Logga in
jan 2018
22

Exklusiv Sharpsbonus hos Betfinal

Vi på Sharps har arbetat fram en ny exklusiv bonus till våra medlemmar hos spelbolaget Betfinal som ni hittar om ni klickar på antingen bilden eller någon av länkarna som går till Betfinal.

Erbjudandet är hela 100% bonus upp till 2000kr vilket är klart bättre än den vanliga bonusen.

Så länge ni går till Betfinals hemsida via oss här på Sharps.se och skriver in bonuskoden Sharps så är denna exklusiva bonusen giltig!

Omsättningskraven och reglerna för bonusen finner ni dels på sidan ni kommer till via länkarna men också här under i spoilertaggarna:

Spoiler:
Regler och villkor
1. För att kvalificera för denna Odds bonus behöver du skriva in bonuskoden: SHARPS. Tänk på att beloppet på din insättning behöver vara 100 kr eller mer.
2. Maximal bonus är 2000 kr och bonusprocenten är 100%. Om du sätter in 2000 kr får du en extra bonus på 2000 kr och totalt 4000 kr att spela med.
3. Bonus och insättning måste omsättas 10 gånger i 45 dagar.
4. Alla avgjorda spel placerade med riktiga pengar och med 1.9 eller högre i odds räknas till omsättningskravet. Icke-kvalificeringsspel kan placeras, men kommer inte att räknas mot omsättningskravet.
5. Endast spelare från Sverige tillåts att få denna bonus om inte annat anges.
6. Endast en bonus kan begäras och vara aktiv åt gången. Om du redan har en bonus aktiv behöver du slutföra omsättningskravet eller förlorar den innan du kan göra anspråk på en ny bonus.
7. Spelare som bedöms att anta en låg vadslagning strategi, för att omsätta omsättningskravet kan få sin bonus med vinster att annulleras och skulle också kan uteslutas från framtida bonusar efter beslut av ledningen.
8. Alla bonusar är begränsade till en per person, per hushåll, per dator eller per IP om inte annat anges. Spelare som skapar flera konton kommer inte att tillåtas att ta ut sin bonus eller vinster.

Lycka till!

Kommentera (9)

promo
td