Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
jun 2018
23

VM Dag 11! (24/6)



Tunisien får nog utses som sämsta laget i VM då deras organisation på plan var allt annat än bra. Detta straffade Belgien enkelt och min tanke om ett mer alert Tunisien i försvaret var långt ifrån korrekt. Målen ramlade in redan från start. Nu kan ju straffen ha gjort att det blev en liten annan matchbild än förväntat men troligen inte.

Mexiko vinner sedan ganska komfortabelt mot ett klent Sydkorea.

Snart dags för Sverige mot stornationen Tyskland.

Dag elva i VM bjuder inte på någon riktig höjdpunkt men att få se Senegal igen kommer bli oerhört trevligt och möjligen kan Nigeria och Senegal verkligen sätta färg på detta VM så även de afrikanska nationerna kan bjuda upp till både kamp och bra spel. På pappret annars kanske den tråkigaste dagen under VM men jag tror trots allt vi kan få se härliga matcher då de två sistnämnda betyder oerhört mycket. Men även inledningsmatchen kan bjuda på en trevlig föreställning där Panama överraskade positivt under åtminstone 45 minuter mot Belgien.



Match: England - Panama

Datum: 24 juni
Tid: 14.00
Arena: Nizjnij Novgorod Stadion, Nizjnij Novgorod
Odds: 1.22 – 6.00 – 15.00

Kort info om England:
Ställer troligen upp med en 3-1-4-2 uppställning med följande spelare:

Pickford – Maguire, Stones, Walker – Henderson – Young, Lingard, Loftus-Cheek, Trippier – Sterling, Kane

Ändrar antagligen väldigt lite i sin uppställning. Eventuellt spelar Henderson i ett femmannamittfält och sen är frågan om Loftus-Cheek startar istället för Alli. Ryktas även lite om att Rashford gå in på topp istället för Sterling. England imponerade i första matchen men Tunisien är ju ett lag som bjuder på mycket. Här borde England inte så lika mycket gratis och det gäller att de håller upp tempot och nöter på i 90 minuter.

Kort info om Panama:
Ställer troligen upp med en 4-1-4-1 uppställning med följande spelare:

Penedo – Davis, Baloy, Torres, Murillo – Gomez – Diaz, Godoy, Cooper, Barcenas – Perez

Ser ut att flytta ner en mittfältare lite mer defensivt i sin match mot England jämfört mot Belgien. Baloy kommer sannolikt in på Escobars plats i baklinjen. Gäller att kriga på i första matchen och inte vika sig en tum. Så länge de är med i matchen kommer de vara disciplinerade men vid underläge är det troligt att vi ser ett Panama som öppnar upp sig för att gå framåt och göra sitt första VM-mål någonsin. Räkna även med flera gula kort då de hellre sparkar ner motståndarna än ger dem ett halvbra läge.

Analys av matchen:
Två fysiskt tuffa lag som kommer hamna i mycket närkamper. England som det bollförande laget men det måste vara tempo och de får samtidigt inte bli för övermodiga. Panama var bättre än jag trodde och kan de bara stå upp en halvlek så kan de nog kriga klart i 90 minuter. Jag ser även klart fler gula kort här än matcher i snitt vad gäller VM. England såg imponerande ut i sin invigningsmatch trots att det dröjde till övertid innan avgörandet kom – men Panama kommer inte släppa till lika mycket bakåt så länge det är jämnt i matchen resultatmässigt.

Spelförslag:
Troliga: Över 2.5 kort till 1.45 och vill man öka oddset väljer man över 3.5 kort till 2.07 vilket också känns sannolikt.

Roliga: Tre eller fler tilläggsminuter i första halvlek till 6.50 i odds. Någon spelare kan säkert bli nedsparkad och skadad här.



