Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jun 2018
25

VM Dag 13! (26/6)



Äntligen fick Marocko lite utdelning, 2-2 mot Spanien var inte illa, och frågan är om inte Nordin Amrabat är VM´s genombrott likt Dimitri Payet i EM 2016. Riktigt häftig spelare att titta på iallafall. I de övriga matcherna fick vi se ett Uruguay som mosade värdnationen, samt ett Saudiarabien som knäppte Salah och hans Egypten på näsan trots mängder av målchanser. Även Portugal såg återigen skakiga ut när man endast grejade kryss mot Iran. De måste nog rycka upp sig i slutspelet är känslan.

Det är åter fyra matcher på schemat under tisdagen, och de matcher vi ska kika närmare på är:

- Danmark - Frankrike

- Australien - Peru

- Island - Kroatien

- Nigeria - Argentina



Match: Danmark - Frankrike

Datum: 26/6
Tid: 16:00
Arena: Luzjniki-stadion
Odds: 4.60 - 2.70 - 2.17

Kort info om Danmark
Förväntas ställa upp med en 4-2-3-1 uppställning enligt följande:

Schmeichel - Larsen, Christensen, Kjaer, Dalsgaard - Schöne, Delaney - Sisto, Eriksen, Braithwaite - Jörgensen.

William Kvist är fortsatt skadad. Sedan är även Poulsen borta p.g.a avstängning då han drog på sig ännu ett gult förra matchen. Ersättaren blir Braithwaite ute på högerkanten.

Kort info om Frankrike
Förväntas ställa upp med en 4-4-2 uppställning enligt följande:

Mandanda - Hernandez, Kimpembe, Varane, Sidibe - Lemar, Kanté, N´Zonzi, Dembele - Giroud, Greizmann.

Samuel Umtiti dras med känningar i ljumsken, och förväntas inte att starta. Rami och Kimpembe är mannarna som slåss om hans plats. Deschamps söker fortfarande efter ett fungerande spelsätt, där han kan få igång Greizmann och Pogba som ännu inte levererat som väntat. Vad det gäller just Pogba är det även oklart hurvida han kommer starta eller inte.

Analys av matchen:
Det är ändå två lag som gjorde en bättre 2a match än vad de gjorde inledningsvis. Frankrike är med sina 6 poäng redan klara för avancemang, medan Danmark behöver minst en poäng, men gärna 3 då det beror lite på Peru i den andra matchen. Känslan är att eftersom Danmark har mer att spela för, och Deschamps åter roterar lite i elvan, kommer Danmark vara aningen hungrigare, och jag skulle inte bli förvånad om man faktiskt går segrande ur den här matchen.

Spelförslag:
Frankrike imponerar verkligen inte, samtidigt som Danmark verkligen behöver den här vinsten. Chanserna är vårt grannland lyckas med det känner jag ändå är goda. Därför blir spelet - Danmark vinner.



Match: Australien - Peru

Datum: 26/6
Tid: 16:00
Arena: Fisjt-stadion
Odds: 3.15 - 3.35 - 2.28

Kort info om Australien
Förväntas ställa upp med en 4-4-1-1 uppställning enligt följande:

Ryan - Behich, Milligan, Sainsbury, Risdon - Arzani, Jedinak, Mooy, Leckie - Rogic - Juric.

Man kliver ner på en 4-4-1-1 uppställning här med Tomi Juric istället för Andrew Nabbout som dras med skada. Det kan även komma att bli en förändring på vänsteryttern där Arzani väntas ersätta Kruse.

Kort info om Peru
Förväntas ställa upp med en 4-2-3-1 uppställning enligt följande:

Gallese - Trauco, Ramos, Rodriguez, Advincula - Aquino, Yotun - Flores, Cueva, Carillo - Guerrero.

Aquino ser ut att fortsätta istället för Renato Tapia som fick en hjärnskakning mot Danmark. Även Jefferson Farfan är borta p.g.a skada.

Analys av matchen:
Australien har chans på en andraplats om man vinner den här matchen och det andra resultatet går ens väg. Peru står på 0 poäng, men har spelat fin fotboll detta VM. Lite konstigt kan tyckas, men men. Många har underskattat Australien, som motbevisat de allra flesta. Man är ett extremt hårt jobbande lag, och är riktigt starka i de fast situationerna. Peru är ett mer spelande lag, med en kraftig offensiv. Det känns som en ganska jämn och öppen match, som egentligen kan gå båda vägarna.

