Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
dec 2011
11

Nyheter på servern

Välkomna!
Då får vi välkomna alla till den nya servern! Efter en lång tids krångel med installationen har vi nu åtgärdat alla buggar (så vitt vi vet) och nu flyter Sharps på som aldrig förr. Servern vi investerade i har kapacitet för flera tusen medlemmar online samtidigt utan någon seghet, så vi har fått gott om växtrum inför framtiden. Vi växer i en stadig takt och räknar med att vara 10 000 registrerade medlemmar innan sommaren!
Vi känner oss stolta över vad Sharps.se har vuxit till och förväntansfulla på vad som framtiden har att utvisa. Ett stort tack till er medlemmar som har gjort sidan vad den är idag!

Graferna
Som om inte ny server vore nog så har vi även passat på att uppgradera grafsystemet. Ni kan nu gå in och kolla hur fint det ser ut på era spreadsheets.

Tillbaka? Fint. Det nya systemet är det bästa Internet har att erbjuda när det kommer till visuella grafer och diagram och ger oss oändliga möjligheter att illustrera data från spreadsheeten. Vi har redan planerat att lägga in t.ex. diagram som illustrerar dina resultat filtrerat på exempelvis sporter eller ligor. Grafsystemet är dessutom resurssnålt så graferna kommer inte längre behövas klickas fram på spreadsheeten.

Just nu saknas möjligheten att se filter i graferna, men det är nästa sak på listan att fixas.

Månadsrecensioner för betalspel
Ännu en månad med Sharps betalspel finns nu recenserade här för er som är intresserade:
Månadsrecension av betaltjänster för november månad


Signerat Boone, KP & mars

Kommentera (17)

promo
td