Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
mar 2018
05

Sharps.se söker rekare!

Det är nu ungefär ett halvår sedan vi gick ut med att vi sökte nya medarbetare till Sharps Crew och vi har fått in en hel del duktigt folk som bidrar på många olika sätt vilket ni alla säkerligen märkt.

Det är dock förvånansvärt få som visat sitt intresse för att skriva rekar. Dom få som givit det ett försök har av någon anledning tappat nappen väldigt fort och det håller ju såklart inte för att få en expertroll.

När jag var färsk i branschen, för ganska många år sedan förvisso, så var ju drömmen att få skriva om sina favoritsporter, hjälpa andra att vinna, få deras kunskap i gengäld och sedan kanske också med lite tur få ersättning för arbetet man gör.

Nu när den möjligheten är vidöppen här på Sharps.se verkar det inte finnas folk som är intresserade av det? Mycket konstigt, vad kan vara bättre än att förena nytta med nöje? Alla ni som är sport och bettingintresserade kan ju få sig en expertroll, här på Sveriges största spelforum, om man visar sig duktig och sedan också bli belönad för ett bra arbete.

Vi vill gärna få in folk i Sharps Crew som kan skriva rekar mer kontinuerligt och gör man ett bra arbete så finns det såklart möjlighet att få ersättning för tiden man lägger ner. Alla sporter är av intresse men givetvis så måste rekarna hålla en hög nivå för att det ska motsvara sharps.se's ambitioner och man ska passa som "expert".

Tidigare erfarenhet av att reka offentligt är såklart meriterande men knappast ett krav för det kan lika gärna vara en okänd person som ska bli nästa "stjärna" här på Sharps.se. Det viktiga är att man har engagemanget och drivkraften för att leverera på en hög nivå.

Har du vad som krävs, du brinner för att skriva rekar som hjälper andra och gillar möjligheten att kunna få ersättning för arbetet som görs?

Kontakta då mig via mail på: [email protected]

Så kan vi diskutera vidare där och se om du är nästa person att bli med i Sharps Crew!

Ha en härlig måndag gott folk!

Kommentera (1)

promo
td