Spelförslag:
Peru har inget att spela för, och lär inte tänka jättemycket på defensiven, samtidigt som Australien ser riktigt starka ut, och kommer säkerligen skicka in någon boll i nätet. Ett bra spel känns därför som - Över 2.5 mål.



Match: Island - Kroatien

Datum: 26/6
Tid: 20:00
Arena: Rostov Arena
Odds: 3.50 - 3.30 - 2.14

Kort info om Island
Förväntas ställa upp med en 4-4-1-1 uppställning enligt följande:

Halldorsson - Magnusson, Sigurdsson, Arnason, Saevarsson - Bjarnasson, Hallfredsson, Gunnarsson, Gisslason - Sigurdsson - Finnbogasson.

Gudmundsson är borta p.g.a vadskada, vilket också ser ut att vara det enda avbräcket. I övrigt kliver man ner på en 4-4-1-1 formation efter 2-0 förlusten mot Nigeria senast.

Kort info om Kroatien
Förväntas ställa upp med en 4-2-3-1 uppställning enligt följande:

Kalinic - Pivaric, Vida, Corluka, Jedvaj - Brozovic, Badelj - Perisic, Kovacic, Pjaca - Kramaric.

Zlatko Dalic gör några ändringar efter 3-0 vinsten senast och därmed också säkrat avancemang. Corluka, Kovacic och Badelj ser ut att ersätta Modric, Rakitic och Rebic. Även Kalinic kan komma att starta istället för Subasic i målet.

Analys av matchen:
Kroatien har verkligen imponerat såhär lång, och är som redan nämnt klara för åttondelsfinal. I och med avancemanget roterar man en del i truppen, vilket gör att Island givetvis får större möjligheter att kunna plocka poäng. Faktum är att 3 poäng och en bra målskillnad krävs för att Island ska kunna avancera, samtidigt som Nigeria förlorar mot Argentina, som också kan avancera. Ett riktigt getingbo med andra ord.

Spelförslag:
Kroatien har en ganska tunn trupp, även om den bästa tänkbara startelvan är av högsta kvalitet. I och med rotationerna man gör här blir man givetvis inte lika stora favortiter, och vi ger Island goda möjligheter att hitta nätet. Spelet blir därför - Båda lagen gör mål.



Match: Nigeria - Argentina

Datum: 26/6
Tid: 20:00
Arena: St:Petersburg-stadion
Odds: 6.50 - 4.35 - 1.50

Kort info om Nigeria
Förväntas ställa upp med en 3-5-2 uppställning enligt följande:

Uzoho - Omeruo, Troost-Ekong, Balogun - Ebuehi, Etebo, Mikel, Ndidi, Moses - Musa, Ihenacho.

Gernot Rohr ser ut att fortsätta med den 3-backslinje han ställde mot Island. I övrigt verkar det som Ebuehi kliver in istället för Idowu, samt att John Obi Mikel är osäker p.g.a känningar i handen.

Kort info om Argentinal
Förväntas ställa upp med en 4-3-3 uppställning enligt följande:

Armani - Tagliafico, Otamendi, Mercado, Salvio - Perez, Mascherano, Banega - Di Maria, Higuain, Messi.

Sampaoli formerar sitt lag i en 4-3-3 uppställning, och byter Caballero mot Armani i målet. Samtidigt som Banega, Di Maria och Higuain kliver in på bekostnad av Acuna, Meza och Agüero.

Analys av matchen:
Nigeria lyckades knipa en vinst senast mot Island, och har egentligen allt i sina egna händer inför den här matchen. Man möter ett Argentina, som hittills varit en av VM´s klart största besvikelser, men faktum är dock att Argentina har chans på avancemang om man vinner den här matchen samt att Kroatien slår Island i den andra matchen. Eller om båda Argentina och Island vinner, men att Argentina på målskillnad kliver förbi. Argentina är givetvis fortsatt stora favoriter, och detta är faktiskt riktigt svårt att säga hur det kommer att gå. Känslan är dock att vi kan få se en hel del mål. Jag tror mer på en 4-3-3 formation i Argentina, samtidigt som Nigeria besitter sin främsta kvalitéer i det offensiva spelet.

Spelförslag:
Spelet över 2.5 mål känns givet.

Kommentera (4)

promo
td