Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
mar 2012
04

Pokerturnering ikväll kl 19:00 på bet365!


Då var dagen här för årets pokerturnering för Sharps.se medlemmar. Klockan 19:00 ikväll (söndag) drar turneringen igång så se till att göra schemat rent ett tag (beroende på din skicklighet/tur) efter detta. Turneringen har ID't 624743051 och heter "Sharps.se Pokerturnering 2012".

Lite information då:

Turneringen äger rum på bet365 och inträdet kostar $5 + 0.5 (~37 kr). Om ni inte redan är registrerade på bet365 skapa gärna ett konto genom att klicka på en av länkarna i denna post. Prispotten kommer bestå av alla deltagares inträdesavgifter, $500 extra som bet365 lagt till samt priser till de 10 första bestående av tillträde till betalspel enligt följande:

1:a - 3 månaders tillgång till betalspelen
2:a - 2 månaders tillgång till betalspelen
3-10:a - 1 månads tillgång till betalspelen

Alla i Sharps ledning har en månads tillträde till betalspelen som bounty och våra nick är som följer:

Boone - SharpsBoone
KP - SharpsKP
mars - SharpsMars
Qirren - Qirren2
RobinD - SharpsRobinD

Om ni hamnar top10 eller slår någon från Sharps-ledning så skriv därefter i DENNA tråden för att göra anspråk på era priser. Medlemmar som registrerat sig efter turneringen startat kommer INTE ha möjlighet att göra anspråk på något pris.

För att registrera er till turneringen krävs ett lösenord och eftersom vi bara vill att Sharps medlemmar ska få tillgång till turneringen finner ni därför lösenordet i denna tråden som ligger under Service Plays-forumet dit bara medlemmar har tillgång.

Reglerna till turneringen är följande:
Spelform: Texas Hold'Em No Limit
Spelare per bord: 9
Startmarker: 1500
Startmörkar: 5/10
Mörkarökning: Var 10:e minut
Återköp/Tillköp: Nej


Denna tråden är det helt okej att använda som 'chatt' under turneringens gång.

Lycka till!

Kommentera (37)

promo
td