Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
feb 2018
27

Calatans analys och speltips inför Bomben onsdag 28/2

På onsdagens Bomben-kupong med spelstopp 18:59 finns 581865 kr adderat i form rullpott. Kupongen innehåller tre matcher från SHL:


Djurgården - Brynäs
Serietvåan Djurgården är det formstarkaste laget i serien med 13 poäng från de fem senaset matcherna. Kanske fått med sig lite mer poäng än man egentligen varit värda på bortaplan men på hemmaplan har spelet klaffat och sett bra ut. Djurgården är det lag i serien som skapar allra flest skott på mål per match. Är också bland de två lag i serien som släpper till minst antal skott på eget mål på hemmaplan. Har den högsta räddningsprocenten av alla lag i serien, både totalt sett och på hemmaplan.
Brynäs sitter på den sista slutspelsplatsen med ganska god marginal. Har bara tagit 3 poäng de fem senaste matcherna och det har sett avslaget och uddlöst ut de senaste tre-fyra matcherna. Brynäs är bland de fem lag i serien vilka skapar minst skott på mål per match. Man släpper till ungefär lika många skott på eget mål som genomsnittet i serien.
Klar fördel ett hett och formstarkt Djurgården mot ett formsvagt och avslaget Brynäs. Stor vinstmarginal?

Statistik


Frölunda - Malmö
Både Frölunda och Malmö har en kvartsfinalplats i egna händer. Formen är ganska ljummen hos båda lagen; jämn match att vänta?
Frölunda skapar ungefär lika mycket skott på mål per match som genomsnittet i serien. Är bland de fem lag serien som släpper till minst antal skott på eget mål.
Malmö skapar ungefär lika mycket skott på mål per match som genomsnittet i serien. Är bland de fem lag serien som släpper till flest antal skott på eget mål.
Relativt jämn match med viss fördel Frölunda.

Statistik


Färjestad - HV71
Fjärdeplacerade Färjestad har en kvartsfinalplats som i en inte helt stabil pappersask. Har visserligen 10 poäng från de fem senaste matcherna men har haft en del tur; spelet har inte sett helt övertygande ut. Färjestad både skapar och släpper till ungefär lika mycket skott på mål per match som genomsnittet i serien.
HV71 just nu på en åttonde plats med 6 poäng upp till en genväg till kvartsfinal. Har 6 poäng från de fem senaste matcherna vilket lika gärna kunde varit fem raka vinster för prestationerna har varit riktigt bra. En hel del otur dock. HV71 är bland de fem lag i serien vilka kommer till flest skott på mål per match. Är dessutom bland de två lag i serien som släpper till allra minst antal skott på egna målet per match.
Skrällvarning HV71!

Statistik


Lilla systemet: 64 rader
3,4-0,1
3,4-2,3
2,3-3,4

Mellansystemet: 324 rader
3,4,5-0,1,2
2,3,4-2,3
1,2,3-3,4

Stora bolagssystemet: 2160 rader
3,4,5,6,7-0,1,2
2,3,4,5-2,3,4
0,1,2,3-3,4,5

Kommentera

promo
td