Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
jun 2018
28

VM Dag 15! (28/6)



Vilken fantastisk match av Sverige som inte bara gav avancemang utan även gruppvinst eftersom Tyskland förlorade mot Sydkorea. Det innebär att Sverige får möta Schweiz i åttondelen vilket såklart är bra mycket skönare än Brasilien.

Mest sevärd på torsdagskvällen blir utan tvekan Panama mot Tunisien även om inget av dessa lag kan ta sig vidare. Att England och Belgien ska bjuda upp till riktiga vilda västern tror jag inte även om flera spelare vill visa upp sig. Den intressanta gruppen är H som avgöra några timmar tidigare och jag håller mina tummar att Senegal tar sig vidare. Det vore bra för fotbollen när vi nu sett att ett lag som Danmark kunde ta sig vidare. Jag står fast med Japan och Senegal som tar sig vidare till dryga 30 i odds innan VM. Sen får vi en vilodag innan slutspelet drar igång på lördag! Kan behövas men visst kommer det kännas tomt.



Match: Japan - Polen

Datum: 28 juni
Tid: 16.00
Arena: Volgograd Arena, Volgograd
Odds: 2.55 – 3.15 – 2.95

Kort info om Japan:
Ställer troligen upp med en 4-2-3-1 uppställning med följande spelare:

Kawashima – Nagatomo, Shoji, Yoshida, Sakai – Shibasaki, Hasebe – Inui, Kagawa, Haraguchi – Osako

Ser ut att starta med samma elva som senast som gjorde ett riktigt starkt jobb mot Senegal och fick med sig ett oavgjort resultat. Japan kommer fortsätta med sitt rätt kvicka och offensiva spel och möter nu ett lag som inte alls för ut något av den kapacitet vi trodde de skulle besitta.

Kort info om Polen:
Ställer troligen upp med en 4-2-3-1 uppställning med följande spelare:

Szczesny – Rybus, Glik, Pazdan, Piszczek – Zielinski, Krychowiak – Grosicki, Milik, Blaszczykowski – Lewandowski

Ett Polen som inte alls levererat hittills och där tränaren borde röra om rejält i grytan inför sista matchen. Verkar dock inte som det blir så utan det är väl mest om det blir Milik och Lewandowski på topp möjligen. Sett trötta ut och jag blir förvånad om de orkar tända om. Första 20 minuterna kommer det nog ett försök att visa upp ett klart bättre spel så de kan komma hem till Polen med någon slags stolthet.

Analys av matchen:
Ett snabbt och kul Japan som har allt i egna händer och tar sig vidare på ett oavgjort resultat. Tror dock inte vi får se minsta tillstymmelse av ett defensivt Japan då de har så starka offensiva spelare som Kagawa och Inui. Japan känns som en positiv överraskning i VM och om inte Polen trollar eller får en väldigt fin inledning som kan ge mer energi, då slutar det här med tre poäng till Japan.

Spelförslag:
Troliga: Över 4.5 hörnor för Japan till 1.62 i odds.

Roliga: Inui slår en målgivande passning, Lewandowski gör mål på nick samt att matchen får över 8.5 hörnor till 76.00 i odds.



Match: Senegal - Colombia

Datum: 28 juni
Tid: 16.00
Arena: Samara Arena, Samara
Odds: 4.50 – 3.50 – 1.83

Kort info om Senegal:
Ställer troligen upp med en 4-3-3 uppställning med följande spelare:

N’Diaye – Sabaly, Koulibaly, Sane, Wague – Gueye, N’Diaye, Ndiaye – Mane, Niang, Sarr

Snabbe Sarr som jag hoppades kunde få ett genomslag och bli bäste målskytt i åtminstone Senegal har fortfarande inte haft så mycket heta chanser då han ligger lite för långt ner i banan. Jag hoppas Senegal fortsätter spela som de ska, framåt och med mycket fart. Då har de bra chanser att avancera till åttondelsfinal som enda afrikanska lag.

Kort info om Colombia:
Ställer troligen upp med en 4-2-3-1 uppställning med följande spelare:

Ospina – Mojica, Mina, Sanchez, Arias – Barrios, Uribe – Rodriguez, Quintero, Cuadrado – Falcao

Fick en bedrövlig start mot Japan där det blev förlust med 2-1 men har nu efter en seger med 3-0 mot Polen allt i egna händer där de avancerar till åttondelsfinal vid seger. Var min flopp innan VM men Polen har varit ännu sämre och Colombia spelade faktiskt kul och lite oväntad fotboll senast men motståndet var som sagt inte det bästa. Upp till bevis nu om de har något i VM att göra. Mycket kommer kretsa kring James Rodriguez.

Analys av matchen:
Två spelförande lag som gör det oväntade och har en del glädje i spelet. Tror det blir en underhållande match trots att mycket står på spel. Trots att Senegal går vidare vid 0-0 så lutar det snarare åt att det blir fem mål i matchen. De här två lagen är gjorda för att anfalla så utgå från det i tankarna om hur vi vill hitta trevliga spel här.

