Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
aug 2018
25

AmaerildeRimfrost analyserar Stryktipset (25/8)

Den här veckan har vi åtminstone 14 miljoner anledningar att spela på Stryktipset. Det är så många kronor det finns i 13-rättspotten, Annars en mycket intressant omgång just pga hur strecken landat och det är viktigt att veta att vi inte behöver jaga lika mycket värde som normalt just pga de extra pengarna. Frågan är t o m om raden klarar alla klart överstreckade favoriter som det finns gott om. En svår omgång totalt sett och det blir mycket att förlita sig på marknaden då jag inte skiljer mig så mycket från den. Men skönt att det finns en enkel match på kupongen åtminstone.

Se aktuell streckfördelning här


Omgångens bästa spik: Arsenal (match 1, en etta)
Arsenal – West Ham
Det tog emot att välja det här som bästa spik just pga streckprocenten men efter att ha sett de här två lagen hittills så ser jag inte hur West Ham ska kunna utmana eller ens få med sig ett oavgjort. Även om de bägge har noll poäng efter två omgångar och Arsenal fortfarande inte fått alla saker att falla på plats med ny tränare och allt så är det stor skillnad. West Ham kunde släppt in åtta bollar om Liverpool haft en normal dag i premiären men det blev endast 4-0. De repade sig hyfsat och förlorade endast med 1-2 hemma mot Bournemouth i matchen efter. Arsenal har haft tuffast möjliga inledning mot City och Chelsea och skrapat ihop 2-5 i målskillnad, knappt bättre än West Ham alltså.

Enligt odds och marknad bli det här en etta i över 70% av gångerna. Frågan är mest hur länge West Ham kan stå emot. För Arsenal har en enorm styrka där och det tror jag att vi får se imorgon. Hade den här matchen kommit längre in i serielunken hade jag inte funderat på att spika men likt Tottenham för en vecka sen så ska Arsenal bara leka hem detta. Inbördes så har West Ham endast vunnit en match mot Arsenal sen 2007 på 22 försök. På bortaplan har de som bäst fått med sig en 0-0 match och det var 2009.
Statistik


Omgångens bästa tecken: Sheffield United (match 9, en tvåa)
Bolton – Sheffield United
Bolton har inlett på absolut bästa sätt med tio poäng efter fyra matcher. Speciellt segern i premiären borta mot WBA imponerade. De är dock fortfarande tippade att kriga i botten för att undvika nedflyttning. För Sheffield United började det med två raka förluster mot förväntade topplagen Swansea och Middlesbrough. Efter det två stycken 2-1 segrar mot QPR och Norwich som bägge är tippade att hamna efter dem i ligan. Så form och självförtroende på uppåtgående här.

Streckmässigt står Sheffield U endast i 37% men har enligt odds och marknad mycket fina 48% chans att vinna. Vi får alltså nästan 30% i värde och det betyder att vi definitivt spikar på alla mindre system. Att komma ihåg är dock att bägge de här lagen förra säsongen var klart gynnade av hemmaplan, även om det inbördes slutade med bortaseger båda gånger. Det var Boltons enda bortaseger den säsongen.
Statistik


Omgångens bästa skräll: Preston (match 10, en tvåa)
Derby – Preston
De här lagen placerade sig sexa och sjua förra säsongen och de är tippade att hamna bredvid varandra även den här säsongen även om det är några platser längre ner i ligan. En intressant detalj mellan dessa är att inbördes så har Preston inte vunnit på de senaste tio mötena, men det har även varit generellt målsnålt mellan dem sen de åter spelade i samma serie igen från 2015/2016. Endast åtta mål på de sex matcherna. Hittills i år har Derby vunnit sina två matcher mot förväntade bottenlagen Ipswich och Reading medan de två andra blivit förluster. Preston har endast slagit Reading och haft en klart tuffare start på säsongen men även motståndet har varit snäppet starkare.

