Logga in
jan 2018
17

Calatans analys och speltips inför Bomben torsdag 18/1

På torsdagens Bomben-kupong med spelstopp 18:59 finns 333333 kr adderat som rullpott. Kupongen innehåller tre matcher från SHL:


Djurgården - Brynäs
Serietvåan Djurgården också det näst starkaste hemmalaget. Har bara tagit 7 poäng de fem senaset matcherna men har två raka vinster nu med bra prestationer i grund och botten. Djurgården är det lag i serien som skapar allra flest skott på mål per match. Är också bland de fem lag i serien som släpper till minst antal skott på eget mål per match. Har den högsta räddningsprocenten totalt sett av alla lag i serien.
Niondeplacerade Brynäs fortsatt formstarka även om prestationerna varit lite ojämna de senaste matcherna och målskyttet på bortaplan knackat rejält. Är ett av de sju lag i serien som skapar allra minst antal skott på mål per match. Släpper till ungefär lika många skott på eget mål per match som genomsnittet i serien.

Statistik


Frölunda - Färjestad
Seriefyran Frölunda det tredje starkaste hemmalaget i serien. Frölunda både skapar och släpper till ungefär lika mycket skott på mål per match som genomsnittet i serien.
Tredjeplacerade Färjestad det tredje starkaste bortalaget i serien. Färjestad både skapar och släpper till ungefär lika mycket skott på mål per match som genomsnittet i serien. Har den högsta skotteffektivitet totalt sett av alla lag i serien.

Statistik


Rögle - Mora
Rögle visserligen nästjumbo men har spelat riktigt bra hemma de senaste matcherna där man slagit såväl formstarka Brynäs som serieettan Växjö och serietvåan Djurgården. Rögle är ett av de tre lag i serien som skapar allra minst antal skott på mål per match. Är också bland de tre lag i serien som släpper till flest skott på eget mål per match.
Mora har ett riktigt dystert facit på bortaplan det senaste, en vinst på de fem senaste bortamatcherna men inte heller de poängen var rättvisa sett till matchbild och skottstatistik. Mora är ett av de tre lag vilka skapar allra minst antal skott på mål per match. Är också bland de två lag i serien som släpper till allra flest antal skott mot egna målet.

Statistik


Lilla systemet: 64 rader
3,4-2,3
3,4-3,4
3,4-1,2

Mellansystemet: 324 rader
3,4,5-2,3
2,3,4-2,3,4
3,4,5-1,2

Stora bolagssystemet: 2304 rader
3,4,5,6-1,2,3
2,3,4,5-2,3,4,5
3,4,5,6-0,1,2

Kommentera

promo
td