Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
apr 2018
05

Calatans ersättare klar!

Tyvärr så har Calatan tvingats kliva av uppdraget som skribent på Sharps.se på grund av personliga omständigheter och vi önskar honom stort lycka till med allt han tar sig för i livet framöver och så hoppas vi att vi en dag kan se honom tillbaka hos oss om allting klaffar.

Idag kan vi med glädje meddela att vi har en ersättare klar som kommer axla Calatans mantel med bravur och det är användaren "AmaerildeRimfrost" som har stor erfarenhet av bolagsspel sedan tidigare. Han kommer ta över ansvaret att skriva analyser på svenskaspels produkter. Dessa analyserna kommer också ligga som grund till dom högkvalitativa spelen som kommer läggas i Sharps olika andelsbolag.

På grund av att Calatan var bolagshållare i samtliga 3 stryktipsbolagen som vi haft tidigare så måste vi helt enkelt starta helt nya bolag för att det ska fungera framöver. Det är tyvärr inte möjligt att lämna över stafettpinnen som bolagshållare till någon annan i redan aktiva bolag.

Det innebär att vi måste börja om på ny kula igen och vi ser gärna att vi är igång med bolagsspelen redan till helgen vilket innebär att ni som är intresserade måste vara snabba om ni ska få er en plats i bolagen.

Under kvällen eller morgondagen kommer AmaerildeRimfrost att publicera sin första analys som blir för helgens stryktips och det är denna analysen som kommer ligga till grund för spelen till helgen.

Vi kommer inleda med att starta bolag för stryktipset med lite olika insatser där spelen i bolagen kommer skilja sig från varandra så det inte blir samma resultat i alla bolagen. Hur många bolag det blir styrs till viss del av intresset så det återstår att se. Preliminärt är tanken att ha 3 bolag med ungefär samma insatser som tidigare vilket var 125/250/500.

Är du intresserad av att vara med i Sharps andelsbolag? Kontakta då mig så snart som möjligt för att få en plats, antingen via PM här på forumet eller via mail: [email protected]

Var du med i tidigare bolagen så har du givetvis förtur men då måste du kontakta mig snarast för att säkra din plats och var också tydlig med att du var med i Calatans bolag.

Skriv hur många bolag du vill delta i, vilka insatser du tycker är lämpliga och även om du har några förslag på hur du önskar att upplägget i bolaget ska bli om du har sådana. Antal medlemmar, systemuppbyggnad osv.

Vill du bara vara med så skriver du bara det kort och meddelar hur många bolag du vill vara med i och vilka insatser du kan tänkas betala.

Vi planerar även att starta bolag för både Europatipset och Bomben framöver så är det av intresse för dig så är det ju en fördel att nämna det redan nu i er intresseanmälan!

Ju tydligare du är direkt desto lättare är det för oss att snickra ihop ett upplägg som alla blir nöjda med.

Vi önskar AmaerildeRimfrost stort lycka till och vi är övertygade att hans arbete kommer hjälpa många till framgång framöver och ingen vill väl missa chansen att vara med redan från start i bolagen!?

Ha en härlig torsdagskväll allesammans!

Kommentera (7)

promo
td