Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
feb 2012
25

Dags för årets pokerturnering!

Är du Sharp eller fisk? Upp till bevis!
Uppdatering: Lösenordet till turneringen finner du nu HÄR <-klick->

En pokerturnering har varit efterfrågad länge och nu har vi äntligen kunnat spika en med hjälp av bet365. Turnerningen kommer att äga rum söndagen den 4:e mars kl 19:00 lagom till att stormatchen Tottenham - Manchester United har avgjorts.

Inköpspriset är $5+0.5 och bet365 har varit snälla att lägga till $500 till prissumman så det kommer vara ett högt spelvärde för dem som vet hur man kan sälja sin hand dyrt. Utöver prissumman kommer vi också belöna de 10 bästa deltagarna med pris i form av tillgång till betalspel enligt följande:

1:a - 3 månaders tillgång till betalspelen
2:a - 2 månaders tillgång till betalspelen
3-10:a - 1 månads tillgång till betalspelen

Självklart kommer det även finnas bounty på oss som håller i trådarna. Varje deltagare från Sharps ledning är värd en månads betalspel. Det är ännu oklart hur många av oss som har möjlighet att deltaga, men vi kommer gå ut med vilka som är aktuella av Boone, mars, KP, RobinD och Qirren att jaga samt deras nick i en tråd som skapas lite närmare inpå.

Har ni inte ett bet365-konto redan rekommenderar vi att skapa ett, utnyttja ny-registreringsbonusen på 1000 kr, bonustrada ut den, men lämna kvar cirka 40 kr på kontot för att kunna deltaga i vår pokerturnering! Klicka på logon nedan för att registrera dig på bet365 samtidigt som du stödjer Sharps utveckling:


Plats: bet365
Tidpunkt: söndagen den 4:e mars kl 19:00
Spelform: Texas Hold'Em No Limit
Spelare per bord: 9
Startmarker: 1500
Startmörkar: 5/10
Mörkarökning: Var 10:e minut
Återköp/Tillköp: Nej

Lobbyn för turneringen ligger redan uppe, men det går inte att anmäla sig förrän den 2:a mars kl 21:00 för att undvika allt för många inaktiva spelare. Turneringen har ID't 624743051 och heter "Sharps.se Pokerturnering 2012". Vi går ut med detta tidigt så att ni inte binder upp er tid för något annat mindre viktigt.

För att registrera dig kommer det krävas ett lösenord. Detta lösenord kommer att publiceras på chatten samt i Service Plays forumet 21:00 den 2:a mars för att säkerhetsställa att det bara är Sharps medlemmar som deltar i största möjliga mån.

En ny tråd med kompletterande information kommer att postas fredagen den 2:e mars.
Frågor går bra att ställa i denna tråden.

Kommentera (50)

promo
td