Spelförslag:
Troliga: Över 2.5 mål till fina 2.04 i odds.

Roliga: Över 4.5 mål, över 11.5 hörnor samt över 5.5 kort, även om jag tror matchen blir trevligt spelad med mindre fult spel. Oddset är dock 91.00



Match: Panama - Tunisien

Datum: 28 juni
Tid: 20.00
Arena: Mordvinien Arena, Saransk
Odds: 4.50 – 3.70 – 1.78

Kort info om Panama:
Ställer troligen upp med en 4-3-3 uppställning med följande spelare:

Penedo – Davis, Torres, Baloy, Machado – Godoy, Gomez, Avila – Rodriguez, Perez, Arroyo

Finns lite olika källor som säger olika saker om uppställningen här och jag själv är inne på att det även kan bli en 4-4-2 med Perez och Tejada på topp. Panama gjorde sitt första VM-mål senast och det var nog det viktigaste i VM. Nu kommer de gå ut och spela boll utan att bry sig om det slutar med tre eller sju insläppta för de är sugna på sitt andra VM-mål nu.

Kort info om Tunisien:
Ställer troligen upp med en 4-3-3 uppställning med följande spelare:

Mustapha – Maaloul, Meriah, Benalouane, Nagguez – Sassi, Skhiri, Khaoui – Sliti, Khazri, Youssef

Två byten i backlinjen pga skador men annars ett lag och en elva som kommer ösa på framåt. Har sin stjärnspelare i Khazri som kommer få mycket yta att springa runt på. Haft två tuffa matcher utan något speciellt organiserat spel men det kommer fungera mycket bättre mot ett Panama än de europeiskt duktiga länderna England och Belgien som straffade dem hårt.

Analys av matchen:
En match som jag tror kommer passa Tunisien överlägset mycket bättre än föregående två fiaskon där de verkligen skämt ut sig i det taktiska. Nu möter de ett Panama som också kommer trycka framåt och spela gladfotboll. Den här matchen handlar inte i första hand om att vinna utan om att spela bra fotboll och göra mycket mål. Kommer bli mycket mer sevärd än det europeiska mötet. Frågan är om Panama kommer smälla på i försvaret just för att de så gärna vill ha med sig en poäng hem från sitt första VM. Men det kommer inte bli ett defensivt spelande lag. Tunisien kommer få mycket yta att agera på och det kan bli en ny målfest i den här gruppen.

Spelförslag:
Troliga: Över 2.5 mål till 2.73 i odds.

Roliga: Att Wahbi Khazri gör mål i bägge halvlekar till 19.00 men ett ännu roligare spel är att Wahbi Khazri gör minst tre mål, ett med vänster fot, ett med höger fot och ett på nick till 751.00 i odds.



Match: England - Belgien

Datum: 28 juni
Tid: 20.00
Arena: Kaliningrad Arena, Kaliningrad
Odds: 2.60 – 3.10 – 2.88

Kort info om England:
Ställer troligen upp med en 3-5-2 uppställning med följande spelare:

Pickford – Maguire, Stones, Walker – Rose, Delph, Dier, Loftus-Cheek, Alexander-Arnold – Rashford, Kane

Oerhört osäkert vilka som kommer spela och även om det blir med uppställningen ovan. England som etta eller tvåa i gruppen spelar inte så stor roll då motståndet i åttondelsfinalen inte skiljer sig så mycket åt om det blir Japan, Colombia eller Senegal. Några spelare med gult kort som kan vila och det är även osäkert om Kane är på topp även om jag personligen tror han kommer spela en halvlek.

Kort info om Belgien:
Ställer troligen upp med en 3-4-2-1 uppställning med följande spelare:

Courtois – Vermaelen, Kompany, Alderweireld – Chadli, Dembele, Fellaini, Januzaj – Hazard, Tielemans – Batshuayi

Även Belgien bryr sig inte så mycket om de kommer etta eller två i gruppen och kommer antagligen låta nya spelare få chansen från start. Ställer dock troligast upp med samma spelsätt. Borde finnas några spelare här som verkligen vill visa upp sig.

Analys av matchen:
Matchen betyder inte så mycket för de här lagen egentligen och det borde bli en öppen och rätt trevlig match att titta på. Det som möjligen rubbar den bilden är om de nya spelarna som får chansen här ska in och sätta sig i respekt och via att de är värda en plats i kommande startelvor. Fördelen lagen har här är att de kan välja motståndare då grupp H spelas tidigare på dagen. Men min tanke är att de kommer gå in här och inte bry sig speciellt mycket vilka de kommer få möta i en eventuell åttondelsfinal. Borde bli en snäll match med få kort och förhoppningsvis några mål även om det riskerar bli på halvfart matchen genomförs.

Spelförslag:
Troliga: Under 3.5 kort till 1.55 i odds.

Roliga: Halvtidsresultat 2-1 till England till 21.00 i odds.

Kommentera (1)

promo
td