Litar vi fullt ut på odds och marknad här så har Preston nästan 32% chans att segra och med tanke på att hittills har streckspelarna enbart lagt 16% av sina pengar där så känns det som en kanonspik på det mesta. Speciellt i kombination med en storfavorit som Tottenham. Hemmalaget är iskalla här då den är streckad på 60% men endast inträffar 38% av gångerna. Så en halvgardering är inte fel det heller.
Statistik


Tre viktiga streck att ha med!

(4) Huddersfield – Cardiff 1
Trots att hemmalaget är streckade på 48% i den här matchen och enligt marknaden endast ska segra runt 41% tycker jag det här är ett streck som måste med i omgången. Jag tror nämligen segerchansen är högre och faktiskt inte har så mycket negativt värde. På förhand är de här två lagen tippade som sist och näst sist i Premier League men Huddersfield kommer överraska, men det är mycket upp till matchen idag att bevisa. Rent oddsmässigt är jag glad att Huddersfield inlett med 1-9 i målskillnad men de har mött City och Chelsea. Dock streckas de på trots allt på Stryktipset. Cardiff tog en viktig poäng hemma mot Newcastle senast men det var med nöd och näppe då Newcastle dels missade en straff i 90+6. Fundera på att spika här. Huddersfield klart bättre statistik hemma samtidigt som Cardiff gick klart sämre på bortaplan i Championship.
Statistik

(6) Aston Villa – Reading X
Efter fyra omgångar har Villa samlat ihop åtta poäng och alltså är obesegrade medan Reading som förväntas i botten endast fått ihop en poäng vilket kom på bortaplan mot nykomlingen Blackburn senast. Det gör att ettan överstreckas som så ofta när det handlar om engelska matcher på tipset. Spelarna blir tabelltittande samt enbart tänker vilket lag som är klart bäst på pappret. Championship är klart jämnare än att ett lag ska bära 79% streck vilket gör att det oavgjorda resultatet här är bra både för utdelningen samt för att få med värde i kupongen. 13 streck men inträffar var fjärde match. Förra säsongen hamnade de klart på varsin halva i tabellen men vann vars ett möte. Reading ingen strykpojke hittills och har bl a mött topplagen Derby och Nottingham med uddamålsförlust bara.
Statistik

(8) Swansea – Bristol City 2
Även i den här matchen finns mängder med värde på bortalaget som endast är streckade på 14%. Båda lagen är tippade i mitten av tabellen men i olika ändar av mitten. Att strecka upp Swansea till 65% som trillat ner en serie är på tok. Visst, de har åtta poäng på inledande fyra matcherna och motståndarna har varit av bra kvalité överlag. Men även Bristol gör det bra. Visserligen bara en seger hittills och det mot QPR som verkligen går tungt i serien med noll poäng på fyra matcher och hela minus elva i målskillnad. Förra säsongen starka hemma medan de endast fick ihop 3-6-14 (20-39). Tvåan här inträffar nästan 30% av gångerna. Skulle kunna vara en spik men framför allt måste tvåan med.
Statistik


Korta kommentarer om övriga matcher.

(2) Bournemouth – Everton
Enligt mig hamnar marknaden fel här och gör hemmalaget till favoriter. Everton har ett lag som mycket väl kan överraska och Bournemouth överskattas lite för mycket även om de endast är tippade i mitten av tabellen. Får vi se Richarlison och Walcott göra mål igen? Matchen är streckad i paritet med vinstchanserna men höj upp bortalaget några procentenheter. Tacksamt att Bournemouth vunnit sina två inledande men det har varit mot West Ham och Cardiff vilket nästan är ett måste om man inte ska åka ur. Eveton tog en stark seger mot Southampton senast.
Statistik

(3) Fulham – Burnley
Den här matchen spelas på söndag då Burnley varit ute i Europa League och spelat senast i torsdags. Mycket matcher redan på kort tid och endast två vilodagar sen senast. Kommer bli tufft även om de är bra defensivt i grunden. Fulham har ett intressant lag med Mitrovic och Kamara bl a men frågan är om vi inte får se Shurrle istället för Kamara från start nu. Ettan högt streckad men måste vara klara favoriter i det här läget. Kan vara bud på spik trots 56% men de vinner varannan gång.
Statistik

