Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
jun 2018
22

VM Dag 10! (23/6)



Jag tycker vi fick bevittna riktigt trevliga matcher under midsommaraftonen där Brasilien och Nigeria stod som vinnare. Klart rättvisa segrar och det var det mest positiva. Det tråkiga var att det filmades alldeles för mycket i matchen mellan Brasilien och Costa Rica utan att domaren gick in och visade upp ostbrickan, vilket jag tycker får hela VM att dö en aning. Dock hoppas jag på att det blir bättre på den fronten framöver. Vidare hoppas jag även att det offensiva spelet blir än mer premierat, då turneringen och fotbollen i stort behöver det. Varit lite väl mycket försvarstänk för mig åtminstone.

Matcherna på midsommardagen är ren och skär uppladdning till den stora festen klockan 20.00 där Sverige möter Tyskland. En oerhört viktig match för bägge lagen och jag tror det kommer vara väldigt många tv-tittare i vårt land. Hur många miljoner blir det tro? Vi som kommer följa matchen på tv får lite extra underhållning oavsett hur matchen spelas då det är Lasse Granqvist som ska kommentera. Nu laddar vi batterierna och samlas för folkfest, oavsett vilket lag som vi har i våra hjärtan.



Match: Belgien - Tunisien

Datum: 23 juni
Tid: 14.00
Arena: Spartak Stadion, Moskva
Odds: 1.30 – 5.20 – 10.50

Kort info om Belgien:
Ställer troligen upp med en 3-4-3 uppställning med följande spelare:

Courtois – Vertonghen, Boyata, Alderweireld – Carrasco, Witsel, Bruyne, Meunier – Hazard, Lukaku, Mertens

Det ser ut att bli exakt samma elva som senast mot Panama. Även nu borde Belgien bli det bollförande laget. Skillnaden borde bli att de direkt från start höjer upp tempot här. England startade ju i ett rasande tempo och fick nästan Tunisien på fall direkt. Belgien kommer med bra självförtroende och tre poäng här säkrar i stort sett vidare avancemang.

Kort info om Tunisien:
Ställer troligen upp med en 4-1-4-1 uppställning med följande spelare:

Ben Mustapha – Maaloul, Bronn, Ben Yousef, Meriah – Badri – Sliti, Sassi, Skhiti, Ben Youssef – Khazri

Ändrar mycket i sin uppställning men verkar bli en 4-1-4-1 den här gången vilket borde betyda lite mer defensivt tänk för att inte hamna i samma utsatta läge som mot England. Svårt att förutsäga vilka som kommer spela var men elvan verkar vara rätt säker. Helt rätt att starta med Khazri på topp som kan hota en del. Startade ju även förra matchen trots att vissa rykten gjorde gällande att han ej skulle starta.

Analys av matchen:
Belgien borde vilja dra upp tempot här medan Tunisien måste se till att inte Hazard och de Bruyne får för stora ytor att leka på. Då kan det snabbt se ut som mot England där man i början hade enormt svårt att freda sig. Ju mer boll Tunisien kan ha i sin besittning ju lägre tempo kan matchen falla in i. Dock kommer inte Belgien få något gratis här utan det är mycket upp till stjärnorna att ta tag i taktpinnen direkt.

Spelförslag:
Troliga: Att det blir 0-1 mål i första halvlek till 1.43 i odds.

Roliga: Första målet görs på frispark till 19.00 i odds.



Match: Sydkorea - Mexiko

Datum: 23 juni
Tid: 17.00
Arena: Rostov Arena, Rostov-na-Donu
Odds: 5.60 – 3.60 – 1.68

Kort info om Sydkorea:
Ställer troligen upp med en 4-3-3 uppställning med följande spelare:

Cho – Min-woo, Young-gwon, Hyun-soo, Yong – Ja-cheol, Sung-yueng, Jae-sung – Heung-min, Shin-wook, Hee-shan

Kommer fortsätta försvara sig tappert men det kommer bli klart jobbigare i den här matchen då Mexiko kommer ösa på med fart. Det kommer nog öppna upp matchen lite och det kommer bli en bättre match rent kontringsmässigt och möjligen får Heung-min några chanser här.

