Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jun 2018
16

SUPERJACKPOT - Snöboll Fotbolls-VM!

SUPERJACKPOT - Snöboll Fotbolls-VM!

Fotbolls-VM är i full gång och till kommande veckan (18-24 juni) så kryddar vi vår veckoliga Snöbollstävling med otroligt fina priser!

Under vecka 25 kommer det vara full fokus på fotbolls VM i Snöbollen så det är bara veckans VM-matcher som man kan välja mellan.

Priserna är rejält kryddade och klarar man sig hela vägen så vinner man hela 50 trisslotter samt 51 000 kr i presentkort (om man inte blir fler som klarar sig hela vägen för då delas priset på sista nivån).

Vi har också lagt in delpriser denna veckan så att fler kanske ska få lite fina priser till midsommarfirandet. Man får pris för att klara sig till fredag och ännu ett pris på lördagen utöver det stora priset som vi kryddat rejält till söndagen!

Redan imorgon, söndag, kan man gå med i nästa veckas tävling. När man gått med i Snöbollen så kan man börja välja sitt spel från måndagens matcher!

Mer information om hur det hela går till finns via Tävlingssidan!

Lycka till allesammans!

Kommentera (22)

promo
td