Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
aug 2018
15

Serie A start!På lördag den 18 augusti tjuvstartar den italienska högstaligan Serie A. Först ut är de senaste sju årens regerande mästare Juventus som åker 30 mil österut för att ta sig an Chievo från Verona och inleda ytterligare en säsong med att vara stora favoriter för att ha hem ännu ett guld. Smått fantastiskt att fullständigt dominerat den italienska fotbollen på det sättet. Även om sluttabellen de senaste säsongerna endast haft en differens på fyra poäng ner till tvåan så har det tidigare säsonger varit så stort glapp som 17 poäng. Frågan inför den här säsongen är egentligen med hur många poäng de kommer vinna sin åttonde raka säsong med. Och nästa fråga är om det för fjärde gången i rad också blir Napoli och Roma som lägger beslag på de andra två topplaceringarna i valfri ordning som det varit de tre senaste säsongerna.

För det överlägsna Juventus verkar inte bara vara nöjda med att vara bäst i Italien utan siktar nu än starkare på att även dominera ute i Europa. Den mest omtalade övergången på flera år står Turinklubben också för. Från Real Madrid är nämligen Ronaldo den stora stjärnan som ska få superklubben att lyfta ytterligare några snäpp. Som om inte det vore nog så har de även hämtat tillbaka mittbacken Leonardo Bonucci från Milan, vilket gör att fyrbackslinjen är komplett igen som den tidigare sett ut – för fyra poäng verkar inte vara tillräckligt att vinna ligan med.

Kan de senaste säsongernas utmanare Napoli och Roma ens vara i närheten av att utmana om ligatiteln kommande säsong? Romlaget har ju hämtat in den svenska landslagsmålvakten Robin Olsen och det är väl kanske det mest spännande med våra ögon i norr. Även Javier Pastore från PSG och Justin Kluivert från Ajax känns som intressanta nyförvärv. Så sent som igår blev även den defensiva mittfältaren Steven Nzonzi klar från Sevilla. För Napolis del är den 22-årige centrala mittfältaren Fabian Ruiz från Real Betis i Spanien det mest intressanta tillsammans med Simone Verdi, från Bologna, som är en mer offensiv spelare. Men som helhet ser det tufft ut för de konkurrerande klubbarna att kunna vara med när serien avslutas i maj om drygt nio månader.

Outsiders får Lazio och Inter vara som senaste säsongen fick särskiljas genom inbördes möten för att avgöra vilket lag som skulle gå till Champions League och vilka som fick nöja sig med Europa League. Här var det Inter som dragit det längsta strået trots att huvudstadsklubben hade en bättre målskillnad. Det var även dessa två klubbar som hade de bästa målskyttarna i ligan, Immobile i Lazio och Icardi i Inter som delade på skytteligasegern med hela 29 mål vardera. Trots detta så var det Dybala i Juventus som lyckades med flest hattrick under säsongen, tre stycken men det räckte endast till 22 mål totalt och en tredjeplats. Mycket talar för att det är en Juventusspelare som kommer hamna högst upp i kommande års skytteliga. Vad ska kunna stoppa Ronaldo från att fortsätta hitta nätet på det sättet vi alltid är vana att se honom.

Ligan känns på förhand avgjord, vilket de flesta är överens om. Vi tänker inte sticka ut hakan och påstå något annat men däremot så tänkte vi utmana er om vilka som är de bästa långtidsspelen är. Det finns nämligen annat att spela på än att Juventus vinner ligan till 1.42 i odds eller att Ronaldo vinner skytteligan till 1.92 i odds, bägge via Pinnacle. Men det känns väl som ”säkra” spel om man nu tror att historien har sin gång och att inga nya vindar börjar blåsa över Italien.


Paulo Dybala att göra under 18.5 mål i ligan till 1.85 i odds hos Unibet med 7 units

Vi tror att Ronaldo kommer dominera så mycket framåt i Juventus att Dybala får oerhört svårt att nå upp i de 22 mål som han senaste säsongen gjorde. Då ingick även straffmål och de kommer i framtiden hamna på Ronaldos konto. Förra säsongen var det 16 mål respektive 12 mål som gjordes av de som var näst bäst i sina klubbar. För två år sen var det 18 mål och för tre säsonger sen 12 mål. Vi tycker det talar sitt tydliga språk och fortsätter på den inslagna vägen. Nej, det här går aldrig över 18 mål. Spelbart ner till 1.70 värderar vi.


Ciro Immobile att göra under 24.5 mål i ligan till 1.72 i odds hos Unibet med 7 units

Att upprepa en sådan fantastisk säsong som senast blir svårt vad gäller målskyttet i den Italienska ligan. Vi tror det kommer landa på drygt 20 mål den kommande säsongen och det ska mycket till för att ens vara i närheten av de 29 mål som senast producerades. Oddset är ju dock därefter och linan så klart lägre. Men Lazio är inte Juventus (där det verkar finnas garantier) trots att de både gör och släpper in mycket mål allt som oftast. Risken för en sämre säsong är överhängande och det finns skador och allt möjligt som kan sätta käppar i hjulet för Immobile som trots allt är en skyttekung av rang. Men här spelar vi till 1.72 då vi anser att det sitter 60% av gångerna.


Justin Kluivert att göra under 6.5 mål i ligan till 1.85 i odds hos Unibet med 7 units

Även om det är ett riktigt intressant nyförvärv i 19-årige sonen till Patrick Kluivert så tvivlar vi att han första säsongen i Serie A får tillräckligt med speltid för att kunna leverera sju eller fler mål. Han kommer konkurrera med El Shaarawy bl a och det är en spelare som levererar. Romas målgörare efter Dzeko kommer säkert att kunna göra mellan sju och tio mål, men då behöver man tillräckligt med speltid. Skulle Kluivert nu leverera direkt och ha en ordinarie plats så ändras ju förutsättningarna men vi tror inte han går in som 19-åring i sin första säsong och lyckas med det. Dock ska det bli kul att se vad han kan leverera. Vi spelar det här ner till 1.70 i odds också utan att blinka.


Radja Nainggolan att göra över 4.5 mål i ligan till 1.50 i odds hos Unibet med 8 units

Blir man värvad för 38 miljoner Euro från Roma till Inter och har snittat 6.5 mål de senaste fyra säsongerna så måste vi in här trots att oddset är i lägsta laget rent generellt. Men speltid kommer han få och då målskyttet ökat markant senaste säsongerna ser vi att han kommer ha en liknande roll i Inter som är tippade tvåa i ligan. Vi tycker förutsättningarna är goda att det landar över fyra mål här. Senaste säsongen blev det dock prick fyra mål men endast på 31 matcher. Vi hoppas han är skadefri och får spela hela säsongen så känns det här som ett stabilt spel. Elva och sex mål har det blivit säsongerna innan. Ej spelbart lägre än 1.50 då det är i lägsta laget och marginellt med värde.


Kommentera gärna och berätta vad ni spelar på!

Kommentera (1)

promo
td