético Madrid och dubbelmöte mot Levante där man vände förlust i första matchen till vinst och avancemang. Utöver det fyra ytterligare poäng i ligan.
Barcelona med sedvanliga gröna siffror i bagaget. Senaste matchen vann man med 2-4 borta mot Real Sociedad men Real Sociedad skapade faktiskt flest skott och skott på mål (Real Sociedad har dessutom släppt in nästan dubbelt så många mål i ligan som Espanyol). Fick ganska rättvist ’bara’ 1-1 borta mot Celta Vigo i förra cuprundan.
1-2 ser ut att bli mest streckat. Motsvarande möte har bara slutat med fler än 2 mål för Barcelona vid 2 av de senaste 16 tillfällena.
Värdet ligger helt klart i relativt målsnålt och jämnt.

Statistik


Lilla systemet: 60 rader
0,1-0,1
0,1-0,1
1-2,3
0,1-0,1
Villkor:
- Max 1 mål i match B (Swansea-Wolverhampton)
- Minst 1 och max 3 favoriter vinner (där Chelsea, Swansea, Wigan och Barcelona räknas som favoriter enligt oddsbolagen)

Mellansystemet: 339 rader
0,1-0,1
0,1-0,1
0,1-0,2,3
0,1-0,1,2
Villkor:
- Max 1 mål i match B (Swansea-Wolverhampton)
- Minst 1 och max 3 favoriter vinner (där Chelsea, Swansea, Wigan och Barcelona räknas som favoriter enligt oddsbolagen)

Stora bolagssystemet: 2259 rader
0,1,2-0,1,2
0,1-0,1
0,1-0,1,2,3,4
0,1,2-0,1,2
Villkor:
- Minst 1 och max 3 favoriter vinner (där Chelsea, Swansea, Wigan och Barcelona räknas som favoriter enligt oddsbolagen)

Kommentera

promo
td