Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jun 2012
04

Sharps officiella EM-tävling(ar) 2012 + lite till.

Fotbolls-EM i Polen/Ukraina
Första halvleken av 2012 är spelad och det är nu dags att öka intensiteten och med fotbolls-EM bara drygt en vecka bort har vi ordnat till tre tävlingar evenemanget till ära:

Sharps.se Officiella EM-tävling 2012
Samma populära tävling vi höll under VM 2010 kommer tillbaka och det är dags för RobinD att överlämna (eller behålla?) den prestigefyllda titeln som mästerskapskung. Vi jobbar just nu intensivt på att få ordning på det tekniska och inom kort kommer det en dedicerad tråd för denna tävling samt möjlighet att skapa EM-sheetsen, men tills dess kan ni kolla på den tidigare VM-tävlingen då denna tävling i stort sett kommer fungera likadant:
2010 FIFA World Cup Sharps.se VM-tävling.

Priser:
1:a 1000 kr + 6 månaders betalspel
2:a 500 kr + 3 månaders betalspel
3:a 200 kr + 2 månaders betalspel
4-6:a 100 kr + 1 månads betalspel

EM-Drömelvan Sharps-liga
Drömelvan är en tävling som Aftonbladet anordnar till EM och går alltså ut på att välja ut 11 spelare från EM-lagen som man tror kommer prestera mest i förhållande till sitt pris. Att göra ett lag kostar 59 kr och med ditt lag kan du ställa upp i så många ligor/cuper du önskar (varav Sharps liga självklart är en av).

Här finner ni den dedicerade tråden för detta evenemang:
Sharps.se officiella liga på Drömelvan för Fotbolls-EM!

Länk till ligan

Priser (utöver Aftonbladets egna priser):
1:a 3 månaders betalspel
2:a 2 månaders betalspel
3:a 1 månaders betalspel

Är du ett EM-orakel? Förutspå grupperna!
Det verkar vara en allmän tro att det kan gå "hur som helst" i grupperna men en riktig Sharp har ju såklart stenkoll på hur allting kommer gå redan innan det dragit igång. Ta chansen och pricka rätt på hur grupperna slutar och du har chansen att vinna dig en egen titel här på Sharps som EM-orakel. Om ingen träffar precis rätt avgör vi i ledningen vem vi tycker varit närmast.

För att läsa mer och skriva hur du tror grupperna slutar gå in på följande tråd:
Är du ett EM-orakel? Visa hur du tror grupperna slutar och vinn en egen titel på Sharps!

Priser:
1:a Titeln "EM-oraklet" + mycket ära
2:a Ära
3:a Lite mindre ära
4+: Ingen ära

Nog om fotbolls-EM nu...

V75 miljonvinst på Sharps!
Ett stort grattis till användaren TOBYTYKE som satte V75an i helgen! 2.094.617 kronor spelade han in med sina 7 rätt.
I travtrådarna är det alltid bra drag i så detta lär med all säkerhet inte vara sista miljonvinsten vi ser hända på Sharps.

Serverflytt
Den 13:e juni någonstans mellan 01-05 kommer Sharps.se server att förflyttas till en bättre serverhall och beräknad nertid är ungefär två timmar. Vi hoppas inte detta kommer ställa till med allt för mycket problem utan att allting sköts smidigt och är normalt dagen därpå.

Glad sommar på er alla!

Kommentera (15)

promo
td