Kort info om Mexiko:
Ställer troligen upp med en 4-2-3-1 uppställning med följande spelare:

Ochoa – Gallardo, Moreno, Ayala, Salcedo – Guardado, Herrera – Lozano, Vela, Layun – Hernandez

Verkar bli samma elva som senast när de slog Tyskland. Ett lag som nu inte kommer få samma matchbild som senast vilket passar Mexiko bättre med högt tempo, aggressivt försvarsspel och snabba kontringar. Nu kommer de bli klart mer bollförande och få bygga upp sina chanser helt och hållet vilket de också är bra på men det kommer inte bli en dans på rosor trots bra självförtroende i ryggen.

Analys av matchen:
En matchbild där tempot kommer bli klart lägre vilket inte gynnar Mexiko lika mycket som Sydkorea. Ju mer Mexiko flyttar fram sina positioner ju mer kommer de öppna sig för Sydkoreas kontringar. Det här kommer inte bli i närheten av de matchbilder som såg senast dessa lagen var ute. Risken är att Sydkorea kan knipa alla tre poäng här om de bara kan utnyttja sina lägen när det är dags att kontra.

Spelförslag:
Troliga: Över 55.5% bollinnehav för Mexiko till 1.85 i odds.

Roliga: Sydkorea -1.5 ah till 19.00 eller Sydkorea vinner, över 2.5 mål samt blir Moreno varnad till 41 i odds!



Match: Tyskland - Sverige

Datum: 23 juni
Tid: 20.00
Arena: Olympiastadion Fisjt, Sotji
Odds: 1.48 – 4.20 – 7.50

Kort info om Tyskland:
Ställer troligen upp med en 4-2-3-1 uppställning med följande spelare:

Neuer – Hector, Boateng, Hummels, Kimmich – Kroos, Gundogan – Brandt, Reus, Draxler – Muller

Jag tvekar fortfarande om Gundogan spelar istället för Khedira men jag får ge mig här då många rapporter lutar åt det hållet. Vidare så får jag inte ihop det offensivt då jag tror Brandt kommer starta tillsammans med Reus. Både Draxler och Muller får då inte plats varpå jag kan tro att Löw flyttar upp Muller på topp. Men Werner borde starta igen. Oavsett kommer vi få se ett Tyskland med en helt annan energi inför mötet mot Sverige. Brandt kan spela en stor roll i att få tempo.

Kort info om Sverige:
Ställer troligen upp med en 4-4-2 uppställning med följande spelare:

Olsen – Augustinsson, Granqvist, Lindelöf, Lustig – Forsberg, Ekdal, Larsson, Claesson – Berg, Toivonen

Janne kommer inte överraska någon och det ser ut som alla är friska i truppen nu. Kommer jobba för 0-0 och med en poäng här så har de allt i egna händer. Kan de klara av ytterligare en match när ett storlag måste avgöra? Kom ju undan med blotta förskräckelsen mot Italien i Play Off.

Analys av matchen:
Kommer vara ett Tyskland som kommer öka tempot jämfört med matchen mot Mexiko som dock startade i rasande tempo. Sverige kommer dock backa hem klart mer vilket gör att Tyskland direkt från start kommer få rulla boll för att hitta öppningar. Då måste det också vara ett mer kreativt Tyskland med mer fart om det inte ska sluta 0-0 här. Med konstant tryck kommer det förr eller senare öppna upp möjligheter för en tysk straff om man inte fått hål på Sverige under första halvlek. Sverige måste ligga på och vara aggressiva i sitt försvar annars blir det nog kattens lek med råttan här. Hur mycket vågar Sverige ligga på för att störa tyskarnas spel?

Spelförslag:
Troliga: Tyskland över 63.5% bollinnehav till 1.95 i odds

Roliga: Tyskland tilldöms straff till 3.50 i odds


Grymt erbjudande hos 888sport för Sveriges stormatch:

Kommentera (1)

promo
td