Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
jul 2018
18

Vinnare av VM-tipset!

I söndags kväll infinner det sig en liten form av tomhet när man som sportnörd inser att sommarens stora sportfest är över då Putin står och delar ut medaljer i ösregn borta i Moskva.

Samtidigt så ska man väl inte klaga på något just nu med denna supersommaren som vi får uppleva och Sveriges landslag vann många hjärtan under VM med sitt heroiska spel som ändå gick lite över förväntan.

VM-finalen avgjordes för bara några dagar sedan där det tillslut blev Frankrike som korades till världsmästare efter en målrik finalvinst mot Kroatien.

VM-finalens slut innebär också slutet för ett par av våra tävlingar som kördes under VM.

Det stora VM-tipset som hade hela 365 deltagare avgjordes samtidigt som VM-finalen var färdigspelad och vinnare i tävlingen blev "knivskarp" som fick ihop 169 poäng.

Stort grattis till "knivskarp" som dels kan titulera sig som Sharps VM-kung men också inkassera priser på 7500kr + 20 trisslotter.

Grattis även till resterande pristagare som slutade top10. Här ser ni slutställningen med vilka som hamnade på prisplats:Vi kommer att kontakta alla vinnarna för prisutdelning men eftersom vi är mitt uppe i semestertider så kan det dröja lite innan allt blir klart, så vänligen ha förståelse för detta.

VM's slut innebär också slutet för spreadsheettävlingen som kördes under VM i 4 etapper. Deltagarna har möjlighet att rätta sina spel upp till 5 dagar från att matchen man spelat på avgjorts vilket gör att vi måste avvakta till lördag innan vi helt kan säkerställa slutställningen i sista etappen. Efter det ska vi kontrollera så att allting gått rätt till i tävlingen innan vi kan ta fram vinnarna där.

Det är mycket semestertider för många nu vilket har gjort att vi pausat snöbollstävlingen några veckor. Planen är att återuppta snöbollstävlingen om några veckor när alla stora fotbollsligor kickar igång.

Hoppas att det fanns några som uppskattade tävlingarna som vi anordnade under VM och ännu en gång stort grattis till alla pristagare i VM-tipset!

Ha nu en fortsatt härlig sommar i värmen!

Kommentera (7)

promo
td