Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
jul 2013
04

Årets första sommarvinnare av rektävlingen!

Sommaren är i full gång och för många börjar nu de efterlängtade semesterveckorna. I sommartid är spelobjekten betydligt färre än resten av året, men det är alltid gynnsamt att hålla sig väl uppdaterad på transaktioner lagen mellan så att man vid säsongsstart har en klar bild av olika lags styrkor.

En minskad aktivitet märks även av på rektävlingen där i juni månad endast 3 st vinnare kvalificerade sig för att ta del av priserna. Vinnarna är följande:

1. 1500 kr - Tomte
2. 750 kr - sighurt
3. 250 kr - patrik_g

Som vanligt kan vinnare PM:a Boone om de vill lägga till eller ändra MoneyBookers-uppgifter. Prisutdelning kommer ske under helgen.

Vi kör på med samma prisstege under juli som tidigare månader (1. 1500 kr, 2. 750 kr, 3-5. 250 kr) så sitter ni på kunskaper värda att dela med er av tveka inte då konkurrensen om priserna under sommaren är minimal.

Ha en trevlig fortsättning på sommaren!

Mvh
Sharps Crew

Kommentera

promo
td