(5) Southampton – Leicester
Vardy avstängd och det är hotet framåt för Leicester. Nu får de mest inrikta sig på att få med sig en poäng trots en stark inledning med tre poäng senast hemma mot Wolves samt en knapp 2-1 förlust borta mot United i premiären men det kanske inte var lika starkt som vi då trodde. Chansspika hemmalaget här som har ett helt okej värde med en vinstchans på runt 40% åtminstone men endast är streckade på 35.
Statistik

(7) Norwich – Leeds
Leeds har inlett strålande vilket de ofta gör men efter tre raka segrar blev det endast oavgjort borta mot förhandstippade Swansea i senaste matchen. Frågan är när raset kommer och om det kommer. Känns lite väl tidigt och de är trots allt andrahandsfavoriter att ta hem serien. Norwich tippade på undre halvan men tog äntligen en stark seger hemma mot Preston senast efter en vacklande inledning där målskyttet dock inte varit något problem. Varken jag eller marknaden tycker att Leeds ska ha några 51% här och det gör tvåan iskall och rekommendation är 1x på allt. Allt värde på ettan här dock som enligt odds och marknad vinner runt 35% av dessa matcher.
Statistik

(11) Queens Park Rangers – Wigan
Wigan tippade i mitten av tabellen, och hittills överpresterar de med sina sju poäng på inledande fyra matcherna då motståndet varit av bästa sort med tre tippade topplag. Konstigt att tvåan inte streckas hårdare här med tanke på hur QPR inlett serien bedrövligt med minus elva i målskillnad och noll poäng på fyra matcher. QPR annars klart starkare hemma med följande facit förra säsongen, 12-5-6 (38-31). Men jag börjar tvivla på dem och med tanke på att strecken inte heller gynnar ettan här så plockar vi bort den helt och hållet. Knappt värde på krysset är allt här.
Statistik

(12) Sheffield Wednesday – Ipswich
Ipswich lyckades för en vecka sen ta poäng hemma mot Villa efter en usel inledning i serien och hoppet tändes. Dock släktes det lika snabbt när de sen fick en 2-0 förlust borta mot Derby och den här matchen kommer inte vara mycket enklare. Jämnt och målsnålt där hemmalaget drar längsta strået till sist. Dock lite överstreckade vilket gör att övriga tecken kan vara intressanta även om känslan säger att marknaden kanske inte är helt korrekt i sin bedömning här. Spika ettan under hot, eller ta med alla tecken om det finns pengar till det.
Statistik

(13) Stoke – Hull
Stoke som på förhand var tippade att snabbt ta steget tillbaka till Premier League har inlett allt annat än bra. Två poäng efter fyra matcher med en 3-0 förlust hemma mot Wigan senast har gjort att de nu endast är tippade att slåss om en av kvalplatserna. Då krävs det verkligen att skutan ändrar riktning och kanske kan Hull vara ett passande motstånd nu. De har inlett nästan lika uselt och trepoängaren mot Rotherham senast var väl mer pliktskyldigt än imponerande. Har man ont med streck så spika ettan här till 60% även om marknaden värderar den till 50% bara.
StatistikSystemförslag för den halvtjocka plånboken. 2592 rader på Liverättning

1. 1
2. x2
3. 1

4. 1
5. 1
6. 1x2

7. 1x
8. 1x2
9. 12

10. x2
11. x2
12. 1x2
13. 1x2


För den som vill komma billigare undan. 96 rader på Liverättning

1. 1
2. 2
3. 1

4. 1
5. 1
6. x2

7.1x
8. 1x2
9. 2

10. x2
11. x2
12. 1x
13. 1

Här lämnar du in dina egna rader på Stryktipset

Kommentera

promo
td