Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jun 2018
14

Spreadsheettävling - Fotbolls VM 2018!

Sharps Spreadsheettävling - Fotbolls VM 2018!

Nu när deadline för VM-tipset passerat så väljer vi att introducera nästa tävling vilket är en bekant spreadsheettävling. Ni som var med i vintertävlingen känner igen konceptet.

Förutom äran det innebär att vara Sharps bästa VM-tippare så finns det flera fina priser att ta del av i flera olika faser av tävlingen.

Tävlingen har samma upplägg som Vintertävlingen. I kort går den ut på att under tävlingsperioden visa ett så stort nettoplus som möjligt i sitt spreadsheet kopplat till tävlingen. Tävlingen börjar imorgon 15/6 och kommer pågå tills VM-finalen är spelad men du kan redan nu skapa ditt tävlingssheet och lägga in spel. Priser delas ut till de som haft bäst resultat under respektive omgång.

I samband med denna tävling har vi också tillsammans med 888sport tagit fram en grym bonus för Sharps medlemmar. Bonusen är 200% upp till 1000kr + 200kr gratisspel på valfri VM marknad.

Utförande

Alla medlemmar på Sharps kommer att kunna skapa ett speciellt tävlingsheet via tävlingssidan: VM-tävling 2018 och det är här alla spel du vill spela under tävlingen måste bokföras. Efter du skapat ditt tävlingssheet hittar du det, tillsammans med topplistan, på tävlingssidan eller via filken Spreadsheet. För att vi ska kunna köra tävlingen med priser så måste alla som deltar ha ett konto hos 888sport och gjort en insättning på minst 100 kr under tävlingen. Har man inte ett konto hos 888sport när det här mejlet skickas ut måste man gå via någon av Sharps länkar när man skapar sitt konto för att kunna delta i tävlingen. Följande regler för tävlingen gäller:
 • Det kommer endast att gå att spela på matcherna från fotbolls VM
 • Direkt efter bokföring kommer spelet att låsas och det enda som blir möjligt att göra efter detta är att rätta spelet.
 • Senast fem dagar efter omgångens slut måste alla spel har rättats.
 • Innan spelet läggs till kontrolleras att oddset och linan inte ändrats - om något av dem ändrats läggs spelet inte.
 • Du måste lägga minst ett spel hos 888sport på minst 100 kr under tävlingsperioden för att delta. Spelet behöver inte vara samma som något av de spel du lagt i ditt tävlingssheet.
 • Inga parlays, endast singlar är tillåtet.
 • Det är endast möjligt att spela på odds före matchstart, dvs inga livespel.
 • Du får satsa mellan 1kr till 500 kr per spel och max 1 000 kr per match. Det är inte möjligt spela 2 olika spel på samma spelform, dvs först spela på ”Over 5,5” för att sedan spela på ”Under 5,5” i samma match. Du kan t.ex. satsa 500 kr på över och satsa 500 kr på hcp i samma match men du kommer inte kunna satsa 500 kr+500 kr på hemmaseger eller hemmaseger/bortaseger.
 • Det finns ingen startkassa utan det går att även ligga minus.
 • Enda gången det tillåts att satsa fler gånger på samma spel är om ni vill spela hårdare. T.ex om ni först satsat 100 kr på över 2.5 men bestämde er sedan för att öka insatsen då tillåts ni satsa upp till 400 kr till. Därmed blir maximala insatsen 500 kr.
 • Odds för spelen kommer att uppdateras var 10e minut. (Oddset du har bokfört kommer alltid vara samma och uppdateras inte). Därmed kan det löna sig spela till tidiga odds om ni misstänker att de kommer sänkas närmare matchstart.
 • Ingen efterbokföring kommer vara möjlig. När starttiden för matchen är passerad plockas matchen bort från möjliga spel.
 • Dina levande spel kan endast ses av dig själv, spelen blir först synliga för andra användare vid matchstart.

Ligor och spelformer som ingår i tävlingen

Sport: Fotboll
Ligor: Fotbolls VM
Speltyper: 1X2, EH, & Over/Under

Omgångar

Omgång 1: 15-19 juni = 16 matcher (lagens första match + Rysslands & Egyptens andra)
Omgång 2: 20-24 juni = 15 matcher (resterande lags andra matcher)
Omgång 3: 25-28 juni = 16 matcher (samtliga lags tredje matcher)
Omgång 4: slutspelet 30 juni - 15 juli = 16 matcher

Så deltar du
 • Skapa ett konto hos 888sport (om du ej redan har ett)
 • Klicka på länken här: VM-tävling 2018
 • Fyll i ditt användarnamn hos 888sport och klicka på "Gå med i tävlingen"
 • Klart!

Det går bara att skapa ett spreadsheet som ingår i tävlingen och detta spreadsheet går inte att ta bort.

Så lägger du ett spel


 • Börja skriv ett av lagen på engelska i rutan infoga (AC Mil...), klicka på matchen för att få upp alla val som du kan spela på (se exempel nedan), och välj ett av dem.
 • Fyll i din insats och tryck på Lägg till.
 • OBS: Lagt spel ligger och går inte att ändra, precis som när du lägger ett spel hos ett spelbolag. Kontrollera därför att allt stämmer innan du väljer att bokföra.Så rättar du ett spel
 • Använd WIN / LOSS / PUSH knapparna ute till höger

Regler för att förhindra fusk
 • Endast ett konto per person - endast ett spreadsheet per konto och person.

Mål

Ditt mål under tävlingen är att tippa så bra under alla matcher att du är den som har gått mest (netto)plus av alla deltagare. Du får själv välja hur många matcher du vill spela och även insatsen på dessa. Det kommer att finnas en topplista att tillgå via tävlingssida: VM tävling 2018. Där kan du se din och andras placering.

Priser

Följande priser kommer att delas ut när allas spreadsheets är avslutade

Priser för varje omgång:
1. 50 triss och en sverigetröja
2. 20 triss och en sverigetröja
3. 10 triss och en sverigetröja


Alla som efter avslutad tävling hamnat på en prisplats kommer att få sina spreadsheet granskade för att kontrollera så att inget fusk (felrättningar) eller annat konstigt förekommit under tävlingstiden. Vi kommer även kontrollera så ni har konto hos 888sport och fullföljt tävlingsvillkoren.

Lycka till och låt bäste man eller kvinna vinna!

Kommentera (69)

promo
td