Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
jun 2018
20

VM Dag 8 (21/6)

Då var dag 7 avslutad, en dag där samtliga favoriter lyckades hålla undan. Det var tre stycken 1-0 segrar vi fick bevittna, och det VM som började så målrikt har nu fallit tillbaka inom ramen för vad som brukar vara normalt i dessa sammanhang. Nämligen målsnåla matcher.

Det är lite synd i mina ögon att Marocko är utslaget. Det hade varit riktigt kul att se dem spela vidare i turneringen. För även om samtliga favoriter lyckades vinna den här gången är jag faktiskt riktigt imponerad av dels Iran, men framförallt Saudiarabien och Marocko. Båda sistnämda förde spelet totalt mot toppnationerna Portugal och Uruguay, som visserligen är försvarsstarka, men faktum kvarstår att man kom undan med blotta förskräckelsen. Åtminstone i Portugal, då Uruguays styrka ändå ligger i defensiven.

Nåja, dagens matcher är tre oerhört intressanta match-ups. Alla tre kan gå åt vilket håll som helst egentligen, och samtliga är i mina ögon lika sevärda. Jag vill dock höja varningens finger för Frankrike - Peru matchen, där jag tror skrällrisken är ganska stor. Det är ett Peru som kommer från en förlust efter en övertygande insats, mot ett Frankrike som spelade uruselt men som ändå fick med sig 3 poäng. Det är lite kniven mot strupen för Peru, som ändå presterar riktigt bra för tillfället.



Match: Danmark - Australien

Datum: 21/6
Tid: 14:00
Arena: Samara Stadion
Odds: 1.95 - 3.35 - 4.20

Kort info om Danmark
Förväntas ställa upp med en 4-2-3-1 uppställning enligt följande:

Schmeichel - Larsen, Christensen, Kjaer, Dalsgaard - Schöne, Delaney - Sisto, Eriksen, Poulsen - Jörgensen.

Åge Hareide går från den 4-3-3 uppställningen man hade mot Peru. William Kvist tvingades av planen p.g.a skada senast mot Peru. Ersättaren blir Lasse Schöne som tar plats i en defensiv roll på mittfältet. Även Christensen fick kliva av senast efter att ha blivit knockad, men väntas ändå kunna starta här.

Kort info om Australien
Förväntas ställa upp med en 4-4-1-1 uppställning enligt följande:

Ryan - Behich, Milligan, Sainsbury, Risdon - Kruse, Jedinak, Mooy, Leckie - Rogic - Juric.

Australien går från en 4-2-3-1 uppställningen till den nuvarande 4-4-1-1. Den enda ändringen man gör är att man plockar ut Nabbout och sätter in Juric från start.

Analys av matchen:
Australien stod för en superinsats mot Frankrike, där man sånär kunde plocka poäng. Man har visat sig vara svåra att bryta isär och man jobbar fruktansvärt hårt för varandra. Närkampsspelet är väl lite det som är signifikativt för detta Australien. Samtidigt lyckades Danmark få med sig en vinst mot Peru trots att man var kraftigt överkörda stundtals. Visserligen är det en styrka i sig att hitta en väg att vinna, men spelet såg faktiskt skakigt ut. Inför den här matchen är känslan att Danmark kommer ha mer boll än Australien, som istället kommer fokusera på kontringar och fasta situationer. Nyckel blir givetvis att försöka låsa upp Christian Eriksen, då i princip allt går där igenom.

Spelförslag:
Jag vill höja varningens finger för Australien, som inte alls är någon blåbärsnation i detta mästerskap. Danmark är ett bättre lag på pappret, men med en vinst i ryggen kanske pressen att plocka poäng lagt sig aningen? Ett bra spel känns därför som - Australien +0.5.



Match: Frankrike - Peru

Datum: 20/6
Tid: 17:00
Arena: Jekaterinburg
Odds: 1.60 - 3.95 - 5.80

Kort info om Frankrike
Förväntas ställa upp med en 4-2-3-1 uppställning enligt följande:

Lloris - Hernandez, Umtiti, Varane, Pavard - Pogba, Kanté - Matuidi, Greizmann, Mbappé - Giroud.

