Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jul 2018
03

AmaerildeRimfrost analyserar Bomben 1 (3/7)

Det är hela 907 563 kronor extra i dagens pott på Bomben 1. Då vill vi så klart försöka vara med och dela på pengarna! Det är tre matcher fotboll, varav två VM-åttondelsfinaler med Sverige involverat samt en lite mindre spännande match från Allsvenskan. Omsättningen är redan uppe i nästan miljonen och jag tror vi springer över två och en halv miljon kronor i omsättning. Så runt 100% i återbetalning borde det kunna bli. Spelstopp är 15.59.

Det är Bomben 1 som gäller ikväll. Här ser ni samtliga bomben-omgångar.

1. Sverige - Schweiz
En underbar match för de flesta fotbollsälskande supportar i Sverige. Åttondelsfinal mot Schweiz luktar målsnålt lång väg och 0-0 eller 1-0 åt något håll är ju det som de flesta lutar sig mot men även två mål på de här lagen har har över 25% pengar på sig.

Sverige har spelat väldigt stabilt i försvaret men vågar samtidigt anfalla med folk i sina kontringar även om vi från spjutspetsarna längst fram har mer att önska. Har klart potential att vinna matchen. Schweiz å sin sida gjorde det riktigt bra mot Brasilien och kan klara av att försvara sig fint. Dock blev det två insläppta mot Costa Rica i sista matchen med två kort som även betyder att de saknar två av sina fyra ordinarie i backlinjen. Tror Sverige har mest fördel i fasta situationer här märkligt nog.

Normalt en match där man vill sticka ut och tippa minst tre mål på något av lagen, men det är samtidigt inte så sannolikt. Någonting vill man ju ska tala för det åtminstone. Spelade själv 4-0 till Sverige mot Mexiko men det var en annan sorts match med andra förutsättningar. Visst kommer det bli lite panik förr eller senare här om något lag skulle ligga under. Men vi utgår från de logiska resultaten här tycker jag. Men fyll på med tre och fyra mål på Sverige under rådande omständigheter.

2. Colombia - England
Här tycker jag vi tar ställning och väljer sida för att göra det lite enklare att få in Bomben 1. England ska vinna det här enligt mig. Visserligen har de haft två väldigt enkla matcher samt en helt betydelselös match mot Belgien där inget lag ville vinna och England lyckades skådespela bäst när de släppte in det enda målet i den matchen.

Nu möter man ett Colombia som inte imponerat speciellt mycket. Förlust mot Japan med en man mindre - ett Japan som dock totalt sett gjort det bra. Sen fick man med sig 3-0 mot ett svagt Polen som inte alls fungerade i årets VM. Avslutade sen med att slå Senegal trots att man var utspelade i första halvlek innan Senegal var nöjda med 0-0 och blev passiva.

Frågan är bara hur det slutar med antalet mål eftersom det är det vi ska pricka in här. Jag tror även Colombia kan vara med och göra mål här, säkert upp till två stycken. Men vi börjar med två mål på England och slutar på fyra eller fem. Skulle sen England vara överskattade som vanligt så får vi testa en annan omgång. Täck dock på att det är i Europa VM avgörs och det är en fördel för de europeiska lagen då. Streckmässigt har de flesta pengarna hamnat på England här samt att Colombia når max två mål. Kan vara en idé att gå emot av den anledningen.

3. IK Sirius - GIF Sundsvall
Allsvenskan sparkar igång igen efter ett uppehåll. Svårlöst match direkt och vi har ingen aning om hur lagen står formmässigt. Vad är då mest sannolikt? Målrik eller målsnålt? Sirius ligger ju sist i tabellen med endast fem poäng och har redan åkt hiss väldigt långt ner mot Superettan.

Sundsvall inledde serien bra i våras men hade mängder med hemmamatcher och har fortfarande inte vunnit borta - dock bara på tre ynka matcher. Ska dock sägas att Sundsvall spelade rätt bra fotboll men trots det väljer jag att luta mig mot Sirius i första hand.

Streckmässigt hamnar de flesta streck som vanligt mellan noll och två mål på lagen här och det är ju så klart det sannolika och utgå från det om man mest vill sätta Bomben, annars gå på lite osannolika resultat här dessutom.

Summering
Försök stick ut på en match och spela inte 1-1 i samtliga matcher då det alltid ger riktigt dåligt betalt - framför allt i förhållande till vad det borde ge. Utgår man från en målsnål match i Sverige så pumpa upp målen på England eller Sirius. Målsnålt i Allsvenskan så tryck in tre eller fler mål på England eller Sverige. Alternativet är ju annars att spika Colombia 2-0 och 2-1.


Här lämnar du in dina egna rader

Systemförslag för latmasken som spelar ett matematiskt system. Kostnad 864 kronor.

0,1,2,3 - 0,1,2
0,1 - 2,3,4,5
0,1,2 - 0,1,2


Det lilla matematiska och troliga för den som mest vill ha kvällsnöje för en liten slant. Kostnad 108 kronor.

0,1,2 - 0
0,1 - 1,2,3
0,1,2 - 0,1


Det reducerade förslaget som går att bygga efter ifall man är flera som delar. Ramen med de viktigaste reduceringarna skriver jag upp här under. Här siktar vi på höga utdelningar i första hand. Ramen består av 4800 rader.

0,1,2,3,4 - 0,1,2,3 (max fyra mål)
0,1,2,3 - 1,2,3 (minst tre mål)
0,1,2,3,4 - 0,1,2,3 (max fyra mål)

Lycka till och fundera först ut om det är lite spänning eller pengar och värde som är det viktigaste och gör systemet utefter det.

Kommentera

promo
td