Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
mar 2018
26

Facebooktävling!

Just nu jobbar vi på att få lite bättre spridning på sociala medier som är väldigt viktigt i dagens samhälle som ni alla säkerligen känner till.

Vi hoppas att ni medlemmar kan hjälpa till och vi kommer att erbjuda tävlingar med fina priser på sociala medier som "tack för hjälpen".

I skrivande stund har vi en tävling på facebook där man kan vinna ett PS4 med valfritt spel genom att följa 2 enkla steg och samtidigt så hjälper ni sharps att utvecklas till en bättre sida för alla.

Klicka på texten nedan för att komma till facebooksidan där tävlingsinformationen finns:

Facebooktävling!


OBS. Det är viktigt att ni går med i den slutna gruppen som heter "Sharps.se - Sveriges största bettingcommunity med speltips & tävlingar" och inte enbart den öppna sidan "Sharps.se".

Lycka till och ha en härlig måndag allesammans!

Kommentera (1)

promo
td