Logga in
jun 2018
14

VM Dag 2! (15/6)

Gårdagen invigdes med Robbie Williams, innan värdnationen Ryssland fullkomligt mosade Saudiarabien. Hela 5-0 skrevs slutresultatet, och det blev lite "inhopparnas kväll". Saudiarabien var riktigt svaga, men oj vilken rivstart vi fick i detta VM! Kul!!! Nu vidare till dagens schema.Match: Egypten - Uruguay
Datum: 15/6
Tid: 14:00
Arena: S:t Petersburg-stadion, Sankt Petersburg
Odds: 6.75 - 3.65 - 1.58

Kort info om Egypten
Förväntas ställa upp med en 4-3-2-1 uppställning enligt följande:
Hadari - Shafy, Gabr, Hegazi, Fathy - Elneny, Hamed - Trézéguet, Said, Salah - Mohsen.

Superstjärnan Mohamed Salah är ännu inte helt bekräftad, men det mesta tyder på att han ändå kan komma att medverka. Om inte är Ramadan Sobhi redo att ersätta Liverpool-spelaren.

Kort info om Uruguay
Förväntas ställa upp med en 4-3-1-2 uppställning enligt följande:
Muslera - Cáceres, Godin, Giménez, Varela - Nández, Vecino, Bentancur - Arrascaeta - Suárez, Cavani.

Väntad backuppsättning med Cáceres på vänsteryttern, samt Godin och Giménez i mittlåset som spelar med varandra dag ut och dag in i Atletico Madrid. Stabilt och framförallt en ihopspelad defensiv alltså. På topp har vi den väntade världsduon med Cavani och Suárez, som borde kunna skapa oreda i vilket försvar som helst.

Analys av matchen:
Det mesta i dagsläget handlar om huruvida Salah kan medverka eller inte. Det är givetvis en stor faktor för Egypten, då de bygger i stort sett allting kring honom, men även för Uruguay, då mittlåset Diego Godin och Giménez skulle få sig en liten match i matchen.

I övrigt kommer Uruguay troligtvis att vara spelförande, och vi tror Egypten kommer behöva kontrollera Uruguays anfallsduo om det ska ha någon chans att plocka poäng mot ett starkt Uruguay.

Spelförslag:
Det är såklart beroende på Salah´s medverkan, men om vi utgår från att han gör det, eftersom den förväntade startelvan säger det är ett rimligt spel - Båda lagen gör mål och över 2.5 mål i matchen.Marocko - Iran
Datum: 15/6
Tid: 17:00
Arena: Jekaterinburg Arena, Yekaterinburg
Odds: 2.20 - 2.95 - 3.85

Kort info om Marocko
Förväntas ställa upp med en 4-2-3-1 uppställning enligt följande:
Mohamedi, Hakimi, Saïss, Benatia, Amrabat - Ahmadi, Boussoufa - Ziyech, Belhanda, Yarit - Kaabi.

Inga kontigheter egentligen. Benatia tydlig roll i ett centralt mittlås. Amrabat ute på höger wingback. Det enda problemet är egentligen på topp, där El Kaabi spelar istället för en formsvag Khalid Boutalib, som var väldigt viktig under kvalet.

Kort info om Iran
Förväntas ställa upp med en 4-3-1-2 uppställning enligt följande:
Beiranvand, Mohammadi, Pouraliganji, Cheshmi, Rezaeian - Shojaei, Safi - Taremi, Ansarifard, Jahanbakhsh - Azmoun.

Med den unge mittfältaren Saeid Ezatolahi avstängd kliver veteranen Masoud Shojaei in brevid Safi på mitten i en defensiv roll. Detta gör att vi tror att Karim Ansarifard troligtvis kommer starta högre upp i en #10 roll.

Analys av matchen:
Vi tror att det kommer bli en jämn match, med ett ganska jämt fördelat bollinnehav. Vi tycker att man bör hålla lite extra koll på Irans offensiv med Karim Ansarifard i #10 roll mot Marockos defensiv, och då framförallt Mehdi Benatia. Eftersom Marocko är extremt starka defensivt, tror vi att det blir en viktig nöt att knäcka för Iran för att man ska kunna vinna den här matchen.

Spelförslag:
Vi tror att Marocko kommer fortsätta på inslagen väg, och att Iran får det svårt. Ett bra spel är därför - Marocko att vinna.Portugal - Spanien
Datum: 15/6
Tid: 20:00
Arena: Fisjt-stadion, Sotji
Odds: 4.00 - 3.20 - 2.04

Kort info om Portugal
Förväntas ställa upp med en 4-4-2 uppställning enligt följande:
Patricio - Guerreiro, Alves, Pepe, Soares - Guedes, Mário, Carvalho, Silva - Silva, Ronaldo.

Det är oklart huruvida Jose Fonte, Ruben Dias eller Bruno Alves kommer spela tillsammans med Pepe på mitten, även om det mesta just nu tyder på Bruno Alves. På högerbacken spelar man troligtvis Soares och inte Pereira. I övrigt är det inte speciellt förvånande.

Kort info om Spanien
Förväntas ställa upp med en 4-3-3 uppställning enligt följande:
De Gea - Alba, Ramos, Piqué, Odriozola - Iniesta, Busquets, Alcantara - Silva, Costa, Isco.

Álvaro Odriozola förväntas spela på högerbacken, även om Daniel Carvajal är tillbaka i träning igen. Diego Costa får chansen på topp, med Rodrigo och Iago Aspas flåsande på bänken. Vad det gäller mittfältet står det mellan Koke och Alcantara, och det mesta tyder på att den sistnämnde får chansen från start.

Analys av matchen:
Förbundskapten Julen Lopetegui fick sparken i onsdags, två dagar före premiären mot Portugal, och hur det påverkar Spanien är oklart. Det mest troliga är ändå att Spanien blir spelförande, då det inte är i princip något lag som brukar ha mer boll än dem. Vi tror Portugal kommer försöka ligga rätt i positionerna, och vänta på omställningar.

En match i matchen blir utan tvekan Ronaldo mot Ramos. De spelar till vardags med varandra i marängerna, och det ska bli intressant att se om Ramos har hemligheten för att kunna stoppa Cr7. Två bra spelare i luftrummet, som annars är en del Portugal borde utnyttja mot ett kortvuxet Spanien.

Spelförslag:
Vi tror att Spanien kommer styra och ställa, men att de kommer ha stor respekt för Portugals offensiv. Ett rimligt spel känns därför som - Under 2.0 mål.


Erbjudande från 888sport

Inför fredagens toppmatch mellan Spanien - Portugal så erbjuder vår samarbetspartner 888sport kraftigt boostade odds på matchen om ni registrerar er via vår länk: Erbjudande hos 888sportVerkar dock som att dom missat översätta en del från tyskan men ni fattar.

Kommentera (1)