Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
sep 2012
05

Höstbrev: Sharps Betalspel - Tävlingarna har avslutats

Efter en sommar med både Fotbolls-EM och Sommar OS är det nu dags att börja blicka framåt mot vad 2012/13 säsonger har att erbjuda. Blir det någon NHL säsong? Vilket Manchester drar längsta strået i Premier Leagues intensiva liga? Kommer Kenny Bräck att lyckas som förare i Ferrari? Nej skämt åsido, men nu är det hög tid att återgå till de årliga ligorna som oddssättarna inte är lika skarpa på och grinda ut lite semesterpengar lagom till jul.

Sharps växer fortfarande i en rasande rakt och vi är nu uppe i ÖVER 10 000 medlemmar vilket vi ser som ett tecken på att vi är inne på rätt spår och fortsätter utveckla oss som Sveriges seriösaste spelforum där kvalitet går före kvantitet och där genomtänkt spelande är vardagsmat.

EM-tävlingen
Under Fotbolls-EM höll vi ett antal tävlingar och dessa var till slut dem som segrade:

Fotbolls-EM Sharps Spreadsheet-tävling
1. suppe +3549
2. hardballs +3222
3. onsong +3079
4. smak +3048
5. Snapphanen +2149
6. storper +1870

Sharps Drömelvan:
1. Flex
2. Disqualified
3. Astoria FC
4. UPUP
5. Sneaks

Stort grattis till alla vinnare!

Betalspelen
Vi har på grund av yttre omständigheter beslutat oss för att upphöra med betalspelverksamheten på Sharps och istället lämna över det till vår samarbetspartner ServicePlays.net. I utbyte mot att ServicePlays.net kör mars spreadsheet-kod från Sharps får vi en procentuell del av vinsten från deras verksamhet - pengar som sen går tillbaka för Sharps fortsatta utveckling. Detta ger oss möjlighet att fokusera på det vi vill mest, nämligen att ta Sharps till nästa nivå för att skola ännu fler vinnare och verkligen bli den sidan seriösa spelare trivs bäst på.
Vi har sett ServicePlays.net utvecklats från att ha varit en liten mailgrupp till att bli den mest utvecklade speltjänstsidan av alla, med bland annat oddsjämförelse, livescore och resultat inbakat i det familjära spreadsheetet, att vi nu känner det är tryggt att lämna över vår betalspelverksamhet till dem. Vissa av deras tjänster kanske känns igen eftersom vi har haft ett informationsutbyte sen januari, men flera av deras mest vinstgivande tjänster är helt från deras egna stall. För att visa hänsyn till dem undanber vi all form av diskussion om deras tjänster på Sharps, men ni är såklart välkomna att kontakta dem om ni har några frågor. Missa heller inte den informativa videon som finns tillgänglig på deras startsida.

Alla Sharps medlemmar kommer att få prova på deras tjänst helt gratis i två månader och ni kommer ikväll (5:e sept) få ytterligare ett email från ServicePlays.net själva som berättar vad ni kan förvänta er om ni väljer att prova. Köpare med just nu aktiva prenumerationer på Sharps kommer utöver dessa två gratismånader få sin innestående tid på Sharps överförd till ServicePlays.net. Aktiva prenumeranter kommer skickas ett separat mail från oss där vi berättar mer ingående vad som kommer hända med era prenumerationer (skickas också ikväll).

OBS: Vänta på mailet från ServicePlays.net innan ni registrerar er om ni vill utnyttja gratismånaderna eftersom ni behöver en unik kod som ska föras in vid registreringen.

Under övergångsperioden som pågår fram till 9:e september (söndag) kommer Sharps betalspel att fungera som vanligt, där efter kommer ServicePlays.net ta över alla vår åtaganden.

-----
Det var allt för denna gången. Nästa gång hoppas vi återkomma med lite mer spännande nyheter.

Mvh
Sharps.se
Ledningen

Kommentera (30)

promo
td