Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jun 2018
07

Betfair erbjuder 4 gånger pengarna på att Messi eller Ronaldo gör mål i VM!

Snart dags för sommarens höjdpunkt med fotbolls VM som denna gången spelas borta i Ryssland.

Sverige kvalificerade sig genom att vinna en tuff play-off batalj mot fotbollsgiganterna Italien så därför blir mästerskapet extra roligt nu när Sverige deltar.

Vi på sharps kommer satsa ganska stort på VM då vi dels kommer skriva en hel del intressant content som kommer publiceras både inför och under VM.

Vi satsar även på att plocka fram bra erbjudanden till våra medlemmar hos våra samarbetspartners och vi kan idag presentera ett riktigt bra erbjudanden för nya kunder hos Betfair!



Kort förklarat så får man helt enkelt 4 gånger pengarna på att Messi ELLER Ronaldo ska göra mål i fotbolls VM. Detta stod tidigare i 1.005 gånger pengarna så detta är ett supererbjudande som har stora chanser att gå in.

Mer information kring regler och villkor kan läsas om du antingen klickar på bilden ovan eller någonstans där det står Betfair här i inlägget så kommer du till sidan för erbjudandet.

Detta gäller endast för nya kunder så har du inte redan konto hos Betfair så är det dags att skaffa ett nu. Tänk bara på att ange rätt erbjudandekod när du registrerar dig och du måste gå via länkarna här för att ta del av erbjudandet!

Ha en härlig torsdag gott folk!

Kommentera (5)

promo
td