Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
maj 2018
03

AmaerildeRimfrost analyserar Bomben 1 (3/5)

Så var det dags för min första analys vad gäller Bomben. Ett spel som stundtals kan vara bra men oftast krävs det rullpott - som ikväll där det är 273 097 kronor extra i potten vilket gör att jag skulle tippa på att vi kommer få ett reellt spelavdrag på runt 15% istället för det normala 40%.

Det är tre matcher fotboll som gäller och jag tycker mig ha lösningen för att få betalt idag. Generellt kan man säga att blir det tre matcher med liknande resultat så ger det oftast underbetalt (och inte bara pga spelavdraget) och samma gäller när det blir mycket mål i samtliga matcher.

Det är Bomben 1 som gäller! Här ser du samtliga bombenomgångar

1. Malmö - Djurgården
Det här är en match som vi tvingas spela Djurgården om vi siktar på pengar och helst ska det trilla in en del mål här. Senast de möttes i Stockholm för runt två veckor sen blev det klara 3-0 till Djurgården.

Annars är det här två lag som startat klart sämre än förväntat. Malmö är i grunden det bättre laget men har haft en del skador och sjukdomar vilket har ställt till det. Men det är inte bara det att skylla på vågar jag påstå då det är något som inte fungerar i föreningen just nu. Efter vinsten hemma senast mot Brommapojkarna fick laget lite andrum och de flesta trodde att nu var båten på rätt köl igen men resan till Kalmar i söndags blev åter ett fiasko med 3-0 i baken.

Det lilla positiva på Malmö är trots allt att de hemma fortsatt är "starka". En oavgjord och en vinst har det blivit. Det mest logiska resultatet här är väl 1-1 men det går inte att spela om det ska bli något av värde att kunna hämta hem. Jag tycker vi måste in med många mål i matchen och antingen 5-0, 5-1, 6-0 eller 6-1 till Malmö även om det så klart är långsökt. Men även resultat som 2-3, 2-4, 2-5 samt 3-4 och 3-5 är intressant och möjligen kan vi nolla Malmö men då måste vi upp på tre mål för Djurgården. Så det här är vad vi utgår från här.

2. Atletico Madrid - Arsenal
Det här mötet känns som målsnålt och det blir svårt att lura sig själv att det är här vi ska upp och jaga flera mål - men mycket kan ju hända likväl men ska detta verkligen kunna sluta 3-3 och varför i sådana fall? Ser inte hur matchbilden ska gynna en målfest här.

Vi ska notera en viktig sa och det är att A Madrid spelat elva raka hemmamatcher utan att ha släppt in ett enda mål. Då tycker jag inte vi ska göra det svårare än det behövs här. Arsenal blir antagligen nollade här och det är 31% mot 39% att de ska lyckas göra ett mål. Men vi tar med bägge dessa resultat tycker jag och sen är frågan var vi lägger oss på hemmalaget.

Då noll mål på madridlaget endast har 11% så får vi inte ta bort det då de faktiskt går vidare på 0-0 eftersom de trots en man mindre senast kvitterade till 1-1 vilket också blev slutresultatet. Men vi får ta med även ett, två, tre och fyra mål om vi även ska upp lite i utdelningen och det är dumt att tappa chansen på 2-0 eller 2-1 också vilket är de troligaste resultaten här.

3. Salzburg - Olympique Marseille
Det här är en match som vi måste motspela till viss del i hur vi lagt oss resultatmässigt i match 2 nämligen. Blir det 4-0 i den matchen ska vi ner på låga och vanliga resultat här medan om det blir 2-0 i matchen som spelas i Spanien så kan vi ta med klart högre resultat här även om vi inte behöver utelämna de troliga resultaten här.

De här två lagen möttes i gruppspelet i höstas och då slutade det med 1-0 till Salzburg medan "returmötet" i Frankrike slutade 0-0. Och jag tycker inte vi ska komplicera till det alltför mycket. Inför dagens retur så står det 2-0 till fransmännen och mycket tyder på att det blir att försvara det före att göra mål. Samtidigt kan inte hemmalaget trycka på hur mycket som helst då ett baklängesmål försätter de i situationen att ska de till final måste de då göra minst fyra mål. Det gjorde de mot Lazio trots underläge men det sker nog oftare mot ett Lazio än ett lag som Marseille som mest vill försvara sitt starka resultat.

Under säsongens åtta bortamatcher för fransmännen i Europa League så har de släppt in ett mål i samtliga matcher - utom den första som slutade 0-0. Att de sen inte vann mer än en enda av dessa (mot A Bilbao 2-1) är väl lite oroväckande men här går vi i första hand målsnålt medan det kan finnas utrymme för 3-0, 3-1 och 4-1 om vi vill komponera ihop det fint med den andra matchen på bomben. Jag utgår dock från 0-0, 1-0 och 1-1.


Här lämnar du in dina egna rader

Systemförslag för latmasken som spelar helt matematiskt. Kostnad 150 kronor. Följ förslaget på Liverättning

2,3 - 3,4,5 (reducera bort oavgjort)
0,1,2,3,4 - 0,1
0,1 - 0,1 (reducera bort bortaseger)

I nuläget har vi mycket ensamrader och de flesta ger bra betalt men de mest troliga resultaten ger under 10 000 kronor men det är endast åtta rader.


Det lilla matematiska samt troliga för den som mest vill ha kvällsnöje för en liten slant. 54 kronor kan betala sig. Följ förslaget på Liverättning

1,2 - 0,1,2
0,1,2 - 0
0,1 - 0,1 (reducera bort bortaseger)

I nuläget har vi utdelningar mellan 910 kronor upp till 20 000 för en satsad krona per rad. Helt okej tycker jag.


Det reducerade förslaget som vi försöker spela tillsammans med andra har kraft i sig. Jag skriver upp ramen och nämner det viktigaste då det är svårt att få ner allt det reducerade i skrift här. 2880 rader består ramen av.

1,2,3,4,5,6 - 0,1,2,3,4,5 (max åtta mål) (ej 4-4)
0,1,2,(3),(4) - 0,1
0,1,(3),(4) - 0,1 (ej bortaseger)

(Ett tecken inom parentes måste sitta) (Sitter bägge tecken inom parentes ska första matchen sluta med totalt 1,2,5,6 eller 7 mål.)


Lycka till och fundera först ut om det är lite spänning eller pengar och värde som är det viktigaste och gör systemet utefter det.

Kommentera

promo
td