Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
maj 2018
14

AmaerildeRimfrost analyserar Bomben 2 (14/5)

Dags för en ny analys och idag gäller det Bomben 2 som innehåller 333 333 kronor i extrapengar. Det borde betyda i runda slängar att vi får ett spelavdrag på runt 15% istället för sedvanliga 40% och jag tycker vi går in och försöker ta en del av potten. Dessvärre endast trematchers fotboll vilket gör det klart svårare att få upp oddset men vi testar att sticka ut lite ändå.

Det är Bomben 2 som gäller! Här ser ni samtliga bombenomgångar

1. AIK - Östersund
Jag har tidigare rekat den här matchen med en hemmaseger till 2.07 i odds vilket jag tycker var klart i överkant vad som borde erbjudits. I nuläget är det 2.00 det högsta som erbjuds och även det tycker jag det bara är att plocka och jag förstår inte hur det kunnat gå upp igen från 1.91 men nog om det.

Den defensiven som AIK har - framför allt hemma - är imponerande och laget i stort har dessutom tillräckliga kvalitéer framåt. Därför tycker jag vi gör det enkelt för oss när vi gå rakt ut i den här matchen och kräver en hemmaseger.

Samtliga hemmamatcher för AIK har den här säsongen har slutat med 2-0 och det är nog rätt logiskt att det landar runt detta igen. Därför rekommenderar jag att spela ett, två och tre mål på AIK samt noll eller max ett på Östersund. Ett fjärde mål på AIK som är streckat på 7% kan vara halvintressant också även om det känns långsökt och det ligger en del pengar där.

2. Häcken - Elfsborg
Häcken är klara favoriter och jag tror också de vinner det här, som alla andra. De tre senaste säsongerna har det här mötet slutat 5-2, 2-1 och 3-0. Det enklaste är att strecka de mer sannolika resultaten här men ska vi få upp utdelningen måste vi sticka ut i någon match och det får bli här eller i den sista.

0-0 här är förvisso en oddshöjare men för att göra det enkelt säger vi minst 3-0 eller fyra mål i matchen där Häcken ska vinna. Ta dock med 2-2 bland alternativen även om det kan kännas överspelat när vi ser procenten.

Häcken hade totalt 26-15 i målskillnad på sina 15 hemmamatcher säsongen 2017. Detta medan Elfsborg på bortaplan fick ihop en målskillnad på 23-28 under samma säsong.

3. Kalmar - Sirius
Ett hemmastarkt Kalmar mot ett Sirius i fritt fall borde rimligen bli en enkel hemmaseger. Men jag tycker vi ska sticka ut lite här och faktiskt gå helt mot strömmen, åtminstone så mycket vi kan och orkar. Men tänk på att det är ett skadedrabbat Sirius som ska ner till Småland och möta ett lag som förra säsongen tog nästan 72% av samtliga poäng på hemmaplan.

Förra säsongen vann Kalmar det här mötet med 4-2. Jag tycker vi kan sikta på lite udds resultat här även om min hjärna skriker att det blir 1-0 eller 2-0 men hur kul är det att spela det som garanterat gör att vi går med förlust i långa loppet. Med de resultaten behöver vi sticka ut klart mer i övriga matcher.

Därför tycker jag resultat som 0-0, 0-1 och även 0-2 är hyperintressanta trots låg sannolikhet. Annars börjar vi på 3-0 för Kalmarseger och ta gärna med upp till två mål på Sirius - för tre borde väl vara "omöjligt" för Sirius att göra? Fyra procent av pengarna ligger där och det vet i sjutton om de lyckas med det var 25e match med tanke på hur det ser ut i truppen just nu. Kom dock ihåg att de gjorde tre mål borta i Allsvenskan förra säsongen mot Halmstad, Eskilstuna men även mot Hammarby och Malmö!


Här lämnar du in dina egna rader

Systemförslag för latmasken som spelar helt matematiskt. Kostnad 432 kronor. Följ förslaget på Liverättning

1,2,3,4 - 0
2,3,4,5 - 0,1,2
0,3,4 - 0,1,2

I nuläget är det mycket ensamrader men vi har även en del odds på några tusen och jag tycker väl raderna är bra i förhållande till nuvarande utdelning.


Det lilla matematiska och troliga för den som mest vill ha kvällsnöje för en liten slant. 60 kronor kan betala sig. Följ förslaget på Liverättning

1,2,3 - 0,1 (reducera bort det oavgjorda)
3,4,5 - 0
1,2 - 0,1

I nuläget är det utdelningar från 2 000 kronor upp till 100 000 kronor.


Det reducerade förslaget som är lite större och som rekommenderas att spela tillsammans med andra har mer kraft i sig. Jag skriver upp ramen med det viktigaste i reduceringsväg. 6720 rader består ramen av.

0,1,2,(3),(4),(5),(6) - 0,1,2,3 (max 6 mål) (bortalag får ej vinna)
2,3,(4),(5) - 0,1,2 (max 5 mål)
0,1,2,(3),(4) - 0,1,2,3 (max 6 mål) (bortalag ej vinna med mer än ett mål)

(max två tecken inom parentes) (max 11 mål totalt på omgången)

Lycka till och fundera först ut om det är lite spänning eller pengar och värde som är det viktigaste och gör systemet utefter det.

Kommentera (2)

promo
td