Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jun 2018
18

VM Dag 6! (19/6)

Dag 5 är till ända och Belgien vann till sist med 3-0 efter att Panama gjort det riktigt bra totalt sett. Men det har varit bleka storfavoriter överlag. Glädjande att Sverige tack vare en VAR dömde straff och de tre så nu viktiga poängen var ett faktum. Ett måste att slå Mexiko och sen hoppas att målen räcker för avancemang men steg ett är avklarat.

Nu går matcherna in i omgång två av gruppspelet och först ut blir Ryssland mot Egypten där vi äntligen verkar få se Salah i detta VM. Tanken senast var väl att vila honom och kasta in vid ett eventuellt underläge. Nu kom detta sent i matchen och alla byten var gjorda. Polen mot Senegal verkar annars bli dagens match med högt tempo och mycket kamp. Orkar de nå upp i samma tempo som Tyskland mot Mexiko?



Match: Colombia - Japan

Datum: 19 juni
Tid: 14.00
Arena: Mordvinien Arena, Saransk
Odds: 1.66 – 3.55 – 6.00

Kort info om Colombia:
Ställer troligen upp med en 4-2-3-1 uppställning med följande spelare:

Ospina – Mojica, Mina, Sanchez, Arias – Aguilar, Sanchez – Uribe, Rodriguez, Cuadrado – Falcao

Colombia får bära ett favoritskap de kanske inte kan leva upp till. Den här matchen handlar först och främst om att prestera på den nivån folk tror – trots att det gått fyra år sen succén i Brasilien. Det mentala måste matcha inom truppen för att gå segrande ur detta. James Rodriguez kommer få bära ett stort ansvar. Risk att övriga spelare i laget förlitar sig lite för mycket att stjärnan löser det ifall spelet låser sig.

Kort info om Japan:
Ställer troligen upp med en 4-2-3-1 uppställning med följande spelare:

Kawashima – Nagatomo, Shoji, Yoshida, Sakai – Yamagushi, Hasebe – Inui, Kagawa, Honda – Okazaki

Ett Japan som har mängder med spelare att välja på framför allt på mittfältet. Vann senaste träningsmatchen med 4-2 mot Paraguay och kommer in i turneringen med ett gott självförtroende. Ska bli intressant att se om Inui följer upp sina två mål från senast. Nu i en förväntad lite mer defensiv roll i anfallet.

Analys av matchen:
Jag tror det här blir en match där bägge lagen tror de ska vinna genom att vara de med bäst fart i spelet. Kommer dock inte vara en böljande match likt Tyskland mot Mexiko utan det kommer vara mer rullande för att luckra upp motståndarnas försvar i början. Snabba omställningar vid erövring kommer så klart ske men det är inte min förväntade matchbild med två låga försvar som enbart satsar på kontringar. Det här vill bägge avgöra med sitt egna spel.

Spelförslag:
Troliga: Båda lagen gör mål till 2.38 i odds tycker jag känns fint här. 1-1 eller 2-1 åt något håll känns logiskt.

Roliga: Japan vinner och över 2.5 mål till hela 12.00 i odds.



Match: Polen - Senegal

Datum: 19 juni
Tid: 17.00
Arena: Spartak Stadion, Moskva
Odds: 2.28 – 3.05 – 3.45

Kort info om Polen:
Ställer troligen upp med en 4-2-3-1 uppställning med följande spelare:

Sczesny – Rybus, Pazdan, Bednarek, Piszczek – Linetty, Krychowiak – Grosicki, Zielinski, Blaszczykowski – Lewandowski

Ett polen som med offensiva ytterbackar kommer försöka anfalla med mycket folk men det kan bli lite väl offensivt stundtals. Har gjort det bra på slutet och hade en härlig uppladdning med 4-0 seger över Litauen inför VM. Mycket hänger dock på deras stora stjärna Lewandowski som behöver ha en bra dag för att Polen ska vara med i matchen.

Kort info om Senegal:
Ställer troligen upp med en 4-4-2 uppställning med följande spelare:

N’Diaye – Sabaly, Koulibaly, Sané, Gassama – Keita Baldé, Gueye, N’Diaye, Mané – Sarr, Sakho

Osäker startelva även om det lutar åt en rak 4-4-2 och det kan mycket väl bli Mané på topp där Sarr tar en ytterplats på mittfältet. Snabba spelare på sina kanter vilket kan få Polen att få huvudbry i matchen. Senegal kommer inte gå in och försvara något här utan det blir ett aggressivt spel och det blir lite allt eller inget vad gäller det mentala och resultatet här.

Analys av matchen:
Jag tycker det här är en match som kommer likna den mellan Tyskland och Mexiko även om de kanske inte sätter upp lika högt tempo här men det lutar åt två aggressiva lag som vill vinna boll och gå på anfall i första hand. Lär bli en fysisk match och är domaren inte helt iskall så kan det bli några gula kort även här.

Spelförslag:
Troliga: Båda lagen gör mål till 2.17 även om VM hittills inte bjudit på så mycket sådant i omgång ett.

Roliga: Lewandowski gör minst tre mål till 31.00 i odds eller att Lewandowski har ett avslut i ribban eller stolpen till 6.00.



Match: Ryssland - Egypten

Datum: 19 juni
Tid: 20.00
Arena: Sankt Petersburg Stadion, Sankt Petersburg
Odds: 2.04 – 3.10 – 4.10

Kort info om Ryssland:
Ställer troligen upp med en 4-2-3-1 uppställning med följande spelare:

Akinfeev – Zhirkov, Ignashevich, Kutepov, Fernades – Zobnin, Gazinskiy – Golovin, Cheryshev, Samedov – Smolov

Fick Dzagoev skadad i sin senaste match men inhopparna visade verkligen framfötterna. Nu kommer så klart Cheryshev få starta då han gjorde två mål senast. Självförtroendet på topp efter segern senast och hemmaplan kommer fortsätta få ryssarna att tro på detta. Tro kan försätta berg men det är verkligen upp till bevis nu.

Kort info om Egypten:
Ställer troligen upp med en 4-2-3-1 uppställning med följande spelare:

El-Shenawy – Shafy, Hegazi, Gabr, Ibrahim – Morsy, Elneny – Trezeguet, El Said, Salah – Mohsen

Salah kommer med stor sannolikhet starta nu då det blev en snöplig förlust i slutet senast. Kan ge både energi och tro att Egypten ska fixa detta. Gjorde det riktigt bra senast och jag tror vi kommer få se ett högt Egypten här som kommer slita och anfalla om vartannat. Farten är det avgörande framför allt i Egyptens kontringar.

Analys av matchen:
Att Ryssland är favoriter här tror jag enbart beror på att det faktiskt är hemmaplan med allt det för med sig. Men Saudiarabien bjöd på segern senast och Ryssland kan lätt hänga med huvudet här och komma in i negativa tankar. Viktigt för Egypten att oavsett inte falla ner och försöka försvara varken 0-0 eller en knapp ledning. Salah är det stora hotet som ryska försvaret främst måste plocka bort. Men det kan också skapa mycket ytor för övriga. Blir lite upp till Egypten att styra vilket tempo matchen ska ha och enligt mig borde Egypten ha högt tempo här både med och utan boll.

Spelförslag:
Troliga: 0-0 i halvtid till 2.43 i odds

Roliga: Över 3.5 mål, över 11.5 hörnor och över 4.5 kort till 51.00 i odds.


Passa på att ta 888sports erbjudande för VM:

Kommentera (2)

promo
td