Match: Japan - Senegal

Datum: 24 juni
Tid: 17.00
Arena: Jekaterinburg Arena, Jekaterinburg
Odds: 3.50 – 3.10 – 2.25

Kort info om Japan:
Ställer troligen upp med en 4-2-3-1 uppställning med följande spelare:

Kawashima – Nagatomo, Shoji, Yoshida, Sakai – Hasebe, Shibasaki – Inui, Kagawa, Haraguchi – Osako

Ställer troligen upp med exakt samma startelva som senast när de vann med 2-1 mot Colombia och varför ändra på ett vinnande koncept? Japan har ett trevligt och finurligt spel och kan överraska igen även om jag tror Senegal blir lite för tuffa att stå emot. Skillnad på lag från olika världsdelar i sitt spel.

Kort info om Senegal:
Ställer troligen upp med en 4-4-2 uppställning med följande spelare:

Ndiaye – Sabaly, Koulibaly, Sane, Wague – Mane, Gueye, Ndiaye, Sarr – Niang, Diouf

Jag tror vi får se samma elva som i senaste matchen även om det är lite frågetecken på några spelare. Men grunden sitter där och Senegal kommer trumma på likt första matchen. Vindsnabbe Sarr måste dock bli mer involverad framåt än hur det såg ut i slutet av förra matchen då det blev en stillastående Sarr som enbart hade ett defensivt ansvar, vilket var förståeligt med tanke på ledningen. Styrkan och snabbheten kommer bli avgörande här om det ska bli tre poäng och ”säkrat avancemang”.

Analys av matchen:
Två spelskickliga lag som båda har en viktig seger i ryggen. Det oavgjorda säkrar inte upp något alls och även om vi får se en hyfsat avvaktande inledning så känns det inte som två lag som bevakar 0-0 utan det kommer storma på framåt förr eller senare. Senegal har dock en bredare kvalité och ska vara laget som drar det längsta strået här. Japan får hoppas på bra kontringsläge som jag tror är det som kan ge Japan liv.

Spelförslag:
Troliga: Senegal till 1.61 i Draw No bet.

Roliga: Över 3.5 mål, över 9.5 hörnor samt över 4.5 kort till 26.00 i odds. Eller sänk varje krav med ett för att få 6.00 i odds.



Match: Polen - Colombia

Datum: 24 juni
Tid: 20.00
Arena: Kazan Arena, Kazan
Odds: 3.35 – 3.35 – 2.18

Kort info om Polen:
Ställer troligen upp med en 3-4-3 uppställning med följande spelare:

Szczesny – Cionek, Bednarek, Pazdan – Rybus, Zielinski, Krychowiak, Piszczek – Kownacki, Lewandowski, Blaszczykowski

Ändrar troligen runt en del efter nederlaget mot Japan senast. Om det sen blir en 3-4-3 eller en annan formation är svårt att sia då de varierar en hel del i laget. Även vilka tre som kommer ligga högst i banan är osäkert förutom Lewandowski. Måste få fart på bollen och utnyttja deras stjärna på att bättre sätt en senast.

Kort info om Colombia:
Ställer troligen upp med en 4-2-3-1 uppställning med följande spelare:

Ospina – Mojica, Murillo, Sanchez, Arias – Lerma, Barrios – Rodriguez, Quintero, Cuadrado – Falcao

Kör vidare med 4-2-3-1 då förra matchen spelades med decimerat manskap efter en tidig utvisning. Rodriguez från start förväntas och det är verkligen upp till toppform här om det ska bli några poäng. Kommer få det tufft mot ett aggressivt Polen som jag tror kommer gå ut med en helt annan energi här. Colombia måste hitta tillbaka till någon grund där de kan växa under matchen.

Analys av matchen:
Avvaktande spel från början då det viktigaste här är att absolut inte förlora får då finns fortfarande en hygglig chans att ta sig vidare från gruppen. Samtidigt är en poäng inte mer än att övriga resultat också måste gå rätt. Frågan är vilket lag som vågar trycka på för att ta hem matchen. Jag tror Polen – trots deras usla spel senast – kommer visa sina kvalitéer här och att Colombia blir en flopp i årets VM. Lewndowski gör minst ett mål en normal dag.

Spelförslag:
Troliga: Polen eller oavgjort till 1.70 i odds.

Roliga: Över 2.5 mål, över 10.5 hörnor, Lewandowski gör mål och Zielinski en målgivande pass till 51.00 i odds.


Kommentera (2)

promo
td