Le Bleus formerar om laget något då man går från en 4-3-3 man hade mot Australien. Det är ännu oklart om Sidibe kan spela eller om man Deschamps väljer Pavard ute på högra winback. På vänsterbacken ser det ut som Hernandez får chansen, men det kan även bli så att Benjamin Mendy hoppar in där. Sedan ser det ut som man sätter in Matuidi på en offensiv kantposition för att kunna täcka upp bakåt då Peru är fruktansvärt offensiva - Det skulle ge större möjligheter till att bryta bollen högre upp i banan.

Kort info om Saudiarabien
Förväntas ställa upp med en 4-2-3-1 uppställning enligt följande:

Gallese - Trauco, Ramos, Rodriguez, Advincula - Farfan, Cueva, Carillo - Guerrero.

Man gör egentligen inga större förändringar mot senast. Det enda är väl att det ser ut som att Paolo Guerrero får chansen från start. Sedan är det ännu oklart om Farfan hoppar in på en vänsterytter eller om man väljer Flores. Det återstår att se.

Analys av matchen:
Frankrike hade det inte lätt i första matchen, och kritiken haglade som vanligt mot Deschamps och Pogba. Samtidigt stod Peru för en riktigt överaskning då man fullkomligt pulveriserade Danmark som ändå lyckades vinna. Känslan är att detta kommer bli en jämn tillställning. Frankrike lyckades inte på något sätt att styra matchen speciellt bra mot Australien, och mot detta Peru kan de absolut få liknande problem.

Spelförslag:
Peru bara öste på mot Danmark och skapade målchans på målchans. Dock var man lite inneffektiva och den där riktiga skärpan saknades när det väl gällde. Man lär vara mer fokuserade här och revanschlusten bör vara påtaglig. Samtidigt går Frankrike går sällan mållösa vilket gör att ett bra spel är - Över 2.5 mål.



Match: Argentina - Kroatien

Datum: 20/6
Tid: 20:00
Arena: Nizjnij Novgorod-stadion
Odds: 2.04 - 3.35 - 3.80

Kort info om Argentina
Förväntas ställa upp med en 3-4-1-2 uppställning enligt följande:

Caballero - Tagliafico, Otamendi, Mercado - Acuna, Perez, Mascherano, Salvio - Messi - Agüero, Pavon.

Inte helt oväntad är man inte nöjd med inledningen på VM i Argentina. Förändringarna är flera då man går ner på en 3-backslinje, och spelarna Di Maria, Meza, Rojo och Biglia ersätts av Pavon, Mercado, Acuna och Perez.

Kort info om Kroatien
Förväntas ställa upp med en 4-2-3-1 uppställning enligt följande:

Subasic - Strinic, Vida, Lovren, Vrsaljko - Brozovic, Rakitic - Rebic, Modric, Perisic - Mandzukic.

Den enda potentiella förändringen man kan tänkas göra är att skicka in Brozovic istället för Kramaric.

Analys av matchen:
Kroatien är nog ett av få topplag som stått för en stabil första match. Nigeria kunde aldrig riktigt hota och man såg ruskigt homogena ut. Messi och hans Argentina kunde däremot inte svara upp Mot Ronaldos öppning mot Spanien, och faktum är att Messi var urusel. Det är möjligt, och kanske högst troligt, att vi kommer få se ett annat Argentina denna gång, och när man möter ett lag som Kroatien, som vågar anfalla öppnas givetvis möjligheter till omställningar.

Spelförslag:
En på förhand jämn toppmatch där Argentina är pressat att vinna. Kroatien är dock stabila och spelet - Under 2.5 mål känns ganska givet.


För dagens sista match den högklassiga drabbningen mellan Argentina - Kroatien så har 888sport tagit fram fina boostade odds:

Kommentera

promo
td