Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jan 2018
24

Calatans analys och speltips inför Bomben torsdag 25/1

På torsdagens Bomben-kupong med spelstopp 18:59 finns 333333 kr adderat i form av extrapengar. Kupongen innehåller tre matcher från SHL:


Brynäs - Linköping
Båda lagen bland de formstarkaste lagen i serien och båda lagen slåss om en plats i kvartsfinal när seriespelet väl avrundas.
Brynäs både producerar och släpper till ungefär som genomsnittet i serien när det gäller skott på mål per match.
Linköping skapar ungefär lika mycket skott på mål som genomsnittet i serien totalt sett, på bortaplan är man bland de 3 lag som kommer till allra flest skott å mål per match. Man släpper också till ungefär lika många skott på mål per match som genomsnittet i serien.
Väldigt jämna förutsättningar. Kan gå hur som helst.

Statistik


Djurgården - Rögle
Serietvåan Djurgården har visserligen ’bara’ tagit 8 poäng de senaste fem matcherna, men man har vunnit skottstatistiken med marginal i samtliga 5 matcher. Djurgården är bland de 4 lag i serien vilka skapar allra flest skott på mål per match. Är också bland de 2 lag i serien som släpper till allra minst antal skott mot egna målet; har dessutom den näst högsta räddningsprocenten i serien.
Rögle är det formstarkaste laget i serien med poäng från samtliga fem senaste spelade matcher. Men då har man haft ett förhållandevis lätt spelschema och bara mött ett lag från övre halvan av tabellen, man har dessutom förlorat skottstatistiken i tre av matcherna och bara vunnit skottstatistiken mot Örebro och Mora från nedersta tredjedelen av tabellen. Rögle är bland de 6 lag i serien som skapar minst antal skott på mål per match. Stor skillnad på vad man får ut på hemma- respektive bortaplan: har den bästa skotteffektiviteten av alla lag på hemmaplan men har samtidigt den sämsta skotteffektiviteten av alla på bortaplan. Är bland de 3 lag som släpper ill allra flest skott på eget mål. Har den sämsta räddningsprocenten i serien.
Djurgården presterat riktigt bra men haft en hel del otur de senaste matcherna. Rögle inte imponerat i prestationerna men haft en stor portion tur de senaste matcherna. Värdet ligger helt klart i stor vinstmarginal för hemmalaget.

Statistik


HV71 - Skellefteå
Även här två lag som slåss om en plats i kvartsfinal när seriespelet summeras.
HV71 är bland de 4 lag i serien som skapar flest skott på mål per match. Släpper till färre skott på eget mål än genomsnittet i serien.
På hemmaplan är Skellefteå det lag i serien som kommer till allra flest skott på mål per match, på bortaplan är det mer mediokra siffror och man skapar ungefär lika många skott på mål per match som genomsnittet i serien. Släpper till färre skott på eget mål än genomsnittet i serien.
Jämnt och ovisst på förhand.

Statistik


Lilla systemet: 64 rader
2,3-2,3
4,5-0,1
2,3-2,3

Mellansystemet: 216 rader
2,3,4-2,3,4
4,5,6-0,1
2,3-2,3

Stora bolagssystemet: 2250 rader
1,2,3,4,5-1,2,3,4,5
4,5,6,7,8-0,1
1,2,3-1,2,3

Kommentera

promo
td