Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
maj 2018
24

AmaerildeRimfrost analyserar Bomben 1 (24/5)

Vi har 333 333 kronor som extrapengar i dagens Bomben 1. Spelläge med andra ord och det trevliga är att det är Allsvenskan det gäller. Senaste analysen så satt ramen på 72 rader - ifall man nu inte reducerade ner till 60 rader som jag rekommenderade på det lilla systemet och utdelningen var hela 10 000 kronor. Ja, nu hoppas jag marginalerna är med lite bättre till kvällens matcher.

Jag gissar dessutom att trots att det är Allsvenskan så når inte uppsättningen upp i över miljonen här eftersom vädret är strålande och folk gör annat. Det borde betyda att spelavdraget i slutändan blir nästintill noll.

Det är Bomben 1 som gäller ikväll. Här ser ni samtliga bombenomgångar.

1. Dalkurd - Elfsborg
Det känns lite som att det är nu eller aldrig för Dalkurd att kunna vinna igen. De möter ett Elfsborg som går nästan lika knackigt som "dalkarlarna" själva. Sist och tredje sist i Allsvenskan placerar de sig inför matchen.

Dalkurd har dock enbart förlorat en match "hemma" i Uppsala och det var väl lite överraskande mot Kalmar som absolut inte är ett starkt bortalag. Men 2-2 mot Sundsvall är helt ok siffror samt vann de matchen mot Östersund med 3-0 lite överraskande. Det finns kvalitéer i laget och både tror och tycker vi ska försöka sikta in oss på en del mål här.

Elfsborg har det tuffare borta än hemma och det med hyfsat stor marginal dessutom. Senaste bortamatchen mot Häcken där de förlorade med 5-0 ska vi nog inte hänga upp oss då det var ett par självmål och mycket som inte studsade rätt. Men ska vi få lite intressanta odds så tycker jag vi kan kräva minst tre mål på ett av lagen här. Det känns inte omöjligt även om boråsarna i normalfallet inte läcker så mycket och det gör ej heller Dalkurd på hemmaplan.

2. IFK Göteborg - Djurgården
Det här är ett "toppmöte" om vi inte blandar in nuvarande och aktuella säsonger. Ett halvklassiskt möte som luktar målsnålt där bägge lagen vill prioritera sitt försvar och hellre vinner med 1-0 än 5-4.

Göteborg känns inte som laget som stormar fram och det visar även deras position i tabellen. De är laget som prioriterar det defensiva och trots att de inte segrat så ofta får det defensiva godkänt. På hemmaplan har det blivit förlust mot Hammarby med 2-1 (trots ledning) samt mot Norrköping med 2-0, men bägge dessa lag ligger i toppen av tabellen och lär så göra även efter 30 omgångar. Vinsterna hemma har varit mot Dalkurd med 1-0 och Häcken med 2-1 och jag tror vi ser liknande siffror här och tycker vi går kort på resultat här.

Ett Djurgården som efter den överraskande 1-0 segern borta mot Östersund i premiären faktiskt inte lyckats ta mer än en poäng i de följande fyra bortamatcherna. Det var 2-2 mot Elfsborg medan övriga matcher varit mot AIK, Malmö och BP där Djurgården dessutom gått mållösa. Inte det mest spännande bortalaget och jag tycker vi håller ner siffrorna här till max ett mål.

3. Trelleborg - Brommapojkarna
Bottenmötet där bägge lagen borde prioritera att ta en poäng i första hand då det i slutändan kan visa sig ha varit en viktig sexpoängsmatch. Trelleborg som favoriter men har varit lite för stora under veckan. Det börjar dock jämna ut sig nu men på Bomben finns det lite intressanta resultat tycker jag, framför allt enbart 17% på nollan på TFF samt endast 8% på 3 mål på BP. Långsökt kanske men känns som trevliga procent.

Trelleborg är inget topplag och det visar tabellplaceringen också även om jag tycker de ska vara nöjda med inledningen av årets Allsvenska. Enda segern hemma kom mot Malmö och det är ju starkt men det var inte helt rättvist och målet kom dessutom sent och lite turligt enligt mig. Övriga hemmamatcher är det idel förluster och då har de mött lag som Häcken, Kalmar, Örebro och Göteborg. Det känns långt från starkt då det inte varit AIK, Hammarby eller Norrköping på besök. Så höj inte upp TFF för mycket.

Brommapojkarna är dock lika dåliga. Eller åtminstone borta där de varit usla med 2-12 i målskillnad och fyra raka förluster. Men motstånd som Norrköping, Hammarby och Malmö (om än de varit lite knackiga) samt Sundsvall gör att jag tycker vi kan ta det där med en nypa salt. För hade de mött Sirius, Elfsborg och Dalkurd och vunnit två av dessa hade de inte varit lika stora dogs mot TFF trots att deras backlinje ligger högt generellt sett. Det här är en match som man kan sticka ut med resultat ifall vi jagar höga odds.


Här lämnar du in dina egna rader

Systemförslag för latmasken som spelar ett helt matematiskt system. Kostnad 648 kronor. Följ förslaget på Liverättning

0,2,3,4 - 0,1,2
0,1,2 - 0,1
0,1,3 - 0,1,3

I nuläget täcker vi in alla möjliga utdelningar med ovanstående rader men omsättningen är fortfarande väldigt låg.


Det lilla matematiska och troliga för den som mest vill ha kvällsnöje för en liten slant. Kostnad 64 kronor. Följ förslaget på Liverättning

2,3 - 0,1
0,1 - 0,1
1,2 - 1,2

I nuläget är det odds från runt 1 000 upp till 30 000 men fortfarande låg omsättning.


Det reducerade förlaget som går att bygga efter ifall man är flera och delar. Ramen med de viktigaste reduceringarna skriver jag upp under. Här siktar vi på högre utdelningar i första hand. Ramen består av 3072 rader.

1,2,3,4 - 0,1,2,3 (minst tre mål)
0,1,2,3 - 0,1,2,3 (max tre mål)
1,2,3,4 - 1,2,3,4 (max sex mål)

Lycka till och fundera först ut om det är lite spänning eller pengar och värde som är det viktigaste och gör systemet utefter det.

Kommentera

promo
td