Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
aug 2018
20

AmaerildeRimfrost analyserar Bomben 1 (20/8)

Det är rullpott och det gör att vi tycker det är intressant att kliva in och försöka hitta värde trots ett högt spelavdrag i grunden. Men med nästan 250 000 kronor är förutsättningarna klart bättre och det är dessutom tre trevliga matcher på kupongen. Två matchen från Allsvenskan samt en från Premier League. Vi försöker bena ut matcherna för att se vad som är sannolikt och vad som dessutom kan vara spelvärt.

Det är Bomben 1 som gäller ikväll. Här ser ni samtliga bomben-omgångar.

1. Hammarby - Örebro
Tabelltvåan Hammarby har nu fem raka matcher i Allsvenskan utan förlust. Dock har inte motståndet varit bland det tuffaste. Norrköping senast på bortaplan när det slutade 0-0 tillhör väl det lite svårare.

Nu är det Örebro som kommer på besök till Tele2 Arena och närkingarna kommer få slita hårt för att försöka vända den negativa trenden med en enda poäng på de sex senaste matcherna. I mitten av maj när de möttes i Örebro segrade "Bajen" med 2-1 och det blev även två segrar för dem förra säsongen, då med 3-1 och 3-0.

Så bra fotboll som Hammarby spelat den här säsongen så säger all logik att det här kommer bli en seger för hemmalaget. När Hammarby mötte Trelleborg borta blev det en enkel seger medan de hemma inte lyckades få in bollen på en mängd skapade lägen där frågan mer var när istället för om Hammarby skulle göra mål. Efter 1-0 där blev de lite passiva medan Trelleborg jagade kvittering och var så nära i slutminuten att få med sig 1-1.

Men skulle det skapas lika mycket chanser ikväll så är frågan inte bara när utan mer om hur många mål det ska bli för hemmalaget. 2-0 och 2-1 är de mest spelade resultaten här och jag tycker vi ska försöka undvika dessa ifall vi vill ha en större del av kakan.

2. IFK Göteborg - Östersund
Ett Göteborg som bara har tre poäng ner till Brommapojkarna som för nuvarande ligger på kvalplats. På sistone har det gått tung förutom mot just nämnda BP där det faktiskt blev en mycket viktig seger med 3-0 på hemmaplan.

Göteborg har dessutom gjort mål i sex raka matcher i Allsvenskan. Så helt nattsvart ser det inte ut även om det finns mycket att önska. Bortalaget Östersund ångar på, men segern senast mot Kalmar satt långt inne. Frågan är om de bara åker ner till Göteborg och fortsätter sin fina form och tar en femte vinst i rad. Logiken säger det men streckmässigt så är det inte så klar fördel här för Östersund. Det gör att vi kanske ska leka med tanken att hemmalaget lyckas göra tre mål till endast åtta procent?

Jag tycker vi kan chansa och hoppa över noll mål på Göteborg som just nu har hela 25% på sig. Det tråkiga är dock att både ett mål till 39% och två mål till 26% är väldigt tråkiga siffror men ack så sannolika.

3. Crystal Palace - Liverpool
Vilken underbar match i London när Liverpool kommer på besök och ska ta sig an ett Crystal Palace som segrade med 2-0 borta mot Fulham senast. Liverpool segrade med hela 4-0 hemma mot West Ham i premiären och det kunde slutat med klart fler mål.

Hur ska vi då väga den här matchen? Liverpool med minst tre mål och sen är det klart? Nej, nej och nej! Förra säsongen vad gäller inbördes vann Liverpool detta möte med 2-1 medan det bara blev 1-0 på hemmaplan. Säsongen innan dess vann Liverpool med 4-2 borta medan de förlorade hemma med 1-2. Kom samtidigt ihåg hur starka Crystal Palace var i slutet av förra säsongen där de på sina sista åtta matcher endast förlorade mot just Liverpool på hemmaplan. Crystal Palace tappade även en 2-0 ledning mot Man U hemma till förlust på övertid samt släppte de in matchens enda mål mot Tottenham i 88e minuten. Så nog kan de stå upp mot jättarna och Roy Hodgson gör verkligen sitt jobb där.

Det normala är en målsnål match och jag tror inte Liverpool på bortaplan kommer ösa på med samma tempo som i hemmapremiären. Liverpool på 15% att göra fyra mål är alldeles för högt tycker jag. Inte omöjligt och det kanske slutar 1-6 detta, men då får det göra det eller varför inte gå på sådana resultat på de chansartade systemen?

Summering
Samtliga tre matcher har möjligheter att bli väldigt målrika även om jag inte tror det fullt ut så klart. Den match med bäst förutsättningar är väl Hammarby mot Örebro och där tycker jag det är mest intressant att leta lite galna resultat på hemmalaget främst. Viktiga är annars som vanligt att inte spela 1-1 och liknande i samtliga matcher då det alltid ger uselt betalt. Kanske slutar det med två hemmalag och ett oavgjort här?


Här lämnar du in dina egna rader

Systemförslag för latmasken som spelar ett matematiskt system. Kostnad 648 kronor.

1,3,4,5 - 0,1,2
1,2,3 - 0,2
1,2,3 - 0,1,2


Det lilla matematiska och troliga för den som mest vill ha kvällsnöje för en liten slant. Kostnad 72 kronor.

1,3,4 - 0,1
1,2 - 0,2,3
1 - 1,2


Det reducerade förslaget som går att bygga efter ifall man är flera som delar. Ramen med de viktigaste reduceringarna skriver jag upp här under. Här siktar vi på höga utdelningar i första hand. Ramen består av 5120 rader och med enkel målreducering 1430 rader.

0,1,3,4,5 - 0,1,2,3 (max fem mål)
1,2,3,4 - 0,2,3,4 (max fem mål)
0,1,2,3 - 0,1,2,3 (max fyra mål)

Lycka till och fundera först ut om det är lite spänning eller pengar och värde som är det viktigaste och gör systemet utefter det.

Kommentera

promo
td